Kleurrijk Taiwan rondreis, 12 dagen

Kleurrijk Taiwan rondreis

Taipei – Jiufen – Taroko Gorge – Sun Moon Lake – Alishan – Tainan – Taipei

Taiwan is een eiland dat zich prima leent om per auto te verkennen. Geen gesjouw met bagage en alle vrijheid om uw eigen dagindeling en reistempo te bepalen. Bovendien brengt een auto u op plaatsen waar u anders niet zo makkelijk komt. Er wordt een auto met een Engelstalig GPS-systeem gereserveerd. Coördinaten van hotels en bezienswaardigheden krijgt u mee, maar vergeet niet om in Nederland al een internationaal rijbewijs te halen!

  • Drie dagen bruisend Taipei
  • Nationaal Park Taroko Gorge
  • Vrijheid van een eigen huurauto

Deze individuele Kleurrijk Taiwan rondreis van 12 dagen is te boeken vanaf € 975,- inclusief hotels met ontbijt en alle vervoer ter plaatse.

Ook kunnen onze reizen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast of kan uw reis geheel op maat worden samengesteld.

Taiwan Reis Ping Xi Lantern

Taiwan Sun Moon Lake eten

Taiwan Taipei wacht

 Taiwan Alishan tempel

Taiwan Alishan trein

 

Kleurrijk Taiwan rondreis van dag tot dag

Dag 1 Vlucht van Amsterdam/Brussel naar Taipei
Vandaag neemt u het vliegtuig van Amsterdam of Brussel naar Taipei.

Dag 2 Taipei
Na aankomst in Taipei wordt u van de luchthaven naar uw hotel in de stad gebracht. Ga ’s avonds lekker dumplings eten in een van de vele gespecialiseerde restaurantjes.

Dag 3 Taipei
Na de communistische machtsovername in China is Chiang Kai-Shek met zijn leger naar Taiwan gevlucht en heeft in 1949 de onafhankelijke staat Taiwan uitgeroepen. Het Chiang Kai-Shek Memorial Hall is daarom een goede plek om te verkenningstocht van de stad te beginnen. Ga vervolgens naar de Schrijn van de Martelaren. Mis de wisseling van de wacht niet!

Museum liefhebbers opgelet! De 700.000 “souvenirs” die Chiang Kai-Shek destijds meebracht uit China zijn te bezichtigen in het National Palace Museum. Hier ligt de grootste verzameling Chinese kunst ter wereld.
’s Nachts komt Taipei pas echt tot leven. Dat is vooral zichtbaar op de nachtmarkten die bestaan uit een doolhof van straatjes waar u kunt shoppen maar waar u vooral gezellig kunt eten en snacken.

Dag 4 Taipei
Voor een actief dagje wandelen tussen de theevelden en een schitterend uitzicht over de stad neemt u de kabelbaan naar de Maokong Highlands. Tussen de theeplantages zijn diverse wandelroutes uitgezet. Na een fikse wandeling is het goed rusten op de buitenterrassen waar u thee kunt proeven en vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de stad beneden.

Geen zin om te wandelen dan is een bezoek aan het Beitou park, buiten de stad en ook een optie. Dit is een gebied met hete zwavelbronnen en de spa’s die hier te vinden zijn, zijn een erfenis van de Japanse bezetting. Leuk om een middagje te badderen in een van de oudste badhuizen van Taiwan. Lekker eten doe je op de oudste en grootste nachtmarkt van Taipei; de Shilin nachtmarkt. Hier worden alle mogelijke Taiwanese snacks verkocht.

Dag 5 Taipei – Jiufen
Vandaag staat er voor u een huurauto gereed bij uw hotel. U voert samen de coördinaten voor de plaatsen op de route in en gaat op weg. In het Yehliu Geopark staan rotsformaties die door wind en water zijn uitgesleten en grillige vormen aan hebben genomen.  Het einddoel van de rit van vandaag is Jiufen, een voormalig goudzoekers plaatsje ten noordoosten van Taipei. Mijnwerkers zijn er niet meer maar het plaatsje heeft een opleving gekregen door het toerisme en u vindt er gezellige straatjes met restaurantjes en theehuizen.

Dag 6 Jiufen – Taroko Gorge 
U neemt de kustroute van Jiufen naar het zuiden. Maak zo nu en dan een fotostop en geniet van het uitzicht over de Stille Oceaan. U bereikt Taroko Nationaal Park met daarin de 19 km lange Taroko kloof, hier heeft het water van de rivier een kloof gesleten in de marmeren en granieten wanden. Volg het wandelpad langs de rivier voor de meest spectaculaire zichten op de canyon. U overnacht midden in het park.

Dag 7 Taroko Gorge – Sun Moon Lake
Vandaag rijdt u het Taiwanese Centrale Bergmassief over naar Sun Moon Lake. De afstand is zo’n 175 kilometer maar houd er rekening mee dat u over de prachtige maar kronkelende bergwegen vier tot vijf uur onderweg bent. In de loop van de middag bereikt u Sun Moon Lake, het grootste en mooiste meer van het eiland. Verken de omgeving per auto, per fiets óf maak een flinke wandeling langs een van de wandelroutes die hier uitgezet zijn.

Dag 8 Sun Moon Lake – Alishan  
U rijdt van Sun Moon Lake via een prachtige bergweg naar Alishan Nationaal Park. Alishan ligt op 2600 meter hoogte. Het is hier dan ook koeler dan in andere delen van Taiwan en dat maakt het mogelijk dat in deze prachtige omgeving theeplantage zijn aangelegd. Een van ’s werelds bekendste theesoorten; Oolong thee wordt hier verbouwd. Neem ter plaatse het treintje en laat u door het bosrijke gebied voeren of maak een wandeling over het Giant Tree Trail. De gigantische cipressen maken deze wandelroute zeer fotogeniek.

