De voordelen van een georganiseerde reis

 

Kwaliteit verzekerd

De accommodaties spelen een belangrijke rol tijdens uw verblijf in Japan. Daarom biedt iki Travels accommodaties aan die uit ons eigen ervaring en uit ervaring van onze klanten goed zijn bevallen. Er wordt zorgvuldig geselecteerd op de beste prijs- kwaliteitsverhouding, faciliteiten, sfeer en een gunstige ligging. Nooit gelegen in een buitenwijk en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

Reissom verzekerd

Een reis naar het Verre Oosten is best een grote uitgave. Bij iki Travels is uw reissom verzekerd door de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Mocht er iets met onze organisatie gebeuren dan zorgt de SGR dat u alsnog op reis kunt of uw geld terug krijgt. De SGR blijft garant staan tot u weer thuis bent.

 

Hoogtepunten verzekerd

Bij iki Travels werken echte reisspecialisten met jarenlange ervaring. Dagelijks zijn wij bezig met de beste routes samenstellen op basis van uw wensen, om zo de mooiste reizen te verzorgen. De reis wordt zo ingedeeld dat u er het meeste uithaalt. Voor extra ondersteuning in het Verre Oosten krijgt u een uitgebreide informatiemap waarin o.a. een aanbevolen treinschema staat uitgeschreven en een gedetailleerd dag-tot-dagprogramma voor alle plaatsen. Zo nemen wij het voorbereidende werk voor een groot gedeelte uit uw handen. Het dagprogramma bestaat uit allemaal suggesties, wilt u hier van af wijken dan kan dat natuurlijk ook.

 

Hulp verzekerd

Wilt u weten wat voor soort koffer u het best kunt meenemen? Of komt u er met het hotelpersoneel niet uit vanwege de buitenlandse taal? Het personeel van iki Travels staat voor, tijdens en na uw reis klaar om u van dienst te zijn. Ook onze lokale agent is in geval van nood 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. iki Travels is aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Indien noodzakelijk verzorgt dit fonds uw terugkeer naar Nederland bij calamiteiten, zoals bijvoorbeeld een tsunami, aardbeving of politieke onrust.

Waarom iki Travels
Waarom iki Travels
Waarom iki Travels