Vietnam hoogtepunten reis, 15 dagen

Vietnam hoogtepunten reis

Hanoi – Halong Bay – Hue – Danang – Hoi An – Saigon (Ho Chi Minh) – Can Tho (Mekong delta)

In korte tijd laten wij u verliefd worden op dit kleurrijke land. Bezoek traditionele markten zowel aan land als ter water en geniet van de unieke natuur gecombineerd met eeuwen oude culturen.

  • Eeuwenoude Chinese pakhuizen in Hoi An
  • Geurige Vietnamese koffie en stokbrood
  • Groene rijstvelden en hagelwitte stranden

Deze individuele Vietnam reis van 15 dagen is te boeken vanaf € 1.465,- inclusief hotels en ontbijt, privé transport, excursies en diverse extra’s.

Ook kunnen onze reizen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast of kan uw reis geheel op maat worden samengesteld. Vietnam hoogtepunten reis kaart iki Travels

 Halong Bay Boot

 Vietnam Hanoi Markt

 Vietnam Hue

 Vietnam Hoi An straatbeeld

 

Vietnam hoogtepunten reis van dag tot dag

Dag 1 Vlucht naar Hanoi

Dag 2 Aankomst Hanoi
Op het vliegveld van Hanoi wordt u opgewacht door uw gids en naar uw hotel gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. Om alvast een goede indruk van de stad te krijgen, is het leuk om een wandeling te maken door het oude centrum. Ook leuk is het om met een riksja door deze beurt te rijden.

Dag 3 Hanoi
Vandaag staat een citytour door Hanoi op het programma. In de ochtend bezoekt u het mausoleum en het huis van Ho Chi Minh, het bekende stadsmeer West Lake en de één pilaar Pagoda. Tijdens de lunch krijgt u het lokale gerecht “Pho” te proeven. ‘s Middags vervolgt u de citytour met een wandeling door het oude stadsgedeelte van Hanoi. Vooral de locale markten en verscholen tempeltjes in deze buurten zijn een belevenis. Na het diner, dat inbegrepen is in de tour, woont u een voorstelling bij in het beroemde Waterpoppen theater.

Dag 4 Hanoi – Halong Bay
U wordt opgehaald voor een transfer naar de haven van Halong waar u aan boord gaat van een sfeervolle Vietnamese cruiseboot. U vaart door de adembenemend mooie baai waar 1969 kalkstenen eilanden stijl uit het water omhoog rijzen. Er wordt u gelegenheid gegeven om te kanoën en aan het eind van de dag gaat de boot in de luwte van een van de eilandjes voor anker en heeft u kunt u nog een verfrissende duik nemen. Zowel lunch als diner zijn vandaag inbegrepen.

Dag 5 Halong Bay – Hanoi
Na een heerlijke ochtend op het water keert u terug naar de haven en na een vroege lunch gaat u terug naar Hanoi waar u in de loop van de middag arriveert.

Dag 6 Hanoi – Hue
‘s Ochtends vliegt u naar de historische plaats Hue. Waar u ‘s middags op eigen gelegenheid de keizerlijke Citadel kan bezoeken. Tot 1945 regeerde hier de Keizers in de Verboden Purperen Stad, die samen met de Keizerlijke stad de Citadel vormt. De beide steden bestaan uit tientallen gebouwen. De mooiste gebouwen zijn nog steeds bewaard gebleven, waaronder het Hien Lam paviljoen.

Dag 7 Hue
Met een boottocht over de Parfumrivier vaart u naar de Thienmu Pagoda. Onderweg is er de mogelijkheid om in een lokaal huis te lunchen vlak bij de Tuduc tombe. Hierna bezoekt u enkele traditionele dorpen in de omgeving waar de bevolking hun rijst verdient met o.a. het vaardigen van bronzen beelden. Daarna wordt u teruggebracht naar uw hotel in Hue.

