Fansipan beklimming Sapa, 2 dagen

Fansipan beklimming Sapa bouwsteen

Met een hoogte van 3.143 meter is Fansipan de hoogste berg van Indochina. De top is onderdeel van het Hoang Lien gebergte, een beschermd gebied van het Hoang Lien National park in Sapa. Geniet tijdens deze beklimming van de natuur en de verschillende uitzichten over prachtige landschappen. De weinig gebruikte paden en het bos zorgen voor een avontuurlijk belevenis. Uw bagage wordt door mensen van de Black Hmong minderheidsgroep vervoerd en de kok kookt een heerlijk diner voor u. U overnacht in tenten op kampeerplekken omringd door de exotische geluiden van de jungle.

Het is mogelijk om een extra dag aan deze bouwsteen toe te voegen.

Deze Fansipan beklimming Sapa bouwsteen kan geboekt worden als aanvulling op de Vietnam voorbeeldreizen of bij een Vietnam reis op maat. Het is niet mogelijk om bouwstenen los te boeken.

Bewaren

Fansipan beklimming Sapa dag tot dag

Dag 1 Vanuit Sapa – Fansipan
Met de auto vertrekt u van Sapa naar Fansipan. Onderweg komt u langs de zilveren waterval waar u even stopt voor foto’s. Vervolgens rijdt u door naar Heaven Gate, het hoogste punt van Vietnam waar u met de auto kunt komen. Vanuit Heavens Gate ziet u Fansipan, dit is het begin van de trekking. De trekking van dag 1 duurt ongeveer 6 uur met 1 uur lunchpauze. Het eerste deel van de beklimming tot aan de lunch gaat relatief makkelijk. Na de lunch bent u weer opgeladen en vervolgt u de beklimming naar de overnachtingsplaats op 2800 meter hoog. U rust hier lekker uit en geniet van het diner.

Dag 2 Bereik de top van Fansipan
Na het ontbijt volgt de klim naar de top van de berg. Vanaf de top van de berg kunt u uitkijken over het schitterende landschap. Nadat u van het uitzicht heeft genoten, loopt u weer door het bos de berg af om bij uw overnachtingsplek te lunchen. Na de lunch volg je de weg gevormd door het Hoang Lien National Park naar beneden tot je bij uw auto komt. U wordt vervolgens teruggebracht naar Sapa. De trekking van deze dag duurt ongeveer 7,5 uur.

Fansipan beklimming Sapa bouwsteen prijs

De prijs voor een 2 daagse Fansipan beklimming is € 185,- per persoon op basis van twee personen.

De prijzen kunnen afhankelijk van de hotels of seizoen variëren.

De prijs is inclusief :
– Engels sprekende gids
– Bagage transfer
– Vervoer naar en van Fansipan
– 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner
– Water
– Slaapzak en matras
– Waterdichte tas
– Tent
– Entreegelden

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. Voor onze reizigers naar Japan ligt er tevens een dikke op maat gemaakte reisinformatie map klaar in de eerste accommodatie bij aankomst in Japan.

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.