luxe Laos Cambodja reis, 19 dagen

luxe Laos Cambodja reis

Luang Prabang- Vientiane Pakse – Bolaven Plateau – Champassak – Khon eiland – 4000 eilanden – Siem Reap – Phnom Penh – Sihanoukville

Luxe Laos Cambodja reis. Wij hebben het authentieke Laos gecombineerd met Angkor wat en het strand in Cambodja. U overnacht een luxe hotels. Overal heeft u privé vervoer en een gids bij de excursies.

luxe Laos Cambodja reis vakantie iki Travels

 Cambodja Sihanoukville strand

Cambodja Phnom Penh Royal Paleis

Laos Mekong rivier

 

luxe Laos Cambodja reis van dag tot dag

Dag 1 Amsterdam vertrek

Dag 2 Aankomst Luang Prabang

Welkom in de meest toeristische plaats van Laos. De oude hoofdstad Luang Prabang. U ervaart hier gelijk hoe relaxed en ontspannen Laos is. Dit stadje heeft enkel 3 hoofdstraten en geen enkel stoplicht. Vandaag heeft u een vrije dag om even lekker bijkomen van de vlucht. ’s Avonds gaat u natuurlijk de Laonese keuken ontdekken en de gezellige avondmarkt van Luang Prabang.

Dag 3 Luang Prabang

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de citytour. U bezoekt het oude paleis, waar de koning heeft gezeteld tot 1975. Daarna werd door de communisten de republiek uitgeroepen. Men zegt als u Phou Si hill niet beklommen heeft dan heeft u Luang Prabang nog niet gezien en dat zouden wij toch niet willen. Natuurlijk bezoekt u ook de beroemde tempels Wat Visoun en Wat Xieng Thong.

Dag 4 Luang Prabang

Als u niet bang bent voor natte voeten dan is onze rijst plant ervaring workshop echt een hele leuke ervaring. In een paar uur wordt u niet alleen de 19 facetten van het verbouwen van rijst uitgelegd, maar kunt u ook actief meedoen. U ploegt, plant, oogst, maalt zelf uw rijst. De workshop eindigt met een lekkere proeverij.

’s Middags bezoekt u de Kuang Si watervallen, waarin gezwommen kan worden. Hier vindt u ook een opvangcentrum van weesberen.

Dag 5 Luang Prabang – Vientiane

In de ochtend wordt u opgehaald voor een korte vlucht naar de nieuwe hoofdstad Vientiane. Alhoewel het de grootste stad van Laos is, is ook deze plaats niet te vergelijken met de andere hoofdsteden van Azië. Vientiane is nog steeds en provinciestadje.

U bezoekt hier de onder andere de Arc de Triumph van Laos het Patuxay monument, de tempels Pha That Luang en Wat Sisaket tijdens een halve dag city tour. ’s Avonds is het leuk om een wandeling over de boulevard te maken. Waar zich ook de avondmarkt bevindt.

Dag 6 Vientiane

Met een gids gaat u de natuur in voor een wandeltocht van een halve dag. De gids is een orchideeën expert en deze tocht zal dan ook voornamelijk in het teken staan van de vele verschillende wilde orchideeën, die hier groeien. Na een lokale lunch bij de waterval te hebben genoten wordt u weer terug gebracht naar Vientiane.

Dag 7 Vientiane – Pakse – Bolaven Plateau – Champassak

In de ochtend vliegt u naar het zuidelijke puntje van Laos. In Pakse aangekomen bezoekt u eerst het Bolaven Plateau. Dit plateau is door zijn iets mildere klimaat de ideale plaats voor koffie- en theeplantages. U bezoekt hier o.a. de Tad Lo en Tad Fan watervallen. Overnachting bij Champassak.

Dag 8 Champassak – Khon eiland

In de ochtend bezoekt u de indrukwekkende tempels van Wat Phou. Wat Phou is net als Angkor Wat door de Khmer gebouwd en staat sinds 2001 op de werelderfgoedlijst van Unesco.

