iki Travels Blog

Wat maakt Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Vietnam, Cambodja, Laos en Sri Langka nou zo speciaal? of zoekt u inspiratie voor uw volgende vakantie? U vindt hier een verzameling van artikelen met  tips, aanraders en informatie over onze bestemmingen in Azië. Zo kunt u bijvoorbeeld meer lezen over top 10’s van restaurants, hotels, festivals, stranden en nog veel meer.

De artikelen zijn persoonlijk geschreven en samengesteld door de reisspecialisten van iki Travels. Wij delen graag onze kennis met u voor uw komende reis. Alles in deze blog kan bij een rondreis geregeld worden door iki Travels, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

iki Travels’ top 10 tuinen van Japan

Wat maken Japanse tuinen eigenlijk zo speciaal? Een Japanse tuin is niet zomaar in elkaar geflanst. Tuinieren is een vorm van kunst in dit land. Over elk aspect wordt goed nagedacht om zo de Japanse gedachtes van pracht en Zen over te brengen. de bekendste tuinen worden vaak druk bezocht. Daarom hebben wij bij iki Travels dit lijstje gemaakt met de mooiste tuinen in Japan die, volgens ons, wat meer aandacht verdienen.

Lees meer

De 5 bekendste tuinen van Japan

In Japan kunt u verdwalen in enorme steden vol drukte en indrukken, maar als u de hoek omslaat staat u niet meer in de drukke stad maar in een prachtige tuin waar de tijd even stil lijkt te staan. Japan staat naast de sushi en tempels ook bekend om de prachtige tuinen, maar er zijn er zo overweldigend veel dat u soms niet weet waar te zoeken. Dit zijn de 5 bekendste tuinen die iedereen gezien moet hebben.

Lees meer