Golfen in Zuid Vietnam, 6 dagen

Golfen in Zuid Vietnam Bouwsteen

Sinds de opening van de eerste golfcourse in Vietnam is de populariteit van golf flink gegroeid. Vandaag de dag heeft Vietnam zo’n 40 golfbanen over heel het land verspreid en het groeit nog elk jaar. Het milde klimaat, gevarieerde landschappen, lange kustlijnen en betaalbare prijzen maken Vietnam het perfecte land voor een golfvakantie. Hier gaat u langs 3 verschillende golfclubs in Saigon en Phan Thiet. Geniet na het golfen van het prachtig resort en de witte stranden.

Deze Golfen in Zuid Vietnam bouwsteen kan geboekt worden als aanvulling op de Vietnam voorbeeldreizen of bij een Vietnam reis op maat. Het is niet mogelijk om bouwstenen los te boeken.

 

Sea Links Golf Vietam Iki Travels

Bewaren

Golfen in Zuid Vietnam van dag tot dag

Dag 1 Saigon City tour
Ho Chi Minh City is de economische motor van Vietnam. De Vietnamezen echter blijven stug volhouden dat de stad Saigon heet. Modern en traditioneel, jong en oud, kunst en kitsch, oost en west, het komt hier allemaal samen in deze smeltkroes. Wat op valt zijn de ontelbare brommertjes die door de stad krioelen.

Met een stadstour van een halve dag bezoekt enkele hoogtepunten van Saigon. O.a. de Notre Dame Kathedraal, het stadhuis, het oorlogsmuseum en de Ben Thanh markt zijn zeker de moeite waard. in de avond kunt genieten van de heerlijke cuisines van het zuiden.

Dag 2 Saigon – Jeongsan Golf
Vandaag wordt u opgehaald voor een rondje golf in het Taewang Jeongsan Country Club. Deze exclusieve country club ligt op het ecologische Dai Phuoc eiland wat alleen te bereiken is per speedboot. Geniet hier van de rust en natuur tijdens een ontspannen rondje golf van 18 holes naast de Dong Nai rivier. Na het golfen wordt u weer naar Saigon gebracht om te ontspannen en om de stad op eigen gelegenheid nog te verkennen.

Dag 3 Saigon – The Paradise Marina Club – Phan Thiet
Vanuit Saigon vertrekt u naar het Vung Tau Paradise Club waar u een golfronde van 27 holes speelt. Deze golf club was de eerst golfbaan aan de kust die uitdagingen biedt aan golfers van alle niveaus.

Na het spel wordt u  naar Phan Thiet gebracht. Het authentieke rustige stadje aan de kust van het zuiden van Vietnam heeft prachtige stranden en enorme zandduinen met de bij behorende accommodaties.

Dag 4 Phan Thiet – Sea Links
Geniet van een vroege ochtendronde op de beste golfcourse van Phan Thiet. Sea Links ligt in het hart van een adembenemend gebied van het platteland. In de buurt zitten verschillende bezienswaardigheden zoals de Poshanu Tower, Ong Dia stone en Ham Tien. Het is mogelijk om in de middag nog een ronde te spelen.

Dag 5 Phan Thiet – Sea Links
Vandaag kunt u nog een golfronde spelen in Sea links, of u kunt lekker bijkomen aan zee en genieten van het witte strand.

Dag 6 Phan Thiet – Vertrek

Golfen in Zuid Vietnam prijs

De prijs voor deze 6 daagse golfen in Zuid Vietnam bouwsteen is € 939,- per persoon op basis van twee personen.

De prijzen kunnen afhankelijk van de hotels of seizoen varieren.

De prijs is inclusief :
– Prive tour met Engelssprekende gids op dat 1 en 2.
– Al het vervoer met een busje met airco.
– Entreegelden.
– Ontbijt.
– Greenfee, caddie en cart.
– Overnachting in Central Palace in Saigon.
– Overnachting in Amaryllis Resort in Phan Thiet.

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. 

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

Golfen in Zuid Vietnam
Golfen in Zuid Vietnam
Golfen in Zuid Vietnam
Golfen in Zuid Vietnam