Het is een behoorlijke klim over de oneffen treden naar boven, maar daar wordt u dan ook wel getrakteerd op een schitterend uitzicht.

’s Middags begeeft u zich naar Khon eiland wat midden in de rivier ligt waar u overnacht.

Dag 9 Khon eiland – 4.000 eilanden – Champasak

U begint vandaag met een boottocht tussen de 4000 eilanden richting de Cambodjaanse grens. Hier gaat u op zoek naar de Irrawaddy zoetwaterdolfijnen. Na de lunch maakt u een wandeling langs de Khone Phapheng en Li Phi watervallen. Vooral in het regenseizoen is dit een indrukwekkend spektakel.

Dag 10 Champasak – Pakse – Siem Reap

Afhankelijk van de vluchttijden maken wij nog even een stop bij de spectaculaire ochtendmarkt van Pakse. Hier is het een drukte van belang en er is van alles te koop. Hierna wordt u bij de luchthaven afgezet.

Welkom in Cambodja. Als eerste staan de tempels van de Roulos groep op het programma. The Roulos groep is een verzameling van tempels die de overblijfselen van Hariharalay (de eerste grote hoofdstad van het Khmer rijk) vertegenwoordigen. Het bestaat uit de tempels, Lolei, Preah Ko en Bakong.

Dag 11 Siem Reap

Vroeg in de ochtend voor de drukte uit bezoeken we Ta Prohm. Hier is nog goed te zien hoe de enorme eeuwenoude bomen het duizend jaar oude tempelcomplex volledig overwoekerd hebben. één van deze bomen wordt Tomb Raider tree genoemd door de gelijknamige Hollywood film.

Hierna bezoekt u Angkor Wat. Angkor Wat is de hoofdtempel van Angkor en is het grootste religieuze monument van de wereld. ‘s Middag trekt u door de schitterende zuidelijke toegangspoort van Angkor Thom. Deze ommuurde stad nam in de 12de eeuw de functie van hoofdstad over.

Dag 12 Siem Reap

Vandaag bezoekt u het nationale park Kbal Spean, ongeveer een uurtje rijden vanaf Angkor. Hier begint een wandeling van 45 minuten naar de top van de berg. Tijdens deze eenvoudige wandeling vindt u langs de bedding van een kleine rivier, uitbeeldingen uit de 9de eeuw.

Na de lunch bezoekt u de prachtige tempel Banteay Srei. In deze tempel zijn de diversen hindoe goden, zoals Shiva, de apenkoning Hanuman en Krishna zeer verfijnde gebeeldhouwd. Door de verschillen in stijl is duidelijk te zien dat de tempel circa 100 jaar na Angkor Wat gebouwd is.

Dag 13 Siem Reap – Phnom Penh

Na het ontbijt vertrekt u met een snelle boot richting het Tonle Sap meer. U passeert tijdens het oversteken van dit enorme meer verschillende drijvende vissersdorpjes. Rond het meer leven verschillende visarenden en ibissen. Afhankelijk van het seizoen is het niet altijd mogelijk om het meer per boot over te steken. In dat geval zal de reis van Phnom Penh naar Siem Reap over land gaan met een privé auto met chauffeur.

Dag 14 Phnom Penh

Ondanks dat er 2 miljoen mensen in de hoofdstad van Cambodja wonen straalt de stad nog steeds de sfeer van een provincie stadje uit. U bezoekt vandaag het Royal Palace. Het meest indrukwekkende gedeelte van het paleis is de Zilveren Pagoda met zijn 5.000 zilveren tegels op de vloer.

In het Tuol Sleng Museum krijgt u een aangrijpende indruk van de donkere periode in de Cambodjaanse geschiedenis. In deze voormalige basisschool heeft de Rode Khmer tot 1975 duizenden inwoners gemarteld en later op de Killing Fields vermoord.