Dag 8 Hue – Danang – Hoi An
Natuurlijk maken we ook even een fotostop boven op de Hai Van pas, een van de mooiste wegen langs de kust van Zuid Chinese Zee. Daarna bezoekt u de Marble Mountains. Deze 5 bergen zijn bezaaid met grotten en spelonken. In veel van de grotten vindt u een grote variatie Boeddhabeelden en Pagoda’s. Vanaf de top kijkt u uit over het beroemde China Beach. Gaat u in Hoi An eens door de gezellige straatjes van dit oude stadje wandelen. Hoi An is eeuwenlang een belangrijke haven geweest voor Europeanen waaronder Nederlanders. Voor de liefhebbers is dit ook het moment om van het mooie strand te gaan genieten op 4 km afstand van de stad.

Dag 9 Hoi An
Op ongeveer 45 km ten Westen van Hoi An ligt My Son met de oude tempel ruines van het vroegere Champa Koninkrijk. Van 200 na Christus tot 1700 regeerde het koninkrijk over Noord en Zuid Vietnam. Het beste is om bij zonsopgang daar te zijn, met de eerste zonnestralen op de bakstenen en een fluitconcert van duizenden vogels in de jungle begint de dag goed. Het is genieten van het platteland op de terugweg naar Hoi An en voor de rest van de dag kunt u genieten van Hoi An. 840 Huizen, tempels en andere oude gebouwen staan op de monumentenlijst. Eeuwenlang bouwden Chinese en Japanse kooplieden imposante pakhuizen die ook een woonfunctie hadden. Een aantal van deze oude gebouwen zijn opengesteld voor het publiek

Dag 10 Hoi An – Danang – Saigon – Can Tho
U vliegt van Danang naar Saigon airport, waar u opgewacht wordt door de chauffeur en naar Can Tho wordt gebracht. Can Tho is een sfeervolle stad midden in de Mekong delta. U kunt hier langs de wandelpromenade genieten van het uitzicht over de rivier en de geuren opsnuiven op de locale markten. De Vietnamezen zijn trouwens gek op koffie (sterk met veel gecondenseerde melk met of zonder ijs) en genieten vaak van deze en andere drankjes bij eetstalletjes, bars en koffiehuizen.

Dag 11 Can Tho
Met de boot bezoekt u de drijvende markt in Cai Rang. Op elke boot hangt aan een bamboestok een voorbeeld van de groenten of fruit, die deze boot verkoopt. De grond is zeer vruchtbaar in de Mekong delta en hier komen dan ook de heerlijkste spullen vandaan. In de middag staat er een fietstocht gepland. Wilt u liever niet fietsen is dat natuurlijk geen probleem.

Dag 12 Can Tho – Saigon
Als wij Ho Chi Minh City (Alle Vietnamezen noemen Ho Chi Minh City nog steeds halsstarrig Saigon) binnenrijden maken wij nog even een stop bij Chinatown. In Ho Chi Minh City bent u voor de rest van de dag vrij en kunt u bijvoorbeeld de overdekte Ben Thanh markt bezoeken waar u voor 1 euro heerlijke noodlesoep kunt kopen. U kunt wandelen door Dong Khoi, de mooiste winkelstraat van Ho Chi Minh City, en daarna is het heerlijk relaxen in een van de vele restaurantjes of op het dak van het oude Majestic Hotel.

Dag 13 Saigon
In de ochtend bezoekt u in Tay Ninh de zeer kleurrijke kathedraal/tempel van de Cao Dai sekte. Het Caodaisme is een mix van Oost en West en combineert de leer van het Boeddhisme, Hindoeisme, Confucianisme, Taoisme, het Christendom en de Islam om de vrede te promoten. Daarna op weg naar de Cu Chi tunnels. Hier ervaart u hoe enorm benauwd deze beroemde tunnels zijn. U leert over de eenvoudige maar zeer effectieve vallen en guerrilla technieken die de Vietcong in de oorlog tegen de Amerikanen gebruikten.

Dag 14 Saigon – Vertrek naar Luchthaven
Tijdens de laatste dag kunt u nog genieten van deze bruisende stad voordat u vertrekt naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar huis.

