Waarom iki Travels

De voordelen van een georganiseerde reis

Kwaliteit verzekerd

De plaatjes op een website kunnen nog zo mooi zijn. Toch is het altijd maar afwachten hoe het hotel er in werkelijkheid uit ziet. Hoe is de service? Zijn de kamers wel schoon? Vertekend de groothoeklens van de fotograaf niet erg veel? Is het niet te lawaaiig?

Het personeel van iki Travels kent de hotels die wij u aanbieden uit eigen ervaring en uit de ervaringen van onze klanten. Hierdoor kunnen wij de beste prijs – kwaliteitsverhouding voor u selecteren en garanderen. Bij onze selectie houden wij uiteraard ook rekening met de gunstige ligging van het hotel. Nooit ver weg in een buitenwijk en goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Reissom verzekerd

U vindt een leuk hotelletje op internet, u betaalt keurig met uw creditkaart en wanneer u daar aankomt bestaat het hotel niet, ze kunnen uw reservering niet vinden of het hotel is van eigenaar veranderd. Misschien zit het wel dichtgetimmerd.

Uw reissom is bij iki Travels verzekerd door de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Mocht er iets met onze organisatie gebeuren dan staat de SGR garant en zorgt dat u alsnog op reis kunt of uw geld terug krijgt. En de SGR blijft garant staan tot u weer thuis bent.

Hoogtepunten verzekerd

U bent elke avond na het werk bezig geweest uw reis voor te bereiden of u heeft juist zo min mogelijk geregeld om flexibel te blijven ter plaatse. Wij nemen aan dat u een fijne reis in Japan zult hebben. Toch blijkt u nog zo veel gemist te hebben. Onderweg zaken uit moeten zoeken en regelen kost nu eenmaal tijd. Tijd die u niet kunt gebruiken om van uw vakantie te genieten. Wat is de beste verbinding? Wat is de beste route? Hoeveel tijd moet u voor welke tempel uittrekken? Wat staat er toch op dat bord?

iki Travels is dagelijks bezig met de beste routes samen te stellen. Onze mensen hebben jarenlange ervaring en bezorgen u de mooiste reis, nadat zij nauwkeurig naar uw wensen hebben geluisterd . De route, tijden en aantal dagen worden zo ingedeeld, dat u de optimale reis heeft. U krijgt een uitgebreide informatiemap waarin o.a. het beste treinschema uitgeschreven is en een van dag tot dag programma inclusief alle bezoek suggesties in de steden. Wilt u hier van af wijken dan kan dat natuurlijk ook.

Hulp verzekerd

Wat voor soort koffer kunt u het best meenemen? Waar kunt u zich als geisha verkleden? U weet niet of het eten inclusief is en het alleen Japans sprekend personeel blijft maar nieuw eten aandragen. U bent de hele dag aan het wandelen geweest, maar u bent vergeten het adres van het hotel mee te nemen. Of een nieuwe as wolk hangt boven Europa.

Voor, tijdens en na de reis staat het iki Travels personeel klaar u van dienst te zijn. Onze lokale agent in Japan is in geval van nood 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. iki Travels is aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Indien noodzakelijk verzorgt dit fonds uw terugkeer naar Nederland bij calamiteiten, zoals bijvoorbeeld een tsunami, aardbeving of politieke onrust.

Waarom iki Travels
Waarom iki Travels
Waarom iki Travels
Waarom iki Travels
Waarom iki Travels
Waarom iki Travels