Dag 15 Phnom Penh – Sihanoukville

Na een rit van ongeveer 3 uur arriveert u in de bekendste badplaats van Cambodja, Sihanoukville. Op de publieke stranden bij het stadje is het een gezellige drukte met leuke restaurants en barretjes. Iets van het centrum liggen de luxere resorts met privé stranden.

Dag 16 en 17 Sihanoukville

Heerlijk genieten van zon, zee en strand. Het is ook leuk om één van de eilandjes voor de kust te bezoeken of een duikexcursie te doen.

Dag 18 Sihanoukville – vertrek naar luchthaven

Afhankelijk van de tijd van uw vlucht wordt u opgehaald om naar de luchthaven gebracht te worden. Het einde van een bijzondere reis.

Dag 19 Aankomst Amsterdam

 Cambodja Sihanoukville strand

Cambodja Phnom Penh Royal Paleis

Laos Mekong rivier

 Laos pakse tempel

Laos tempel

Laos monnik

Cambodja waterval

Laos rijstplanten

Laos Vientiane tempel

 

luxe Laos Cambodja reis dag tot dag overzicht

Dag 1 Amsterdam vertrek
Dag 2 Aankomst Luang Prabang
Dag 3 Luang Prabang
Dag 4 Luang Prabang
Dag 5 Luang Prabang – Vientiane
Dag 6 Vientiane
Dag 7 Vientiane – Pakse – Bolaven Plateau – Champassak
Dag 8 Champassak – Khon eiland
Dag 9 Khon eiland – 4000 eilanden – Champasak
Dag 10 Champasak – Pakse – Siem Reap
Dag 11  Siem Reap
Dag 12  Siem Reap
Dag 13  Siem Reap – Phnom Penh
Dag 14  Phnom Penh
Dag 15  Phnom Penh – Sihanoukville
Dag 16  Sihanoukville
Dag 17  Sihanoukville
Dag 18 Sihanoukville – vertrek naar luchthaven
Dag 19  Aankomst Amsterdam
 Cambodja Sihanoukville strand

Cambodja Phnom Penh Royal Paleis

Laos Mekong rivier

 Laos pakse tempel

 

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie.

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

 Cambodja Sihanoukville strand

Cambodja Phnom Penh Royal Paleis

Laos Mekong rivier

 Laos pakse tempel

 

luxe Laos Cambodja reis, 19 dagen

luxe Laos Cambodja reis

Luang Prabang- Vientiane Pakse – Bolaven Plateau – Champassak – Khon eiland – 4000 eilanden – Siem Reap – Phnom Penh – Sihanoukville

Luxe Laos Cambodja reis. Wij hebben het authentieke Laos gecombineerd met Angkor wat en het strand in Cambodja. U overnacht een luxe hotels. Overal heeft u privé vervoer en een gids bij de excursies.

luxe Laos Cambodja reis vakantie iki Travels

luxe Laos Cambodja reis van dag tot dag

Dag 1 Amsterdam vertrek

Dag 2 Aankomst Luang Prabang

Welkom in de meest toeristische plaats van Laos. De oude hoofdstad Luang Prabang. U ervaart hier gelijk hoe relaxed en ontspannen Laos is. Dit stadje heeft enkel 3 hoofdstraten en geen enkel stoplicht. Vandaag heeft u een vrije dag om even lekker bijkomen van de vlucht. ’s Avonds gaat u natuurlijk de Laonese keuken ontdekken en de gezellige avondmarkt van Luang Prabang.

Dag 3 Luang Prabang

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de citytour. U bezoekt het oude paleis, waar de koning heeft gezeteld tot 1975. Daarna werd door de communisten de republiek uitgeroepen. Men zegt als u Phou Si hill niet beklommen heeft dan heeft u Luang Prabang nog niet gezien en dat zouden wij toch niet willen. Natuurlijk bezoekt u ook de beroemde tempels Wat Visoun en Wat Xieng Thong.

