Golfen in Noord Vietnam, 5 dagen

Golfen in Noord Vietnam Bouwsteen

Golfen is erg populair in Vietnam. Vandaag de dag heeft Vietnam zo’n 40 golfbanen over heel het land verspreid en het groeit nog elk jaar. Het milde klimaat, gevarieerde landschappen, lange kustlijnen en betaalbare prijzen maken Vietnam het perfecte land voor een golfvakantie. Hier gaat u langs 2 verschillende golfclubs in Hanoi en Halong . Na uw 2 rondes golf kunt u genieten van Halong Bay.

Deze Golfen in Noord Vietnam bouwsteen kan geboekt worden als aanvulling op de Vietnam voorbeeldreizen of bij een Vietnam reis op maat. Het is niet mogelijk om bouwstenen los te boeken.

BRG King's Island Vietnam golf

Bewaren

Golfen in Zuid Vietnam van dag tot dag

Dag 1 Hanoi – BRG King’s Island Golf Club
Vandaag wordt de rust opgezocht bij het King’s Island golf resort. Met de speedboot vaart u over het Dong Mo meer naar een exclusief eiland waar u uw golfvaardigheden kunt testen. U zult versteld staan van de rust en schoonheid van het landschap. Na een ronde van 18 holes wordt u teruggebracht naar Hanoi.

Dag 2 Hanoi
Vandaag staan een city tour door Hanoi op het programma. De tour begint in de ochtend met een bezoek aan Van Mieu, ook wel bekend als de Tempel van de Literatuur. De tempel dateert uit 1070 en is gewijd aan Confucius. Let op de vreedzame reeks ommuurde binnenplaatsen en sierlijke poorten; dit is een van de beste voorbeelden van traditionele Vietnamese architectuur. Vervolgens vervolgt u de tour naar Ho Chi Minh Memorial Complex1, een museum en de laatste rustplaats van Ho Chi Minh. ‘S Middags brengt u een bezoek aan de beruchte Hoa Lo-gevangenis, gebouwd door de Franse kolonisten om Vietnamese politieke gevangenen te huisvesten. Tijdens de Vietnam-oorlog werd het door Amerikaanse krijgsgevangenen “Ha Noi Hilton” genoemd. ‘s Avonds woont u een voorstelling van de Waterpoppenshow bij.

Dag 3 Hanoi – Chi Linh Star Golf and Country Club – Halong
Na het ontbijt wordt u naar de Chi Linh Star Golf and Country club gebracht voor een ronde golf van 18 holes. Deze Golf club organiseerde het eerste professionele golftoernooi in het noorden van Vietnam, de Carlsberg Master Vietnam 2004. In de middag reist u door naar Halong Bay.

Dag 4 Halong – Halong Bay
Vandaag vertrekt u naar Halong Bay ongeveer honderd kilometer ten Oosten van Hanoi. De lange rij  jonken in de haven is een spectaculair gezicht. In de baai aan de Zuid Chinese Zee liggen 1969 kalkstenen eilanden die stijl uit het water rijzen. Verschillende van de eilanden zijn hol en hebben enorme grotten. Met een Chinese jonk gaat u deze schitterende baai ontdekken. Na enkele uren varen overnacht u beschut tussen de rotsen op de jonk.

Dag 5 Halong Bay
Als het weer het toe laat is er nog ruim gelegenheid om een duik te nemen of een tochtje te maken met een kano. De kano’s zijn aan boord van de jonk aanwezig. Tussen de rotsen liggen drijvende vissersdorpjes waarvan de mensen vaak hun hele leven niet aan land komen. In de ochtend vaart u terug naar de haven.

Golfen in Noord Vietnam prijs

De prijs voor deze 5 daagse golfen in Noord Vietnam bouwsteen is € 890,- per persoon op basis van twee personen.

De prijzen kunnen afhankelijk van de hotels of seizoen variëren.

De prijs is inclusief :
– Prive tour met Engelssprekende gids.
– Al het vervoer met een busje met airco.
– Entreegelden.
– Ontbijt.
– Green fee, caddie en cart.
– Overnachting in MK Premier Boutique in Hanoi.
– Overnachting in Novotel Halong in Halong.
– Overnachting op Indochina Sails jonk.

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie.

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

BRG King's Island noord Vietnam golf
BRG King's Island 2 Noord Vietnam golf
Chi Linh Green noord Vietnam golf
Chi Linh Star Clubhouse noord Vietnam