De mooiste individuele Zuid Korea reizen

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van Zuid Korea reizen. Deze Zuid Korea reizen kunnen wij naar uw wensen aanpassen.

 

Janine de Groot, Zuid-Korea specialist

Ik ben afgestudeerd in de Koreaanse taal en cultuur en ben enorme fan van alles wat met Zuid-Korea te maken heeft. Ik heb zeven maanden in de hoofdstad Seoul gewoond en gestudeerd. Met mijn kennis van Zuid-Korea kan ik u de mooiste Zuid-Korea reis bezorgen.

+31 (0)70 – 8200 324             info@ikitravels.nl

De mooiste individuele Zuid-Korea reizen

Reist u naar Zuid-Korea dan valt u van de ene in de andere verbazing. U vindt in Zuid-Korea hypermoderne architectuur, de nieuwste K-pop merchandise en fancy gadgets op de elektronicamarkten. Maar ook voor eeuwenoude tempels, historische paleizen en hanoks (traditionele Koreaanse huizen) moet u naar Zuid-Korea. Laat de locals u helpen met het uitzoeken van een prachtige hanbok (traditionele klederdracht) en wandel door de historische paleizen. Wilt u echt eens tot rust komen, overnacht dan bij de gastvrije monniken die u graag rondleiden door de prachtige tempels. Op het subtropische eiland Jeju met zijn vele stranden en indrukwekkende natuur is het heerlijk vertoeven. Geniet van een heerlijke Koreaanse BBQ en leef u uit in een van de vele karaoke bars. De onderstaande Zuid-Korea voorbeeldreizen kunnen wij helemaal naar uw wensen aanpassen. 

 

ikipedia

inwoners : 51.181.000
hoofdstad: Seoul
oppervlakte: 2 x Nederland
lokaal gerecht: kimchi
lokale drank: soju
bekend om: K-pop, DMZ
7 daagse korte reis Zuid-Korea

zuid korea seoul paleis wacht kleinSeoul – Busan

In deze korte Zuid-Korea reis maakt u kennis met de hoofdstad Seoul en de tweede stad van Zuid-Korea: Busan. Vanuit Busan kunt u terugkeren naar Seoul of u maakt de oversteek naar Japan. Deze korte Zuid-Korea reis is daarom ook uitermate geschikt voorafgaand aan een Japan arrangement. 

Button Lees Meer Zuid KoreaBewaren

Save

9 daagse Hoogtepunten reis Zuid-Korea

zuid korea seoul traditioneel meisje kleinSeoul – Gyeongju – Busan

In deze 9-daagse Zuid-Korea reis maakt u kennis met het hippe Seoul, de tempels van Gyeongju, de voormalige hoofdstad van het Shilla rijk en u sluit de Zuid-Korea reis af met een bezoek aan de tweede stad van Zuid-Korea: de bruisende havenstad Busan. Complete Zuid- Korea Hoogtepunten rondreis op maat vanaf 575,- euro.

Button Lees Meer Zuid Korea

Button Lees Meer Zuid KoreaSave

12 daagse reis veelzijdig Zuid-Korea

zuid korea seoul traditioneel dame kleinSeoul – Gyeongju – Busan – Jeju

iki Travels heeft een compacte Zuid-Korea reis van 12 dagen in elkaar gezet voor mensen die de hoogtepunten van Zuid-Korea willen zien. U bezoekt Seoul, Busan en de historische, voormalige hoofdstad Gyeongju. U sluit uw Zuid-Korea reis af met een verblijf op het landschappelijke “honeymoon” eiland Jeju. Complete Veelzijdig Zuid- Korea rondreis op maat vanaf 925,- euro.

Button Lees Meer Zuid Korea

Button Lees Meer Zuid KoreaSave Save

17 daagse Zuid-Korea rondreis per huurauto

Seoul – Seoraksan – Gangneung – Andong – Gyeongju – Busan – Jeju – Seoul

In deze Zuid-Korea rondreis maakt u gebruik van een eigen huurauto waardoor u de mogelijkheid heeft om ook minder bezochte plaatsen aan te doen. Naast een uitgebreide kennismaking met de hoofdstad, bezoekt u Seoraksan, u verkent de oostkust van Zuid-Korea en u overnacht in een traditionele Hanok op het platteland.Complete Zuid-Korea per huurauto rondreis op maat vanaf 1.495,- euro.

