Golfen in Phnom Penh bouwsteen, 5 dagen

5 dagen golfen in Phnom Penh omschrijving

Cambodja is een land van vele schoonheden en  beroemd vanwege de prachtige tempels, uitgestrekte vruchtbare rijstvelden en een unieke geschiedenis. De bevolking is uiterst vriendelijk en gastvrij en het is niet voor niks dat  Cambodja jaarlijks miljoenen bezoekers trekt die de cultuur komen proeven. Door de economische groei van de afgelopen jaren zien we ook dat golfen steeds meer in trek is en dat er prachtige golfbanen zijn ontwikkeld van internationaal niveau. U bezoekt 2 van de meeste gerenommeerde banen van Phnom Penh.

Gedurende deze vijfdaagse bouwsteen verblijft u in de hoofdstad van Cambodja: Phnom Penh. U gaat de eerste dag naar de golf club Royal Cambodia Phnom Penh. De baan is wat authentieker en combineert traditionele Cambodjaanse architectuur en moderne thema’s. Voordat u zich aan de volgende golf baan waagt, besteed u een dag in de hoofdstad. U wordt opgehaald door uw gids en chauffeur voor een privé tour door Phnom Penh. U bezoekt het paleis en nog vele andere hoogtepunten. Tot slot, een laatste dag golf op de Cambodja Golf & Country Club, een vlakke baan met veel uitdagende hindernissen. Een baan die u zeker niet mag missen!

Deze ”Golfen in Cambodja bouwsteen” kan geboekt worden als aanvulling op de Cambodja voorbeeldreizen of bij een Cambodja reis op maat. Het is niet mogelijk om bouwstenen los te boeken.

Tip: Verleng deze bouwsteen met een verblijf in SIem Reap en met een bezoek aan Angkor Wat, het grootste tempelcomplex ter wereld.

 

Groot Phnom Penh Cambodia Golf & Country Club Golf Course

Bewaren

Golfen in Phnom Penh van dag tot dag

 

Dag 1: Aankomst Phnom Penh

U komt aan in Phnom Penh. Ondanks dat er 2 miljoen mensen in de hoofdstad van Cambodja wonen, straalt de stad nog steeds de sfeer van een provincie stadje uit. Vandaag heeft u de gelegenheid om de stad op eigen gelegenheid te verkennen.

 

Dag 2: Royal Cambodia Phnom Penh Golf Club

In de ochtend wordt u naar de golf club gereden om een dagje te golfen. Deze eerst club is vrij vlak, maar door het slim gebruik van hindernissen en water, inclusief een groot meer bij de derde hole, is het zeker een uitdaging voor de tactische golfer. Door vier tee boxen is er mogelijkheid voor golfers van alle levels om te genieten van deze club. Water komt echt in het spel tussen hole 12 en 18, gepaard met een groene bunker moet u alles geven voor de precieze slagen. The Royal Cambodia Clubhuis combineert traditionele Cambodja architectuur met modern gemakken. Het is tevens één van de grootste golf parken van Cambodja en een goed begin van uw reis. Aan het einde van de dag wordt u terug gereden naar Phnom Penh waar u overnacht.

 

Dag 3: Phnom Penh

In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel in Phnom Penh voor een stadstour door het sfeervolle Phnom Penh. U bezoekt vandaag het Royal Palace. Het meest indrukwekkende gedeelte van het paleis is het ommuurde religieuze deel, dat de Zilveren Pagoda wordt genoemd. In het Tuol Sleng Museum krijgt u een aangrijpende indruk van de donkere periode in de Cambodjaanse geschiedenis. Verder is er voldoende gelegenheid om lokale markten en winkels te bezoeken.

 

Dag 4: Cambodja Golf & Country Club

Deze baan is ontworpen door Japanse en Taiwanese designers en is omringd door palm bomen, inheems fruit en altijd groen blijvende planten en bloemen. Grote en verre bergen zijn te zien in de achtergrond en zorgen voor een ontspannen dag golf.  De eerste negen banen zijn vrij vlak met brede fairways en veel zand hindernissen. 3-putten is zeer gebruikelijk op deze greens. Verder komen hoogteverschillen, lange fairways, kleine greens en vele ponden en bunkers in het spel. De Cambodja Golf & Country Club is een test van diens golfvaardigheid en een beloning voor mooi spel. Na een laatste overnachting in Phnom Penh vervolgt u uw reis weer door Cambodja.

 

Dag 5:  Vervolg reis

Na een heerlijk ontbijt vervolgt u uw reis door Cambodja.

Golfen in Phnom Penh prijs

De prijs voor deze 5 daagse golfen in Phnom Penh bouwsteen is € 680,- per persoon op basis van twee personen.

De prijzen kunnen afhankelijk van de hotels of seizoen variëren.

Inclusief:

 •  Alle overnachtingen inclusief ontbijt.
 •  Privé auto met chauffeur beschreven in de reis.
 • Alle excursies zoals beschreven in de reis.
 • Alle binnenlandse vluchten zoals beschreven in de reis.
 • Privé gids tijdens de excursies.
 • Alle genoemde entreegelden
 • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
 • Green fee, caddie en cart.

 

Exclusief:

 • Internationale vluchten naar en van Cambodja
 • Reis en Annuleringsverzekering
 • Visa Cambodja
 • Administratiekosten € 25,– p.p. (Maximaal € 50,– per dossier)
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per dossier

 

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. 

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

Royal Cambodia Phnom Penh Golf Club
cambodja phnom penh royal paleis monniken
cambodja phnom penh olifant
Phnom Penh Cambodia Golf & Country Club