Dag 15 Aankomst Amsterdam

 Halong Bay Boot

 Vietnam Hanoi Markt

 Vietnam Hue

 Vietnam Hoi An straatbeeld

 Vietnam Mekond delta drijvende markt

 Vietnam Mekond delta drijvende markt

 Vietnam Saigon Tay Ninh
 Vietnam Saigon tank

 Vietnam Bamisoep

 

Vietnam hoogtepunten reis dag tot dag overzicht

Dag 1 Amsterdam – Hanoi
Dag 2 Aankomst Hanoi
Dag 3 Hanoi
Dag 4 Hanoi – Halong Bay
Dag 5 Halong Bay – Hanoi
Dag 6 Hanoi – Hue
Dag 7 Hue
Dag 8 Hue – Danang – Hoi An
Dag 9 Hoi An
Dag 10 Hoi An – Danang – Saigon – Can Tho
Dag 11 Can Tho
Dag 12 Can Tho – Saigon
Dag 13 Saigon
Dag 14 Saigon – Amsterdam
Dag 15 Aankomst Amsterdam

 Halong Bay Boot

 Vietnam Hanoi Markt

 

Prijs van de Vietnam hoogtepunten reis:

Afhankelijk van de reisperiode is deze zeer complete reis al te boeken vanaf € 1.365,- per persoon op basis van een 2 persoonskamer.

Verschillende manieren van reizen

Vele mensen, vele wensen, en dus ook vele manieren van reizen. De een gaat voor eenvoudig maar goed, de ander is naast goed ook gesteld op luxe. Daarom hebben we in onze reizen verschillende prijsklassen opgenomen.

Bij boeking van 2 personen op basis van een 2 persoonskamer, per persoon:
 
€ 1.465,– *** hotels   sfeervolle 3 sterren hotels  
€ 1.815,– **** hotels   comfortabele 4 sterren hotels  
€ 2.240,– ***** hotels   luxe 5 sterren hotels  
Bij boeking van 4 personen op basis van een 2 persoonskamer, per persoon:
 
€ 1.235,– *** hotels   sfeervolle 3 sterren hotels  
€ 1.580,– **** hotels   comfortabele 4 sterren hotels  
€ 2.015,– ***** hotels   luxe 5 sterren hotels  

hotels

Wij hebben een uitgebreid hotel assortiment. Bij het samenstellen van deze voorbeeldreis hebben wij de volgende hotels gekozen:

Op basis van de sfeervolle 3 sterren hotels

Church Boutique Hotel 3*
Traditionele Jonk 3*
Gold Hotel 3*
Ancient House 4*
Iris Hotel 3*
Signature Hotel3*
Hanoi
Halong Bay
Hue
Hoi An
Can Tho
Saigon

Op basis van de comfortabele 4 sterren hotels

Boss Legend 4*
Traditionele Jonk 4*
Pilgrimage Village 4*
Hoian Silk Marina Resort & Spa4*
Iris Hotel 3*
Central Palace Hotel 4*
Hanoi
Halong Bay
Hue
Hoi An
Can Tho
Saigon

Op basis van de luxe 5 sterren hotels

Intercontinental Hotel West Lake 5*
Traditionele Jonk 4*
La Residence 5*
Palm Garden 5*
Victoria Hotel 5*
Majestic Hotel 5*
Hanoi
Halong Bay
Hue
Hoi An
Can Tho
Saigon

Inbegrepen:

– Alle overnachtingen inclusief ontbijt.
– Alle treintrajecten en privé auto met chauffeur beschreven in de reis.
– Alle binnenlandse vluchten zoals beschreven in de reis.
– Alle excursies zoals beschreven in de reis.
– Privé gids tijdens de excursies.
– Alle entreegelden tijdens de excursies.

Niet inbegrepen:

– Internationale vlucht naar en van Vietnam.
– Reis en Annuleringsverzekering.
– Visum Vietnam.
– Administratiekosten € 25,– p.p. (Maximaal € 50,– per dossier)
– Calamiteitenfonds € 2,50 per dossier.

