Golfen in Taiwan bouwsteen, 5 dagen

Golfen in Taiwan omschrijving

Kaoshiung is een grote havenstad in het zuiden van Taiwan. De stad is levendig en is gelegen in een prachtige omgeving. Er zijn verschillende golfbanen rondom Kaoshiung. Wij hebben voor u Ta Kang Shan en Hsin i Golf Club uitgekozen om te genieten van golf in Taiwan. Deze banen worden u aangeraden door zowel de experts als de lokale golfliefhebbers.

Tot slot sluit u deze bouwsteen af met een bezoek aan Kenting National Park met prachtige witte stranden. Deze bouwsteen is dan ook goed te combineren met een paar dagen strand.

Deze Golf Taiwan Bouwsteen is goed te combineren met deStrandverlenging Taiwan” bouwsteen.

Hsin Yi Golf Resort Groot

Bewaren

Golfen in Taiwan van dag tot dag

 

Dag 1: Kaohsiung

Kaohsiung is de grootste havenstad van Taiwan. Hier is ook het grootste winkelcentrum van Taiwan gevestigd; de Dream Mall. Op het dak van dit winkelcentrum staat een reuzenrad. Kaohsiung Love River is een leuke plek voor een avondwandeling. Geen zin om te wandelen? Maak dan gebruik van de riviercruise (dit duur ongeveer 20 minuten en kost ongeveer €5.00 per persoon).

 

Dag 2 Kaohsiung – Ta Kang Shan Golf Club – Kaohsiung

Ta Kang Shan Golf Club ligt aan de grens tussen Kaoshiung en Tainan. Het uitzicht onderweg naar de country club is prachtig. De baan heft subtiele hoogteverschillen, grote plassen water en tactische bunkers. De banen zijn een uitdaging. Het weer in Kaoshiung is aangenaam door het hele jaar heen en ideaal voor golf. Ook leuk om te weten – Ta Kang Shan Golf Club is de enige baan met nachtverlichting in Zuid-Taiwan. Het is dan ook een bijzondere ervaring om hier na zonsondergang te golfen.

 

Dag 3 Kaohsiung – Hsin Yi Golf Club – Kaohsiung

De Hsin Golf Club is gelegen buiten Kaoshiung en heeft verschillende prachtige exotische bomen die zorgen voor een tropische sfeer. Alle holes hebben dubbele greens en de achtste hole heeft een 622 yard par-5 en is daarmee de langste van de baan. Met deze hole is Hsin Yi Golf Club dan ook de langste in Taiwan wat betreft afmetingen

 

Dag 4 Kaohsiung – Kenting

In de ochtend vertrekt u naar Kenting Nationaal Park in het meest zuidelijke puntje van het Taiwan. Na een aantal stops op verschillende uitzichtpunten arriveert u in het plaatsje Kenting. Het is niet groot maar de levendige Kenting Night Market is groots met zijn vele stalletjes met de lekkerste gerechten. Ga lekker zwemmen, snorkelen, duiken of surfen, het kan hier allemaal dus geniet een paar dagen van zon, zee en strand. De ruige rotsige kustlijn aan de Stille Oceaan is de grootste attractie hier en prachtig om te zien, maar niet geschikt om te zwemmen. Ook een aanrader is de Eluanbi vuurtoren voor panoramische uitzichten over de oceaan.

 

Dag 5 Kenting – Vervolg

Na een heerlijk ontbijt vervolgt u uw reis.

 

Golfen in Taiwan prijs

De prijs voor deze 5 daagse Taiwan golfbouwsteen bedraagt € 675,- per persoon op basis van twee personen.

De prijzen kunnen afhankelijk van de hotels of seizoen variëren.

*** hotels sfeervolle 3 sterren hotels   € 675,–  
**** hotels comfortabele 4 sterren hotels   € 755,–  
***** hotels luxe 5 sterren hotels   € 835,–  

 

 

Inclusief :

  • Vier overnachtingen inclusief ontbijt.
  • Green fee en cart en caddy
  • Huurauto voor 4 dagen
  • Praktische informatie over Taiwan
  • Onze agent in Taiwan is 24 uur per dag bereikbaar in geval van problemen.

 

Exclusief:

  • Internationale vluchten naar en van Japan
  • Reis en Annuleringsverzekering
  • Overige maaltijden
  • Administratiekosten € 25,– p.p. (Maximaal € 50,– per dossier)
  • Calamiteitenfonds € 2,50 per dossier

 

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. 

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

Ta Kang Shan Resort
Hsin Yi Golf Resort Taiwan
Ta Kang Shan Golfresort Kaoshiung
Kenting Strand