Reisverslagen

Hieronder treft u reisverslagen aan van iki Travels medewerkers en reizigers die met ons op vakantie zijn geweest. Klik verder om volledige reisverslagen te lezen.

Bliksembezoek Kyushu door Nadia

Vandaag vertrek ik van Amsterdam naar Shanghai, om daarna door te vliegen naar Nagasaki. Veel vluchten landen er niet op dit ontzettend schattige kleine vliegveldje. Ik sta dus ook al snel buiten met mijn koffer. Zoeken naar een bus hoeft niet, want dat wijst zich hier allemaal lekker vanzelf.

Gelukkig word ik op deze reis verder aan de hand meegenomen, want ik merk dat het tempo aardig hoog ligt. Een bliksembezoek Kyushu!

Lees meer

Noord Tohoku in 3 dagen door Eva

Op de ochtend van 24 september vloog ik samen met mijn reisgenoten van Haneda Airport in Tokyo naar Aomori Airport in het noorden van Japan. We hadden een strak schema en dus stapten we na aankomst vrijwel direct de bus in, op weg naar de eerste activiteit. Na enige tijd rijden kwamen we aan bij het Wa-Rassen Nebuta museum in Aomori stad.

Lees meer

Reisverslag Hokkaido door Marco

Met de bus naar Schiphol en dan op zoek naar de incheckbalie. Incheckbalie 1a staat er op het bord. Dit blijkt een speciale hal te zijn, in het leven geroepen om de grote drukte op Schiphol te reguleren. Het heeft gewerkt, want ondanks dat de luchthaven er uitzag als Shinkjuku station tijdens de spits, verliep alles ordelijk en redelijk snel.

Het was een lange vlucht naar Sapporo de hoofdstad van Hokkaido. We hadden een overstap in Frankfurt en Tokyo. Beide keren was het rennen om het volgende vliegtuig te halen, maar het ging allemaal net goed.

Lees meer