Button Lees Meer Zuid Korea

Button Lees Meer Zuid KoreaSave

17 daagse reis Compleet Zuid-Korea

zuid korea kind met hoed kleinSeoul – Daegu – Gyeongju – Busan – Jeju – Jeonju

Een complete reis voor de meest volledige Zuid-Korea ervaring. De enorme diversiteit van Zuid-Korea komt goed naar voren in deze reis. Zo ervaart u de bruisende jongerencultuur in steden als Seoul, Busan en Jeonju. U maakt kennis met de historie van Zuid-Korea in Gyeongju en de rust in het National Park op het eiland Jeju. Complete Zuid-Korea rondreis op maat vanaf 1280,- euro.

Button Lees Meer Zuid Korea

Button Lees Meer Zuid KoreaSave

17 daagse reis Familiereis Zuid-Korea

Seoul – Jeonju – Suncheon – Yeosu – Boseong – Gokseong – Jeju

In deze afwisselende familiereis bezoekt u de metropool Seoul, het cultuurhistorische Jeonju, het Koreaanse platteland met zijn groene theevelden, de prachtige zuidkust en het subtropische eiland Jeju. Deze reis is te boeken vanaf 1450,- euro inclusief hotels met ontbijt, vervoer per trein, binnenlandse vluchten en autohuur. Complete Zuid-Korea Familie rondreis op maat vanaf 1450,- euro.

Button Lees Meer Zuid Korea Button Lees Meer Zuid KoreaSave

22 daagse Zuid-Korea Japan reis

drummer kleinSeoul – Busan – Hiroshima – Kyoto – Kanazawa – Shirakawa – Takayama – Tokyo

Twee landen in één reis, twee landen die veel met elkaar gemeen hebben en toch zó verschillend zijn. Deze 22 daagse Zuid-Korea Japan reis is te boeken van 2450,- euro inclusief hotels met ontbijt, vervoer per trein en speedboot van Zuid-Korea naar Japan.

Button Lees Meer Zuid Korea

Button Lees Meer Zuid KoreaSave

22 daagse Zuid-Korea Zomerreis

Zuid Korea zomerreisSeoul –  Gyeongju – Busan – Geoje – Tongyeong – Suncheon – Yeosu – Jeju

Een combinatie van moderne en traditionele steden en zon, strand en zee. U bezoekt de mediterraanse tuinen op Geoje eiland, het nog onbekende Tongyeong, het natuurgebied van Suncheon, de groene theevelden in Boseong, de gemoedelijke havenstad Yeosu en u kunt ook heerlijk uitwaaien op het subtropische eiland Jeju. Complete Zuid-Korea Zomer rondreis op maat vanaf 1980,- euro.

Button Lees Meer Zuid Korea

Zuid-Korea Guinsa Temple Danyang-gun
Zuid-Korea Reizen Jeju Songaksan Mountain

Zuid-Korea Bouwstenen

Hieronder vindt u een aantal Bouwstenen Zuid-Korea die als aanvulling gelden voor de Zuid-Korea rondreizen die hierboven beschreven worden of bij een Zuid-Korea reis op maat. Het is niet mogelijk om Bouwstenen los te boeken.

Bouwstenen Zuid-Korea

Hieronder vindt u een aantal Bouwstenen Zuid-Korea die als aanvulling gelden voor de Zuid-Korea rondreizen die hierboven beschreven worden of bij een Zuid-Korea reis op maat. Het is niet mogelijk om Bouwstenen los te boeken.

Fietstocht Jeju eiland, 4 dagen

Bouwsteen Jeju Fietsen iki TravelsJeju is een vulkanisch eiland waarvan het grootste deel van het eiland nog ongerept is. Voor natuurliefhebbers is dit de perfecte bestemming voor een meerdaagse fietstocht over het eiland. Deze vier daagse fietstocht is te boeken vanaf 374,- euro inclusief hotels met ontbijt, fietshuur, fietskaart, mogelijkheid om bagage te stallen en bereikbaarheid van onze agent in geval van nood.

Button Lees Meer Zuid Korea

Zuid-Korea Hanbok Gyeongbokgung Palace Seoul

Groepsreizen Zuid-Korea

In samenwerking met Sawadee bieden wij deze groepsreis Zuid-Korea aan.

Zuid-Korea groepsreizen

In samenwerking met Sawadee bieden wij deze groepsreis Zuid-Korea aan.

17 daagse groepsreis Zuid-Korea

Seoul – Sokcho – Gangneung – Wonju – Gyeongju – Busan – Jeju
(Vol)
Naast een uitgebreide kennismaking met de drukke hoofdstad, maken we een mooie wandeltocht in het National Park Soraksan. We verkennen de oostkust van het land, maar ook de historische stad Gyeongju en de bruisende havenstad Busan. De reis wordt afgesloten met een paar dagen op het subtropische eiland Jeju.

Button Lees Meer Zuid Korea

Zuid-Korea Deoksugung Palace Seoul Wisseling van de wacht