Onze Werkwijze

 

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen van onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en een eventueel voorstel voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraagformulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens invullen en de data voor uw reis. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. De offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is om een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de offerte e-mail of via de button “boekingsformulier” op onze homepage. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten

Zodra de reis geboekt is, gaan wij direct aan de slag met het vastleggen van uw reis. U ontvangt van ons een bevestigingsbrief met de meest belangrijke informatie, vliegtickets(indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25% van het landarrangement en de kosten van de door iki Travels geboekte vliegtickets, het restantbedrag dient uiterlijk zes weken voor vertrek te worden overgemaakt.

Stap 6 Reisbescheiden

Ongeveer drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheiden, hiertoe behoren de volgende documenten: de vliegtickets (indien van toepassing), hotellijst, vouchers(indien van toepassing), praktische reistips en de laatste reisinformatie. Voor onze reizigers naar Japan ligt er tevens een dikke op maat gemaakte reisinformatie map klaar in de eerste accommodatie bij aankomst in Japan.

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

iki travels Beurs van berlage
iki Travels Vakantie beurs
iki Travels Beurs van berlage 2
iki Travels Beurs Amsterdam
iki Travels Vakantie salon Antwerpen