Golfreizen in Azië

Bent u ook een golfliefhebber? Combineer uw hobby met uw reis!  Golf is er populair in Azie, Zo heeft Vietnam meer dan 40 golfbanen verspreid over heel het land. Voeg een aantal golfdagen toe aan uw reis of maak er een uitgebreide golfreis van. Met onze maatwerkreizen is voor elk wat wils.

 

Vietnam Golfreizen

Golfen in Noord Vietnam, 5 dagen

Noord Vietnam golf bouwsteenBezoek de hoofdstad Hanoi met een gids en geniet evenals van een cruise langs de UNESCO Halong Bay. Naast het stukje cultuur kunt u ontspannen golf spelen op de prachtige natuur omringde golfbanen in Noord Vietnam.

Button Lees Meer Vietnam

Golfen in Midden Vietnam, 4 dagen

Ervaar de unieke golfbanen in midden Vietnam. Deze golfbanen liggen in de buurt van de de meest historische bestemmingen Hoi An en Hue. Met een halve dag tour door Hoi An, een city tour door Hue en de mogelijkheid om te relaxen aan het strand, is dit de perfecte toevoeging aan uw reis.

Button Lees Meer Vietnam 

Golfen in Zuid Vietnam, 6 dagen

Golf Vietnam Iki TravelsZuid Vietnam staat bekend om zijn prachtige golfbanen en luxe resorts vlak bij het strand. Bezoek de grootste stad van Vietnam, Saigon, en speel een ontspannen rondje golf op de prachtige golfbanen in het zuiden. Na het golfen kunt u heerlijk bijkomen in het resort of aan de witte stranden van Phan Thiet.

Button Lees Meer Vietnam

Cambodja Golfreizen

Golfen in SIem Reap, 5 dagen

Cambodja Siem Reap GolfTumbnail Golft u graag? Dan is deze 5 daagse golfen in Siem Reap bouwsteen een leuke aanvulling op uw reis door Cambodja. Voeg deze bouwsteen snel toe aan uw reis, voor een mix van golf en relaxatie met een bezichtiging van het indrukwekkende Angkor Wat tempelcomplex.

Button Lees Meer Vietnam

Danang Golf Club Golfreis
Chi Linh Green noord Vietnam golfreis
Angkor Golf Resort Siem Reap golfreis
cambodja siem riep angkor wat boom
Jeongsan Vietnam Golf Course