 Halong Bay Boot

 Vietnam Hanoi Markt

 Vietnam Hue

 Vietnam Hoi An straatbeeld

 Vietnam Mekond delta drijvende markt

 Vietnam Mekond delta drijvende markt

 Vietnam Saigon Tay Ninh

 

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie.

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

 Halong Bay Boot

 Vietnam Hanoi Markt

 Vietnam Hue

 Vietnam Hoi An straatbeeld

 Vietnam Mekond delta drijvende markt

 

Vietnam hoogtepunten reis, 15 dagen

Vietnam hoogtepunten reis

Hanoi – Halong Bay – Hue – Danang – Hoi An – Saigon (Ho Chi Minh) – Can Tho (Mekong delta)

In korte tijd laten wij u verliefd worden op dit kleurrijke land. Bezoek traditionele markten zowel aan land als ter water en geniet van de unieke natuur gecombineerd met eeuwen oude culturen.

  • Eeuwenoude Chinese pakhuizen in Hoi An
  • Geurige Vietnamese koffie en stokbrood
  • Groene rijstvelden en hagelwitte stranden

Deze individuele Vietnam reis van 15 dagen is te boeken vanaf € 1.365,- inclusief hotels en ontbijt, privé transport, excursies en diverse extra’s.

Ook kunnen onze reizen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast of kan uw reis geheel op maat worden samengesteld. Vietnam hoogtepunten reis kaart iki Travels

Vietnam hoogtepunten reis van dag tot dag

Dag 1 Vlucht naar Hanoi

Dag 2 Aankomst Hanoi
Op het vliegveld van Hanoi wordt u opgewacht door uw gids en naar uw hotel gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. Om alvast een goede indruk van de stad te krijgen, is het leuk om een wandeling te maken door het oude centrum. Ook leuk is het om met een riksja door deze beurt te rijden.

Dag 3 Hanoi
Vandaag staat een citytour door Hanoi op het programma. In de ochtend bezoekt u het mausoleum en het huis van Ho Chi Minh, het bekende stadsmeer West Lake en de één pilaar Pagoda. Tijdens de lunch krijgt u het lokale gerecht “Pho” te proeven. ‘s Middags vervolgt u de citytour met een wandeling door het oude stadsgedeelte van Hanoi. Vooral de locale markten en verscholen tempeltjes in deze buurten zijn een belevenis. Na het diner, dat inbegrepen is in de tour, woont u een voorstelling bij in het beroemde Waterpoppen theater.

Dag 4 Hanoi – Halong Bay
U wordt opgehaald voor een transfer naar de haven van Halong waar u aan boord gaat van een sfeervolle Vietnamese cruiseboot. U vaart door de adembenemend mooie baai waar 1969 kalkstenen eilanden stijl uit het water omhoog rijzen. Er wordt u gelegenheid gegeven om te kanoën en aan het eind van de dag gaat de boot in de luwte van een van de eilandjes voor anker en heeft u kunt u nog een verfrissende duik nemen. Zowel lunch als diner zijn vandaag inbegrepen.

Dag 5 Halong Bay – Hanoi
Na een heerlijke ochtend op het water keert u terug naar de haven en na een vroege lunch gaat u terug naar Hanoi waar u in de loop van de middag arriveert.

Dag 6 Hanoi – Hue
‘s Ochtends vliegt u naar de historische plaats Hue. Waar u ‘s middags op eigen gelegenheid de keizerlijke Citadel kan bezoeken. Tot 1945 regeerde hier de Keizers in de Verboden Purperen Stad, die samen met de Keizerlijke stad de Citadel vormt. De beide steden bestaan uit tientallen gebouwen. De mooiste gebouwen zijn nog steeds bewaard gebleven, waaronder het Hien Lam paviljoen.

