Vietnam Dalat Trekking, 3 dagen

Vietnam Dalat Trekking bouwsteen omschrijving

Het aangename klimaat van Dalat maakt het stadje perfect voor verschillende activiteiten. Deze Dalat trekking bouwsteen van 3 dagen is erg leuk voor avontuurlijke reizigers en natuurliefhebbers. U maakt een wandeltocht door prachtige natuurgebieden met watervallen en beklimt de bekende Langbiang berg. Onderweg kunt u verschillende exotische dieren en zeldzame vogels tegenkomen.

Deze Vietnam Dalat Trekking bouwsteen kan geboekt worden als aanvulling op de Vietnam voorbeeldreizen of bij een Vietnam reis op maat. Het is niet mogelijk om bouwstenen los te boeken.

Bewaren

Vietnam Dalat Trekking bouwsteen dag tot dag

Dag 1 aankomst Dalat
Dalat, hoofdstad van Lam dong, zit in de hooglanden van Vietnam. In tegenstelling tot het tropisch klimaat van Vietnam heeft Dalat een gematigd klimaat en wordt het ook wel ‘’City of eternal spring’’ genoemd. Door het prettige klimaat is Dalat is omgeven door verschillende natuurparken en reservaten vol met flora en fauna. Franse kolonisten kwamen hier naartoe om te ontsnappen aan de hitte, hierdoor vindt u veel Franse koloniale gebouwen terug en is de Vietnamese wijn hier ontstaan.

Dag 2 Trekking door Ta Nung Vallei en rond Tuyen Lam meer
In de ochtend wordt u opgehaald voor de trekking door de Ta Nung vallei. Deze omgeving staat bekend om de Liangbiansibia. Dit vogeltje wat alleen in dit gebied voorkomt, was in de jaren negentig herontdekt nadat men dacht dat ze bijna waren uitgestorven. De Liangbiansibia staat momenteel nog steeds op de Rode Lijst van de IUCN als bedreigde diersoort.
In de middag vertrekt u vanuit uw hotel voor een tocht rond het Tuyen Lam Lake, een prachtig meer is omgeven door een weids dennenbos. Ook hier vindt u verschillende vogelsoorten, waaronder de Vietnamese groenling en de rode kruisbek.

Dag 3 Per jeep naar de berg Langbiang
Vandaag gaat u naar de berg Langbiang met de hoogste top van de omgeving. Nadat u met de jeep aankomt bij het beginpunt van de hike, wandelt u naar boven door het Bidoup Nui Ba Nationaal park. Langbiang staat bekend om zijn spectaculaire natuur en het prachtig uitzicht over de stad, het bos, en de rivieren. De berg is vernoemd naar een Vietnamese variant van Romeo & Juliet, K’Lang & Ho Biang. Na de dood van de 2 geliefden, zijn hun graven uitgegroeid tot de twee bergtoppen van Langbiang.

Prijs van deze Vietnam Dalat Trekking bouwsteen

De prijs voor deze 3 daagse Vietnam Dalat Trekking bouwsteen is € 240,- per persoon op basis van twee personen.

De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de hotels of seizoen.

De prijs is inclusief :
– 2-daagse trekking Ta Nung Valley, Tuyem Lam meer & Langbiang
– 3 overnachtingen in Dalat inclusief ontbijt.
– Entreegelden.
– Lokale gids.

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. 

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

Vietnam Dalat Trekking bouwsteen iki Travels Dalat Market
Vietnam Dalat Trekking bouwsteen iki Travels Tuyen Lam Meer
Vietnam Dalat Trekking bouwsteen iki Travels Langbiangsibia
Vietnam Dalat Trekking bouwsteen iki Travels Langbiang Jeep