Nieuwsbrieven

iki Travels nieuwsbrief lente 2021

iki Travels nieuwsbrief lente 2021

Mist u het reizen ook zo erg? Wij bij iki Travels kijken positief vooruit. Wij geven een online presentatie op de Vvkr Online Reisbeurs. Voorpret is vaak net zo belangrijk als je reis of vakantie zelf. Bekijk tijdens deze Online Reisbeurs de inspirerende informatie over jouw bestemming. Droom alvast over jouw ideale reis en doe ideeën op voor je volgende vakantie.

Lees meer
iki Travels nieuwsbrief winter 2020

iki Travels nieuwsbrief winter 2020

2020 is wel een heel bijzonder jaar geweest. Een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Maar met het vaccin dat al in Nederland is gearriveerd en waarmee we straks allemaal ingeënt kunnen worden, gloort er hoop aan de horizon en wordt de mogelijkheid om te kunnen reizen steeds concreter.
Al is het nog niet met onmiddellijke ingang, landen als Japan, Zuid-Korea, Taiwan en Vietnam zullen in de komende maanden geleidelijk hun poorten weer openen. Tot die tijd gaan wij door om onze kennis over deze bestemmingen verder te verdiepen om u straks, zodra het weer kan, nog beter van dienst te kunnen zijn.

Lees meer
Nieuwsbrief herfstwinter 2020

Nieuwsbrief herfstwinter 2020

De wereld, en dan met name de reiswereld is wel wat veranderd in 2020. We zitten echter niet met de pakken neer en wachten rustig het moment af wanneer we weer kunnen beginnen en onze klanten weer van dienst kunnen zijn. We bedanken ook de vele klanten die hun reis hebben omgeboekt naar 2021. Ondertussen wordt gewerkt aan het verbeteren van onze reizen en zijn nieuwe producten in de maak.

Lees meer
Nieuwsbrief Voorjaar 2020

Nieuwsbrief Voorjaar 2020

Op 15 februari vieren we het 10-jarig bestaan van iki Travels! Deze mijlpaal willen wij graag met u delen. Daarom hebben wij van ieder land één reis bekroont tot jubileumreis.

Wanneer u een van deze jubileumreizen boekt dan krijgt u van ons een leuk cadeautje! Bijvoorbeeld, bij jubileumreis van Japan krijgt u tickets voor de bijzondere Teamlab Borderless tentoonstelling in Tokyo.

Lees meer
Nieuwsbrief winter 2019

Nieuwsbrief winter 2019

iki Travels wenst u fijne feestdagen en een gelukkig 2020! Met nieuwe bouwstenen voor Japan, Taiwan en Vietnam en de agenda van onze beursdagen gaan wij het nieuwe jaar in!
Zo hebben wij een aantal strandbestemmingen samen gesteld en natuurlijk vindt de F1 dit jaar plaats in Hanoi Vietnam!
Verder is 2020 een bijzonder jaar voor ons. Wij namelijk vieren ons 10-jarig bestaan!

Lees meer
Nieuwsbrief herfst 2019

Nieuwsbrief herfst 2019

Vorige maand is de iki Travels applicatie voor mobiel en tablet gelanceerd! Met trots bieden wij deze app aan al onze reizigers die een rondreis door Japan maken. In de app staat gepersonaliseerde reisinformatie met specifieke gegevens en feitjes voor uw route. Denk hierbij aan hotelinformatie, een uitgebreid transportschema, restaurant tips, een vertaalfunctie en meer. Deze app is uniek voor iki Travels en gaat u veel kostbare tijd en uitzoekwerk besparen tijdens uw reis door Japan.

Lees meer
Nieuwsbrief zomer 2019

Nieuwsbrief zomer 2019

Tohoku natuur en cultuur. Bent u al eens eerder in Japan geweest? Dan is het interessant om uw volgende reis uit te breiden met deze nieuwe bouwsteen. De Tohoku regio, in Noord Honshu, is onder reizigers namelijk nog vrij onbekend, maar heeft prachtige onsen, natuur en tempels. Zeker de moeite waard dus! Breng een bezoek aan de baai van Matsushima, onder de Japanners gezien als één van de mooiste uitzichten van Japan en proef de lokale Soba noodles

Lees meer
Nieuwsbrief lente 2019

Nieuwsbrief lente 2019

Verken Jeju Island op de fiets.

Combineer uw rondreis door Zuid-Korea met deze vierdaagse fietstocht over het eiland Jeju. Jeju is onder de Koreanen zeer geliefd als vakantiebestemming vanwege de vele wandel- en fietspaden die over het eiland lopen. Deze fietstocht, van in totaal zo’n 200km, brengt u langs langgerekte stranden, havens en spectaculaire vulkanische lavasgrotten. Dankzij de goede fietspaden en kustlijn met weinig steile stukken is deze tocht voor iedereen goed te doen.

Lees meer
Nieuwsbrief lente 2018

Nieuwsbrief lente 2018

Relaxen op Iki Island.

Combineer uw rondreis door Japan met enkele dagen op het subtropische Iki Island. Iki Island ligt tussen Kyushu en Zuid-Korea en is goed te bereiken per veerboot. Geniet van de natuurlijke warmwaterbronnen (onsen) en witte zandstranden waar verschillende watersporten aan worden geboden.
Maak een fietstocht over het eiland of vaar met een boot naar het onbewoonde Dragon Island met zijn prachtige rotsformaties.

Lees meer
Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017

iki Travels wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Vanaf januari 2018 organiseert iki Travels ook individuele Taiwan reizen op maat. De kleurrijke tempels, de levendige nachtmarkten, bijzondere architectuur en de leuke wandelmogelijkheden maken Taiwan een geweldige reisbestemming. Voeg daar de culinaire hoogstandjes van de Taiwanees / Chinese keuken aan toe en de reis kan niet meer stuk.

Lees meer
iki Travels nieuwsbrief winter 2017

iki Travels nieuwsbrief winter 2017

In Sapporo, de moderne hoofdstad van het Noordelijk eiland Hokkaido, wordt ieder jaar in februari het beroemde sneeuw festival gehouden. In 2018 zal het festival plaatsvinden van 5 februari t/m 12 februari. Het festival staat vooral bekend om de prachtige ijs- en sneeuwsculpturen die tentoongesteld staan in het Odori Park.

Lees meer