Dag 4 Luang Prabang

Als u niet bang bent voor natte voeten dan is onze rijst plant ervaring workshop echt een hele leuke ervaring. In een paar uur wordt u niet alleen de 19 facetten van het verbouwen van rijst uitgelegd, maar kunt u ook actief meedoen. U ploegt, plant, oogst, maalt zelf uw rijst. De workshop eindigt met een lekkere proeverij.

’s Middags bezoekt u de Kuang Si watervallen, waarin gezwommen kan worden. Hier vindt u ook een opvangcentrum van weesberen.

Dag 5 Luang Prabang – Vientiane

In de ochtend wordt u opgehaald voor een korte vlucht naar de nieuwe hoofdstad Vientiane. Alhoewel de grootste stad van Laos is ook deze plaats niet te vergelijken met de andere hoofdsteden van Azië. Vientiane is nog steeds en provinciestadje.

U bezoekt hier de onder andere de Arc de triumph van Laos het Patuxay monument, de tempels Pha That Luang en Wat Sisaket tijdens een halve dag citytour. ’s Avonds is het leuk om een wandeling over de boulevard te maken. Waar zich ook de avondmarkt bevindt.

Dag 6 Vientiane

Met een gids gaat u de natuur in voor een wandeltocht van een halve dag. De gids is een orchideeën expert en deze tocht zal dan ook voornamelijk in het teken staan van de vele verschillende wilde orchideeën, die hier groeien. Na een lokale lunch bij de waterval te hebben genoten wordt u weer terug gebracht naar Vientiane.

Dag 7 Vientiane – Pakse – Bolaven Plateau – Champassak

In de ochtend vliegt u naar het zuidelijke puntje van Laos. In Pakse aangekomen bezoekt u eerst het Bolaven Plateau. Dit Plateau is door zijn iets mildere klimaat de ideale plaats voor koffie en theeplantages. U bezoekt hier o.a. de Tad Lo en Tad Fan watervallen. Overnachting bij Champassak.

Dag 8 Champassak – Khon eiland

In de ochtend bezoekt u de indrukwekkende tempels van Wat Phou. Wat Phou is net als Angkor Wat door de Khmer gebouwd en staat sinds 2001 op de werelderfgoedlijst van Unesco.

Het is een behoorlijke klim over de oneffen treden naar boven, maar daar wordt u dan ook wel getrakteerd op een schitterend uitzicht.

’s Middags begeeft u zich naar Khon eiland wat midden in de rivier ligt waar u overnacht.

Dag 9 Khon eiland – 4000 eilanden – Champasak

U begint vandaag met een boottocht tussen de 4000 eilanden door richting de Cambodjaanse grens. Hier gaat u op zoek naar de Irrawaddy zoetwater dolfijnen. Na de lunch maakt u een wandeling langs de Khone Phapheng en Li Phi watervallen. Vooral in het regenseizoen is dit een indrukwekkend spektakel.

Dag 10 Champasak – Pakse – Siem Reap

Afhankelijk van de vluchttijden maken wij nog even een stop bij de spectaculaire ochtendmarkt van Pakse. Hier is het een drukte van belang en er is van alles te koop. Hierna wordt u bij de luchthaven afgezet.

Welkom in Cambodja. Als eerste staan de tempels van de Roulos groep op het programma. The Roulos groep is een verzameling van tempels die de overblijfselen van Hariharalay (de eerste grote hoofdstad van het Khmer rijk) vertegenwoordigen. Het bestaat uit de tempels, Lolei, Preah Ko en Bakong.

Dag 11 Siem Reap

Vroeg in de ochtend voor de drukte uit bezoeken we Ta Prohm. Hier is nog goed te zien hoe de enorme eeuwenoude bomen het duizend jaar oude tempelcomplex volledig overwoekerd hebben. één van deze bomen wordt Tomb Raider tree genoemd door de gelijknamige Hollywood film.

