Vietnam Dalat Trekking, 3 dagen

Vietnam Dalat Trekking bouwsteen omschrijving

Het aangename klimaat van Dalat maakt het stadje perfect voor verschillende activiteiten. Deze Dalat trekking bouwsteen van 3 dagen is erg leuk voor avontuurlijke reizigers en natuurliefhebbers. U maakt een wandeltocht door prachtige natuurgebieden met watervallen en beklimt de bekende Langbiang berg. Onderweg kunt u verschillende exotische dieren en zeldzame vogels tegenkomen.

Deze Vietnam Dalat Trekking bouwsteen kan geboekt worden als aanvulling op de Vietnam voorbeeldreizen of bij een Vietnam reis op maat. Het is niet mogelijk om bouwstenen los te boeken.

Bewaren

Vietnam Dalat Trekking bouwsteen dag tot dag

Dag 1 aankomst Dalat
Dalat, hoofdstad van Lam dong, zit in de hooglanden van Vietnam. In tegenstelling tot het tropisch klimaat van Vietnam heeft Dalat een gematigd klimaat en wordt het ook wel ‘’City of eternal spring’’ genoemd. Door het prettige klimaat is Dalat is omgeven door verschillende natuurparken en reservaten vol met flora en fauna. Franse kolonisten kwamen hier naartoe om te ontsnappen aan de hitte, hierdoor vindt u veel Franse koloniale gebouwen terug en is de Vietnamese wijn hier ontstaan.

Dag 2 Trekking door Ta Nung Vallei en rond Tuyen Lam meer
In de ochtend wordt u opgehaald voor de trekking door de Ta Nung vallei. Deze omgeving staat bekend om de Liangbiansibia. Dit vogeltje wat alleen in dit gebied voorkomt, was in de jaren negentig herontdekt nadat men dacht dat ze bijna waren uitgestorven. De Liangbiansibia staat momenteel nog steeds op de Rode Lijst van de IUCN als bedreigde diersoort.
In de middag vertrekt u vanuit uw hotel voor een tocht rond het Tuyen Lam Lake, een prachtig meer is omgeven door een weids dennenbos. Ook hier vindt u verschillende vogelsoorten, waaronder de Vietnamese groenling en de rode kruisbek.

Dag 3 Per jeep naar de berg Langbiang
Vandaag gaat u naar de berg Langbiang met de hoogste top van de omgeving. Nadat u met de jeep aankomt bij het beginpunt van de hike, wandelt u naar boven door het Bidoup Nui Ba Nationaal park. Langbiang staat bekend om zijn spectaculaire natuur en het prachtig uitzicht over de stad, het bos, en de rivieren. De berg is vernoemd naar een Vietnamese variant van Romeo & Juliet, K’Lang & Ho Biang. Na de dood van de 2 geliefden, zijn hun graven uitgegroeid tot de twee bergtoppen van Langbiang.

Prijs van deze Vietnam Dalat Trekking bouwsteen

De prijs voor deze 3 daagse Vietnam Dalat Trekking bouwsteen is € 240,- per persoon op basis van twee personen.

De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de hotels of seizoen.

De prijs is inclusief :
– 2-daagse trekking Ta Nung Valley, Tuyem Lam meer & Langbiang
– 3 overnachtingen in Dalat inclusief ontbijt.
– Entreegelden.
– Lokale gids.

Vietnam Dalat Trekking bouwsteen iki Travels Dalat Market
Vietnam Dalat Trekking bouwsteen iki Travels Tuyen Lam Meer
Vietnam Dalat Trekking bouwsteen iki Travels Langbiangsibia
Vietnam Dalat Trekking bouwsteen iki Travels Langbiang Jeep