Dag 7 Hue
Met een boottocht over de Parfumrivier vaart u naar de Thienmu Pagoda. Onderweg is er de mogelijkheid om in een lokaal huis te lunchen vlak bij de Tuduc tombe. Hierna bezoekt u enkele traditionele dorpen in de omgeving waar de bevolking hun rijst verdient met o.a. het vaardigen van bronzen beelden. Daarna wordt u teruggebracht naar uw hotel in Hue.

Dag 8 Hue – Danang – Hoi An
Natuurlijk maken we ook even een fotostop boven op de Hai Van pas, een van de mooiste wegen langs de kust van Zuid Chinese Zee. Daarna bezoekt u de Marble Mountains. Deze 5 bergen zijn bezaaid met grotten en spelonken. In veel van de grotten vindt u een grote variatie Boeddhabeelden en Pagoda’s. Vanaf de top kijkt u uit over het beroemde China Beach. Gaat u in Hoi An eens door de gezellige straatjes van dit oude stadje wandelen. Hoi An is eeuwenlang een belangrijke haven geweest voor Europeanen waaronder Nederlanders. Voor de liefhebbers is dit ook het moment om van het mooie strand te gaan genieten op 4 km afstand van de stad.

Dag 9 Hoi An
Op ongeveer 45 km ten Westen van Hoi An ligt My Son met de oude tempel ruines van het vroegere Champa Koninkrijk. Van 200 na Christus tot 1700 regeerde het koninkrijk over Noord en Zuid Vietnam. Het beste is om bij zonsopgang daar te zijn, met de eerste zonnestralen op de bakstenen en een fluitconcert van duizenden vogels in de jungle begint de dag goed. Het is genieten van het platteland op de terugweg naar Hoi An en voor de rest van de dag kunt u genieten van Hoi An. 840 Huizen, tempels en andere oude gebouwen staan op de monumentenlijst. Eeuwenlang bouwden Chinese en Japanse kooplieden imposante pakhuizen die ook een woonfunctie hadden. Een aantal van deze oude gebouwen zijn opengesteld voor het publiek

Dag 10 Hoi An – Danang – Saigon – Can Tho
U vliegt van Danang naar Saigon airport, waar u opgewacht wordt door de chauffeur en naar Can Tho wordt gebracht. Can Tho is een sfeervolle stad midden in de Mekong delta. U kunt hier langs de wandelpromenade genieten van het uitzicht over de rivier en de geuren opsnuiven op de locale markten. De Vietnamezen zijn trouwens gek op koffie (sterk met veel gecondenseerde melk met of zonder ijs) en genieten vaak van deze en andere drankjes bij eetstalletjes, bars en koffiehuizen.

Dag 11 Can Tho
Met de boot bezoekt u de drijvende markt in Cai Rang. Op elke boot hangt aan een bamboestok een voorbeeld van de groenten of fruit, die deze boot verkoopt. De grond is zeer vruchtbaar in de Mekong delta en hier komen dan ook de heerlijkste spullen vandaan. In de middag staat er een fietstocht gepland. Wilt u liever niet fietsen is dat natuurlijk geen probleem.

Dag 12 Can Tho – Saigon
Als wij Ho Chi Minh City (Alle Vietnamezen noemen Ho Chi Minh City nog steeds halsstarrig Saigon) binnenrijden maken wij nog even een stop bij Chinatown. In Ho Chi Minh City bent u voor de rest van de dag vrij en kunt u bijvoorbeeld de overdekte Ben Thanh markt bezoeken waar u voor 1 euro heerlijke noodlesoep kunt kopen. U kunt wandelen door Dong Khoi, de mooiste winkelstraat van Ho Chi Minh City, en daarna is het heerlijk relaxen in een van de vele restaurantjes of op het dak van het oude Majestic Hotel.

Dag 13 Saigon
In de ochtend bezoekt u in Tay Ninh de zeer kleurrijke kathedraal/tempel van de Cao Dai sekte. Het Caodaisme is een mix van Oost en West en combineert de leer van het Boeddhisme, Hindoeisme, Confucianisme, Taoisme, het Christendom en de Islam om de vrede te promoten. Daarna op weg naar de Cu Chi tunnels. Hier ervaart u hoe enorm benauwd deze beroemde tunnels zijn. U leert over de eenvoudige maar zeer effectieve vallen en guerrilla technieken die de Vietcong in de oorlog tegen de Amerikanen gebruikten.

