Golfen in midden Vietnam, 4 dagen

Golfen in midden Vietnam Bouwsteen

Sinds de opening van de eerste golfcourse in Vietnam is de populariteit van golf flink gegroeid. Vandaag de dag heeft Vietnam zo’n 40 golfbanen over heel het land verspreid en het groeit nog elk jaar. Hier gaat u langs 3 verschillende golfclubs in Hoi An en Da Nang. Geniet na het golfen van het prachtig resort en de witte stranden.

Deze Golfen in midden Vietnam bouwsteen kan geboekt worden als aanvulling op de Vietnam voorbeeldreizen of bij een Vietnam reis op maat. Het is niet mogelijk om bouwstenen los te boeken.

Sea Links Golf Vietam Iki Travels

Bewaren

Golfen in midden Vietnam van dag tot dag

Dag 1 Hoi An – Montgomerie Links
Vandaag kunt genieten van een potje golf op Montgomerie Links, gemaakt door de golf legende Colin Montgomerie. Deze golfbaan is een uitdagend en plezierig voor alle niveaus van golfers.Het traditionele ontwerp bestaat uit zandgrond, door de wind geblazen duinen, bestaande inheemse vegetatie en strategisch geplaatste bunkers.

In de middag heeft u een halve dag tour door het sfeervolle stadje Hoi An.

Dag 2 Hoi An – Da Nang – BRG Da Nang Golf Club
Na het ontbijt wordt u naar de BRG Da Nang Golf club gebracht. Deze golfbaan ligt aan de kust van Vietnam midden in de duinen. De baan is ontworpen in de ware geest van het spel. Uitgeblazen bunkers, stevige en snelle fairways die zachtjes overgaan in de wilde vegetatie aan zee. Het is een unieke en uitdagende golfbaan waar elke golfer van zal genieten. Na uw ronde gaat u terug naar het resort waar u kunt uitrusten aan het witte zandstrand.

Dag 3 Da Nang – Ba Na Hills Golf Club
Geniet ‘s ochtends van een 18-hole ronde in Ba Na Hils Golf Club. Ba Na Hills is aangelegd in een aantal valleien van omliggende bergketens. De holes op hogere hoogte hebben een mooi uitkijkpunt met spectaculair uitzicht op de valleien.
Na uw golfronde wordt u teruggebracht naar uw hotel, gevolgd door een vrije middag.

Dag 4 Da Nang – Hue
Vandaag reist u door naar Hue. U bezoekt de Thienmu Pagoda, de keizerlijke graven Tuduc tombe en in de middag bezoekt u de Citadel van Hue. Tot 1945 regeerde hier de Keizers in de Verboden Purperen Stad, die samen met de Keizerlijke stad de Citadel vormt. De beide steden bestaan uit tientallen gebouwen.

Golfen in midden Vietnam prijs

De prijs voor deze 4 daagse golfen in midden Vietnam bouwsteen is € 885,- per persoon op basis van twee personen.

De prijzen kunnen afhankelijk van de hotels of seizoen variëren.

De prijs is inclusief :
– Gidsen
– Entreegelden.
– Ontbijt.
– 3 rondes golf.
– Green fee, caddie en cart.
– Overnachting in Hoi An Garden Palace
– Overnachting in Belle Maison Prosand Da Nang Hotel

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. 

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

Golfen in Zuid Vietnam
MGL Vietnam 2
Danang Golf Club
MGL Vietnam 1