Golfen in Siem Reap bouwsteen, 5 dagen

5 dagen golfen in Siem Reap omschrijving

Cambodja is een land van vele schoonheden. Beroemd om de prachtige tempels, vruchtbare, groene rijstvelden en een unieke geschiedenis.  Het boeddhisme is over het hele land verspreid en dat  zorgt voor een open en vriendelijke houding van de bevolking. Elk jaar trekt Cambodja miljoenen bezoekers die de cultuur komen proeven en we zien dat golfen steeds meer in trek is. De prachtige golfbanen zijn uniek voor dit land.

Tijdens deze vijfdaagse bouwsteen verblijft u in Siem Reap in het noorden van Cambodja. U kunt een balletje slaan op de klassieke  ( 2 golfbanen) . Ook maakt u een dagtocht naar Angkor Wat, oude tempels die moedernatuur langzaam terugneemt.

Deze ”Golfen in Siem Reap” bouwsteen kan geboekt worden als aanvulling op de Cambodja voorbeeldreizen of bij een Cambodja reis op maat. Het is niet mogelijk om bouwstenen los te boeken.

Siem Reap Phokeetra Country Club

Bewaren

Golfen in Siem Reap van dag tot dag

Dag 1 Aankomst Siem Reap

Bij aankomst in Siem Reap wordt u opgehaald van het vliegveld en naar uw hotel gebracht waar onze agent aanwezig zal zijn voor een korte introductie over Cambodja en uw programma van de komende dagen. De rest van de tijd is ter vrije besteding en u kunt het gemoedelijke centrum eenvoudig te voet verkennen. Uw hotel ligt op loopafstand van restaurants en het centrum. Dwaal door de steegjes rondom de bekende Pub street of geniet van een heerlijk diner bij The Embassy of het Mie Café.

 

Dag 2 Phokeethra Country Club

Na het ontbijt brengt de chauffeur u naar de Phokeethra Country Club wat zich zo’n 10 minuten van Siem Reap bevindt. Dit is de eerste golfclub in Cambodja die in 2007 voldeed aan de internationale standaarden. 18 holes liggen verspreid over ongeveer 6,5 kilometer en zorgt voor een sportieve uitdaging en staan garant voor leuk dag. De Phokeethra Country Club gebruikt Paspalum gras op zowel de fairway als de greens, hierdoor krijgt deze baan zijn diep groene kleur en garanderen ze hoge standaarden door heel het jaar heen. Op deze golfbaan zijn ook natuurlijk ponden en andere hindernissen die de vaardigheid van elke golfer test.

 

Dag 3 Angkor Wat tempelcomplex

Vroeg in de morgen bezoekt u Ta Prohm. Eeuwenlang waren de tientallen tempels overwoekerd door de jungle. Bij Ta Prohm kunt u zien hoe de enorme wortels van de bomen de gebouwen in hun greep houden.  Deze plek is ook beroemd geworden door de Hollywood film Tomb raider. Na de lunch gaat u met uw gids naar Angkor Wat. Het enorme tempelcomplex werd in 1900 door een Franse expeditie ontdekt.

 

Dag 4 Angkor Golf Resort

Op een gunstige locatie 10 minuten buiten Siem Reap bevindt zich Angkor Golf Resort, ontworpen door de Europese legende Nick Faldo. Het Angkor Golf Resort is een recent geopende baan met een prettige ambiance en een prettige sfeer. Deze golfbaan biedt de mogelijkheid om op verschillende niveaus te spelen.  Voel je vooral welkom om hier een nieuwe traditie te beginnen.

 

Dag 5 Vertrek

Hier eindigt de ”Golfen in Siem Reap” bouwsteen. U vervolgt u reis naar de volgende bestemming of u wordt naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht terug naar huis.

Golfen in Siem Reap prijs

De prijs voor deze 5 daagse golfen in Siem Reap bouwsteen is € 1.045,- per persoon op basis van twee personen.

De prijzen kunnen afhankelijk van de hotels of seizoen variëren.

De prijs is inclusief :
– Prive tour met Engelssprekende gids op dag 3.
– Entreegelden.
– Ontbijt.
– Greenfee, caddie en cart.
– Overnachting in het Viroth hotel

Exclusief:

  • Internationale vluchten naar en van Cambodja
  • Reis en Annuleringsverzekering
  • Visa Cambodja ( 30 USD per persoon)
  • Administratiekosten € 25,– per persoon (Maximaal € 50,– per dossier)
  • Calamiteitenfonds € 2,50 per dossier

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. 

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

Siem Reap Phokeetra Country Club Siem Reap
Phokeetra Country Club Siem Reap
Angkor Golf Resort Siem Reap Hole14b
Golfen in Zuid Vietnam