Hierna bezoekt u Angkor Wat. Angkor Wat is de hoofdtempel van Angkor en is het grootste religieuze monument van de wereld. ‘s Middag trekt u door de schitterende zuidelijke toegangspoort van Angkor Thom. Deze ommuurde stad nam in de 12de eeuw de functie van hoofdstad over.

Dag 12 Siem Reap

Vandaag bezoekt u het nationale park Kbal Spean, ongeveer een uurtje rijden vanaf Angkor. Hier begint een wandeling van 45 minuten naar de top van de berg. Tijdens deze eenvoudige wandeling vindt u langs de bedding van een kleine rivier, uitbeeldingen uit de 9de eeuw.

Na de lunch bezoekt u de prachtige tempel Banteay Srei. In deze tempel zijn de diversen hindoe goden, zoals Shiva, de apenkoning Hanuman en Krishna zeer verfijnde gebeeldhouwd. Door de verschillen in stijl is duidelijk te zien dat de tempel circa 100 jaar na Angkor Wat gebouwd is.

Dag 13 Siem Reap – Phnom Penh

Na het ontbijt vertrekt u met een snelle boot richting het Tonle Sap meer. U passeert tijdens het oversteken van dit enorme meer verschillende drijvende vissersdorpjes. Rond het meer leven verschillende visarenden en ibissen. Afhankelijk van het seizoen is het niet altijd mogelijk om het meer per boot over te steken. In dat geval zal de reis van Phnom Penh naar Siem Reap overland gaan met een privé auto met chauffeur.

Dag 14 Phnom Penh

Ondanks dat er 2 miljoen mensen in de hoofdstad van Cambodja wonen straalt de stad nog steeds de sfeer van een provincie stadje uit. U bezoekt vandaag het Royal Palace. Het meest indrukwekkende gedeelte van het paleis is de Zilveren Pagoda met zijn 5000 zilveren tegels op de vloer.

In het Tuol Sleng Museum krijgt u een aangrijpende indruk van de donkere periode in de Cambodjaanse geschiedenis. In deze voormalige basisschool heeft de Rode Khmer tot 1975 duizenden inwoners gemarteld en later op de Killing Fields vermoord.

Dag 15 Phnom Penh – Sihanoukville

Na een rit van ongeveer 3 uur arriveert u in de bekendste badplaats van Cambodja, Sihanoukville. Op de publieke stranden bij het stadje is het een gezellige drukte met leuke restaurants en barretjes. Iets van het centrum liggen de luxere resorts met privé stranden.

Dag 16 en 17 Sihanoukville

Heerlijk genieten van zon, zee en strand. Het is ook leuk om één van de eilandjes voor de kust te bezoeken of een duikexcursie te doen.

Dag 18 Sihanoukville – vertrek naar luchthaven

Afhankelijk van de tijd van uw vlucht wordt u opgehaald om naar de luchthaven gebracht te worden. Het einde van een bijzondere reis.

Dag 19 Aankomst Amsterdam

luxe Laos Cambodja reis dag tot dag overzicht

Dag 1 Amsterdam vertrek
Dag 2 Aankomst Luang Prabang
Dag 3 Luang Prabang
Dag 4 Luang Prabang
Dag 5 Luang Prabang – Vientiane
Dag 6 Vientiane
Dag 7 Vientiane – Pakse – Bolaven Plateau – Champassak
Dag 8 Champassak – Khon eiland
Dag 9 Khon eiland – 4000 eilanden – Champasak
Dag 10 Champasak – Pakse – Siem Reap
Dag 11  Siem Reap
Dag 12  Siem Reap
Dag 13  Siem Reap – Phnom Penh
Dag 14  Phnom Penh
Dag 15  Phnom Penh – Sihanoukville
Dag 16  Sihanoukville
Dag 17  Sihanoukville
Dag 18 Sihanoukville – vertrek naar luchthaven
Dag 19  Aankomst Amsterdam

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. 

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

luxe Laos Cambodja reis Phnom Penh iki Travels