Dag 14 Saigon – Vertrek naar Luchthaven
Tijdens de laatste dag kunt u nog genieten van deze bruisende stad voordat u vertrekt naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar huis.

Dag 15 Aankomst Amsterdam

Vietnam hoogtepunten reis dag tot dag overzicht

Dag 1 Amsterdam – Hanoi
Dag 2 Aankomst Hanoi
Dag 3 Hanoi
Dag 4 Hanoi – Halong Bay
Dag 5 Halong Bay – Hanoi
Dag 6 Hanoi – Hue
Dag 7 Hue
Dag 8 Hue – Danang – Hoi An
Dag 9 Hoi An
Dag 10 Hoi An – Danang – Saigon – Can Tho
Dag 11 Can Tho
Dag 12 Can Tho – Saigon
Dag 13 Saigon
Dag 14 Saigon – Amsterdam
Dag 15 Aankomst Amsterdam

Prijs van de Vietnam hoogtepunten reis:

Afhankelijk van de reisperiode is deze zeer complete reis al te boeken vanaf € 1.365,- per persoon op basis van een 2 persoonskamer.

Verschillende manieren van reizen

Vele mensen, vele wensen, en dus ook vele manieren van reizen. De een gaat voor eenvoudig maar goed, de ander is naast goed ook gesteld op luxe. Daarom hebben we in onze reizen verschillende prijsklassen opgenomen.

Bij boeking van 2 personen op basis van een 2 persoonskamer, per persoon:
 
€ 1.365,– *** hotels   sfeervolle 3 sterren hotels  
€ 1.615,– **** hotels   comfortabele 4 sterren hotels  
€ 2.040,– ***** hotels   luxe 5 sterren hotels  
Bij boeking van 4 personen op basis van een 2 persoonskamer, per persoon:
 
€ 1.135,– *** hotels   sfeervolle 3 sterren hotels  
€ 1.380,– **** hotels   comfortabele 4 sterren hotels  
€ 1.815,– ***** hotels   luxe 5 sterren hotels  

hotels

Wij hebben een uitgebreid hotel assortiment. Bij het samenstellen van deze voorbeeldreis hebben wij de volgende hotels gekozen:

Op basis van de sfeervolle 3 sterren hotels

Church Boutique Hotel 3* Traditionele Jonk 3* Gold Hotel 3* Ancient House 4* Iris Hotel 3* Signature Hotel3* Hanoi Halong Bay Hue Hoi An Can Tho Saigon

Op basis van de comfortabele 4 sterren hotels

Boss Legend 4* Traditionele Jonk 4* Pilgrimage Village 4* Hoian Silk Marina Resort & Spa4* Iris Hotel 3* Central Palace Hotel 4* Hanoi Halong Bay Hue Hoi An Can Tho Saigon

Op basis van de luxe 5 sterren hotels

Intercontinental Hotel West Lake 5* Traditionele Jonk 4* La Residence 5* Palm Garden 5* Victoria Hotel 5* Majestic Hotel 5* Hanoi Halong Bay Hue Hoi An Can Tho Saigon

Inbegrepen:

– Alle overnachtingen inclusief ontbijt. – Alle treintrajecten en privé auto met chauffeur beschreven in de reis. – Alle binnenlandse vluchten zoals beschreven in de reis. – Alle excursies zoals beschreven in de reis. – Privé gids tijdens de excursies. – Alle entreegelden tijdens de excursies.

Niet inbegrepen:

– Internationale vlucht naar en van Vietnam. – Reis en Annuleringsverzekering. – Visum Vietnam. – Administratiekosten € 25,– p.p. (Maximaal € 50,– per dossier) – Calamiteitenfonds € 2,50 per dossier.

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. 

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

Vietnam hoogtepunten reis Hanoi iki Travels