De mooiste individuele Taiwan reizen

iki Travels organiseert individuele Taiwan reizen op maat. De kleurrijke tempels, de levendige nachtmarkten, de bijzondere architectuur, de unieke wandelmogelijkheden, de mooie stranden en de vriendelijke mensen maken Taiwan een geweldige reisbestemming. Voeg daar de culinaire hoogstandjes van de Taiwanese keuken aan toe en de reis kan niet meer stuk. Onze Taiwan reizen zijn ook erg leuk in combinatie met een Hongkong of Japan reis.

Hieronder vindt u een aantal Taiwan voorbeeldreizen. 

 

Meyline Taiwan Specialist

Meylin Hulleman, Taiwan specialist

In de zes jaar tijd dat ik in Taiwan heb gewoond, ben ik helemaal verliefd geworden op alles wat met Taiwan te maken heeft. De fascinerende cultuur, de vriendelijke mensen en niet te vergeten, het heerlijke eten. Ik gebruik deze kennis graag om voor u een prachtige reis samen te stellen.

+31 (0)70 – 8200 324             info@ikitravels.nl

De mooiste individuele Taiwan reizen

iki Travels organiseert individuele Taiwan reizen op maat. De kleurrijke tempels, levendige nachtmarkten, bijzondere architectuur, unieke wandelmogelijkheden, mooie stranden en vriendelijke mensen maken Taiwan een geweldige reisbestemming. Voeg daar de culinaire hoogstandjes van de Taiwanese keuken aan toe en de reis kan niet meer stuk. Met een huurauto komt u op de meest bijzondere en unieke plekjes. In Taiwan rijden ze ook rechts, de wegen zijn en goed en alle plaatsen zijn duidelijk in het in Pinyin aangeven. Pinyin is een fonetisch systeem om de uitspraak van Mandarijn Chinees in Latijnse letters om te zetten. Onze Taiwan reizen zijn ook erg leuk in combinatie met Hongkong of Japan.

Hieronder vindt u een aantal Taiwan voorbeeldreizen. Zo zou uw vakantie Taiwan er uit kunnen zien.

ikipedia

Kaartje Taiwan iki Travels

inwoners : 23.580.000
hoofdstad: Taipei
oppervlakte: 1 x Nederland
lokaal gerecht: Dumplings, noedelsoep
lokale drank: Bubble tea
bekend om: Taipei 101
Hoogtepuntenreis Taiwan, 10 dagen

Taiwan reis Taipei WachterTaipei – Sun Moon Lake – Fo Guang Shan – Kaohsiung – Kenting – Zhiben – Taroko Gorge – Taipei
Maak in een korte tijd kennis met de fantastische bestemmingen van Taiwan. Naast de hectische steden als Taipei en Kaohsiung, heeft Taiwan ook veel religieuze kanten en schitterende natuurparken. Deze complete hoogtepunten Taiwan reis op maat is te boeken vanaf 685,- euro.

Button Lees Meer Taiwan

Kleurrijk Taiwan reis, 12 dagen

Taipei – Jiufen – Taroko Gorge – Sun Moon Lake – Alishan –  Tainan  – Taipei
Verken de prachtige bestemmingen van Taiwan per huurauto. Met de auto heeft u meer vrijheid en de mogelijkheid om de minder bezochte plaatsen te bezoeken. Zonder gesjouw met bagage kunt u uw dagindeling en reistempo zelf bepalen. Alle huurauto’s hebben een Engelstalig GPS-systeem. Deze complete kleurrijk Taiwan reis is al te boeken vanaf 975,- euro.

Button Lees Meer Taiwan

Familiereis Taiwan, 17 dagen

Taiwan Beeldje Met GoudTaipei – Sun Moon Lake – Tainan – Fo Guang Shan – Kenting – Taitung – Taroko Gorge – Taipei
Op een rustige tempo door dit fantastische land. Per huurauto bezoekt u de gezellige dorpen, levendige straatmarkten en oude tempels van Taiwan. Tijdens deze mooie reis mogen een paar relaxte stranddagen zeker niet ontbreken. Deze complete familiereis Taiwan op maat al vanaf 1.385,- euro.

Button Lees Meer Taiwan

Natuurreis Taiwan, 18 dagen

Taipei – Lalashan – Yilan – Shei-Pa National Park – Taroko Gorge – Zhiben – Kenting – Alishan – Sun Moon Lake
In deze mooie reis door Taiwan staat de natuur centraal. Houdt u tijdens uw vakantie van prachtig natuur, fietsen, wandelen en een beetje rust? Dan is deze reis echt iets voor jou. Deze complete natuurreis Taiwan is beschikbaar vanaf 1.385,- euro.

Button Lees Meer Taiwan

Onbekend Taiwan reis, 19 dagen

Taiwan Schilderij GodTaipei – Jiufen – Taroko Gorge – Sun Moon Lake – Alishan –  Tainan – Kaohsiung – Penghu – Taipei
Reis door Taiwan per huurauto en trein. Met deze zeer gevarieerde reis bezoekt u de hoogtepunten zoals Taroko Gorge, Sun Moon Lake en Jiufen en ook de minder vaak bezochte plaatsen als Kaohsiung en Penghu Island. Deze complete onbekend Taiwan reis op maat vanaf 1.595,- euro.

Button Lees Meer Taiwan

Combinatie Hongkong en Taiwan, 20 dagen

Hongkong – Taipei – Taroko Gorge – Zhiben – Kenting – Fo Guang Shan – Kaohsiung – Tainan – Sun Moon Lake  
Een prachtige reis die grote steden, natuur en cultuur combineert. Een goed verzorgde en zeer complete reis langs de belangrijkste steden en bezienswaardigheden in Taiwan met een tussenstop in het levendige Hongkong. Deze complete combinatie Hongkong en Taiwan reis op maat vanaf 1.600,- euro.

Button Lees Meer Taiwan

Combinatie Taiwan en Japan reis, 22 dagen

Taiwan Reis Alishan Treintje KersenbloessemTaipei – Sun Moon Lake – Fo Guang Shan – Kaohsiung – Zhiben – Taroko Gorge – Kyoto – Hiroshima – Tsumago – Matsumoto – Mount Fuji – Tokyo
Bij deze combinatiereis gaat u langs de belangrijkste bestemmingen van Taiwan en Japan. Begin de gevarieerde reis met de prachtige boeddhistische tempels en gezellige nachtmarkten van Taiwan en steek over naar het land van de heerlijke onsen en sushi. Deze combinatie Taiwan en Japan reis op maat vanaf 2.340,- euro.

Button Lees Meer Taiwan

Taiwan Taipei Longshan Tempel
Taiwan Kaohsiung Fo Guang Shan

Bouwstenen Taiwan

Hieronder vindt u een aantal Taiwan Bouwstenen. In sommige gevallen is het mogelijk om Bouwstenen los te reserveren indien het totale arrangement minimaal 7 aaneengesloten nachten zijn. Vraag onze Taiwan specialist over mogelijkheden voor uw reis.

Stopover Taiwan, 6 dagen

Taiwan MonnikkenTaipei – Sun Moon Lake – Tainan – Taipei
Een leuke stop in Taiwan. De felrode gekleurde tempels, de hectische maar gezellige nachtmarkten, de enorme variatie aan geweldig Chinees eten en de vriendelijke bevolking, dat is waar het om draait. Een intensieve, maar bijzondere kennismaking met Taiwan. Voeg deze stopover in Taiwan snel toe aan uw reis.

Button Lees Meer Taiwan

Taiwan Yilan restaurant vriendelijke mensen