Genieten op een uniek palmenstrand, 5 dagen

Het strand van Phan Thiet is nog niet ontdekt door het massa tourisme. Al zijn er al wel enkele mooie resorts aan het palmstrand aangelegd. Geniet hier enkele dagen van zon, zee and strand.

Deze Bouwsteen Vietnam kan geboekt worden als aanvulling op de Vietnam voorbeeldreizen of bij een Vietnam reis op maat. Het is niet mogelijk om Bouwstenen los te boeken.

Bij deze tour zijn we uitgegaan van een transfer vanaf en terug naar Saigon (Ho Chi Minh City). Natuurlijk kunnen wij ook een transfer regelen vanaf een andere plaats in Vietnam.

Phan Thiet is een klein vissersplaatsje aan de gelijknamige rivier. Phan Thiet is eeuwenlang het centrum van het Cham vorstendom Panduranga geweest. Enkele kilometers buiten het stadje kunt u de oudste overblijfselen van de Cham in Vietnam bewonderen met de zeer goed bewaarde torens van het Thap Poshanu complex.

Toch komen de meeste toeristen voor het schitterende 18 kilometer lange strand tussen Phan Thiet en Miu Ne. Mui Ne beach bestaat uit een breed wit zandstrand begrenst met palmbomen. Tussen deze palmbomen liggen de resorts verscholen.

Vanaf uw bungalow wandelt u gelijk de zee in. Niet ver van de kust zijn geweldige snorkel- en duikplekken. U bent beland op het paradijs op aarde.

Op verschillende plaatsen in de buurt van Phan Thiet zijn door de wind enorme zandduinen gevormd. Leuk om vanaf te sleeën. De duinen vlakbij Phan Thiet zijn erg populair, maar de mooiste duinen bevinden zich zo’n 40 km naar het noorden.

€ 220,– bij verbijf in ****   Amaryllis beach resort
€ 255,– bij verbijf in *****  Seahorse beach resort
€ 370,– bij verbijf in *****  Victoria beach resort

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. 

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

Vietnam reis phan thiet strand iki Travels
Vietnam reis phan thiet duinen iki Travels
Vietnam reis phan thiet strand en zee iki Travels