Cruise Ninh Binh en Pafum pagoda, 2 dagen

In een Vietnamese Sampan vaart u langs de rode rivier delta naar Ninh Binh. Onderweg bezoekt u grotten en een nationaal natuurreservaart. Op de terugweg naar Hanoi bezoekt u de beroemde Parfum pagoda.

Deze Bouwsteen Vietnam kan geboekt worden als aanvulling op de Vietnam voorbeeldreizen of bij een Vietnam reis op maat. Het is niet mogelijk om Bouwstenen los te boeken.

Dag 1, Met Vietnamese Sampan de Rode rivier af.

Met de auto vertrekt u vanuit Hanoi naar Ninh Binh. Ninh Binh ligt diep in het hart van de delta van de Song Hong (Rode rivier), waar de enorme rijstvelden en meren met lotusbloemen worden omringd door torenhoge kalksteenrotsen. Deze kalksteen rotsen hebben dezelfde grimmige vormen als bij Halong Bay, daarom wordt dit gebied ook wel “Halong Bay op het land” genoemd.

Buiten de prachtige natuur heeft Ninh Binh ook een rijke geschiedenis. 1000 jaar geleden was hier de hoofdstad van Vietnam, Hoa Lu. U bezoekt hier de overblijfselen van de stad en de tempels gewijd aan Koning Dinh en Koning Le. Deze twee koningen hebben in de 10de Eeuw deze citadelstad gebouwd. Het ruige landschap bood de stad extra bescherming.

Na de lunch stapt u in het dorpje Van Lam in een traditionele sampan en gaat u de Ngo Dong rivier op. Onderweg vaart de sampan door de grottenpassages Hang Ca, Hang Hai en Hang Ba, die samen Tam Coc (“drie grotten”) worden genoemd. Aan het eind van de drie uur durende boottocht bezoekt u de beroemde Bich Dong pagoda. Dit bijzondere complex bestaat uit drie verschillende pagoda’s die boven elkaar in de rotsen zijn gebouwd. De verschillende niveau’s zijn verbonden met trappen.

U overnacht in uw hotel in Ninh Binh.

Dag 2, Natuurreservaat Van Long en Parfumpagoda.

De volgende morgen maakt u een boottocht door het Nationaal Park Van Long. Dit bloemrijke moerasachtig natuurpark is de habitat van vele vogelsoorten, verschillende zeldzame apensoorten en de Tibetaanse beer.

Terug aan land gaat de reis naar een van de hoogtepunten van Vietnam. De Parfumpagoda bestaat uit verschillende heiligdommen op de “Berg der Geuren”. Al eeuwenlang komen hier duizenden pelgrims per jaar. Ze bidden hier voornamelijk voor hun gezondheid en die van hun familie. Het meest bijzondere onderdeel van de Parfumpagoda is Huong Tich Pagoda. Via een lange trap loopt u de diepe grot in waar de Huong Tich pagoda zich bevind.

Het complex van de Parfumpagoda is bereikbaar met een kabelbaan maar als er tijd genoeg is kunt u ook heel sportief het 4 kilometer lange pad naar boven lopen door de prachtige natuur.

Aan het einde van de dag wordt u weer terug naar Hanoi gereden waar u moe maar voldaan bij uw hotel wordt afgezet.

De prijs voor een 2 daagse trip naar Ninh Binh en de Parfumpagoda is € 167,- per persoon op basis van twee personen.

De prijzen kunnen afhankelijk van de hotels of seizoen varieren.

De prijs is inclusief :

– Vervoer Hanoi – Ninh Binh – Hanoi met privé auto.
– Cruises met Vietnamese sampan.
– Overnacht in 4 sterren Hotel in Ninh Binh inclusief ontbijt.
– Entreegelden
– lokale Gids

Exclusief:

– Overige maaltijden

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. Voor onze reizigers naar Japan ligt er tevens een dikke op maat gemaakte reisinformatie map klaar in de eerste accommodatie bij aankomst in Japan.

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

Vietnam reis Bootje iki Travels
Vietnam reis ninh binh iki Travels
Vietnam reis grot iki Travels
Vietnam reis parfum pagode iki Travels
Vietnam reis kabelbaan iki Travels