Ongerept Noordoost Vietnam bouwsteen, 5 dagen

Ongerept Noordoost Vietnam bouwsteen omschrijving

In het noorden van Vietnam liggen prachtige natuurgebieden verscholen voor de meeste toeristen. U bewandelt de ongerepte jungle van Ba Be en vaart het mooie meer rond. Met deze bouwsteen bezoekt u verscheidene spectaculaire grotten, watervallen en historische plekken. Maak kennis met de lokale bevolking en overnacht in een leuke homestay. Deze Noordoost Vietnam bouwsteen is de perfecte toevoeging aan de Vietnam rondreizen van natuurliefhebbers.

Deze Noordoost Vietnam bouwsteen kan geboekt worden als aanvulling op de Vietnam voorbeeldreizen of bij een Vietnam reis op maat. Het is niet mogelijk om bouwstenen los te boeken.

Ongerept Noordoost Vietnam bouwsteen dag tot dag

Dag 1 Hanoi – Ba Be
U wordt bij uw hotel opgehaald voor de rit naar Ba Be. Onderweg heeft u de gelegenheid om korte stops te maken en om foto’s te nemen. In Ba Be aangekomen, wordt u naar de homestay gebracht om in te checken. In de middag bezoekt u de Hua Ma grot, één van de grootste en mooiste grotten in het Ba Be National Park. Ook gaat u langs de etnische dorpen van Pac Ngoi waar de bevolking leeft van vissen en rijstteelt.

Dag 2 Ba Be
Na het ontbijt maakt u een mooie boottocht op het Ba Be meer. Ba Be betekent letterlijk ‘’drie meren’’, maar eigenlijk bestaat het meer uit één grote meer die te onderscheiden is in drie meren. U vaart op de langzaam stromende rivier waar u bent omgeven door adembenemende bergen, valleien en grotten. Met een beetje geluk komt u hier en daar bijzondere vogels en vlinders tegen. De Puong grot is een zeer atmosferische grot met duizenden stalagmieten stalactieten. In de avond geniet u van een heerlijk diner in de homestay.

Dag 3 Ba Be – Cao Bang
Vandaag gaat u richting Cao Bang en bezoekt u het graf van Kim Dong, eerder bekend als Nong Van Den. Een jongen van de Nung minderheidsgroep die met de Vietnamese weerstand tegen de Fransen vocht. Vervolgens bezoekt u de grot Pac Bo, een belangrijke historische plaats wat ook wel ofwel Ho Chi Minh’s Cave wordt genoemd. Hier woonde en werkte Ho Chi Minh toen hij voor het eerst na 30 jaar terugkeerde naar Vietnam.

Dag 4 Cao Bang – Ban Gioc
Met uw privé auto rijdt u naar Ban Gioc. Onderweg maakt u een stop bij de Nguom Ngao grot, één van de mooiste grotten in Cao Bang. Zo’n 2km van de ingang van de grot bevindt zich de Ban Gioc watervallen, de breedste waterval van Vietnam en tevens de 4 na grootste waterval langs een grens. De Ban Gioc waterval overschrijd de grens tussen China en Vietnam, en voegt zich samen met de Banyue waterval in Vietnam.

Dag 5 Ban Gioc – Lang Son
Na een lange rit met tussenstops komt u aan in Lang Son. In Lang Son krijgt u een City tour en gaat u langs de grotten Tam Thanh en Nhi Thanh. Tam Thanh is de bekendste en grootste grot van Lang Son. In deze spectaculaire grot is het gedicht van de toenmalige hoofd van Lang Son, Ngo Thi Sy, ingegraveerd waar hij de schoonheid van het land beschrijft.

Dag 6 Lang Son – Halong Bay
Vandaag wordt u naar Halong Bay gebracht.

Ongerept Noordoost Vietnam bouwsteen prijs

De prijs voor deze 5 daagse Noordoost Vietnam is €315,- per persoon op basis van twee personen.

De prijzen kunnen afhankelijk van de hotels of seizoen variëren.

De prijs is inclusief :
– Privévervoer
– Engels sprekende gids
– Homestayovernachting in Ba Be
– Hotelovernachtingen in Cao Bang, Ban Gioc en Lang Son
– Vergunning om Cao Bang in te gaan
– Boottocht
– Entreegelden

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. 

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.