Dag 9 Alishan – Tainan 
U daalt af uit de bergen en rijdt naar Tainan. Dit is de oudste stad van Taiwan en was tot het begin van de twintigste eeuw de hoofdstad van Taiwan. In de Nederlandse Gouden Eeuw heeft de VOC hier een handelspost gebouwd: “Fort Zeelandia”. De restanten van het fort en oude koopmanshuizen zijn te zien in Anping. Aan het einde van de dag levert u de huurauto in bij het verhuurbedrijf. Ga vervolgens een hapje eten in de wirwar van straatjes in het oude stadscentrum.

Dag 10 Tainan
Ga verder op pad in het centrum van Tainan en maak een route langs de verschillende tempels. Bezoek daarbij zeker de Matsu tempel, gewijd aan de godin van de zee en de Confucius tempel. Wie geïnteresseerd is in het tijdperk van de Nederlandse VOC, de Japanse bezetting en de overname van het land door de Kuo Min Tang, moet zeker een kijkje nemen in het Nationaal Museum voor Taiwanese geschiedenis. Het is leuk om ook een bezoek aan Ten Drums Art Village in uw programma op te nemen. In de hallen van een oude suikerfabriek worden drumvoorstellingen gegeven de hallen en het terrein eromheen vormen een stukje industrieel erfgoed, dat omgetoverd is in een themapark voor jong en oud.

Dag 11 Tainan
In nog geen 1,5 uur reist u met de hogesnelheidstrein van Tainan naar de luchthaven van Taipei, een geweldige ervaring! Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij vertrekt uw vlucht net vóór of net ná middernacht.

Dag 12 Aankomst Amsterdam/Brussel
Vandaag vliegt u naar Amsterdam of Brussel waar u dezelfde dag arriveert.

Taiwan Sun Moon Lake eten

Taiwan Taipei wacht

 Taiwan Alishan tempel

Taiwan Alishan trein

Taiwan Tainan minions

Taiwan Taipei Taipei 101

 

Kleurrijk Taiwan overzicht

Dag 1 Amsterdam/Brussel – Taipei
Dag 2 Taipei
Dag 3 Taipei
Dag 4 Taipei
Dag 5 Taipei – Jiufen
Dag 6 Jiufen – Taroko Gorge
Dag 7 Taroko Gorge – Sun Moon Lake
Dag 8 Sun Moon Lake – Alishan
Dag 9 Alishan – Tainan
Dag 10 Tainan
Dag 11 Tainan 
Dag 12 Aankomst Amsterdam/Brussel

Taiwan Sun Moon Lake eten

 

Prijs van de Kleurrijk Taiwan rondreis:

Afhankelijk van de reisperiode is deze onbekend Taiwan rondreis al te boeken vanaf € 975,- euro per persoon op basis van een 2 persoonskamer.

Verschillende manieren van reizen
Vele mensen, vele wensen, en dus ook vele manieren van reizen. De een gaat voor eenvoudig maar goed, de ander is naast goed ook gesteld op luxe. Daarom hebben we in onze reizen verschillende prijsklassen opgenomen.

€ 975,– *** hotels   sfeervolle 3 sterren hotels  
€ 1.068,– **** hotels   comfortabele 4 sterren hotels  
€ 1.247,– ***** hotels   luxe 5 sterren hotels  

Inbegrepen:
– Bij aankomst in Taipei transfer van de luchthaven naar uw hotel
– Alle overnachtingen inclusief ontbijt
– 5 dagen huurauto, incl drop off kosten
– Treinticket Tainan – Taipei airport per hogesnelheidstrein
– in geval van nood is onze agent 24 uur per dag bereikbaar

Niet inbegrepen:
– Internationale vlucht naar en van Taiwan
– Transfer naar de luchthaven
– Lokale bussen, metro’s, taxi’s 
– Entreegelden en lokale gidsen indien gewenst
– Reis- en annuleringsverzekering
– Administratiekosten € 25 p.p. (Maximaal € 50 per dossier)
– Calamiteitenfonds € 2,50 per dossier

Taiwan Sun Moon Lake eten

Taiwan Taipei wacht

 Taiwan Alishan tempel

 

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie.

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

Taiwan Sun Moon Lake eten

Taiwan Taipei wacht

 Taiwan Alishan tempel

Taiwan Alishan trein

 

Kleurrijk Taiwan rondreis, 12 dagen

Kleurrijk Taiwan rondreis

Taipei – Jiufen – Taroko Gorge – Sun Moon Lake – Alishan – Tainan – Taipei

Taiwan is een eiland dat zich prima leent om per auto te verkennen. Geen gesjouw met bagage en alle vrijheid om uw eigen dagindeling en reistempo te bepalen. Bovendien brengt een auto u op plaatsen waar u anders niet zo makkelijk komt. Er wordt een auto met een Engelstalig gps-systeem gereserveerd. Coördinaten van hotels en bezienswaardigheden krijgt u mee, maar vergeet niet om in Nederland al een internationaal rijbewijs te halen!

  • Drie dagen bruisend Taipei
  • Nationaal Park Taroko Gorge
  • Vrijheid van een eigen huurauto

Deze individuele Kleurrijk Taiwan rondreis van 12 dagen is te boeken vanaf € 975,- inclusief hotels met ontbijt en alle vervoer ter plaatse.

Ook kunnen onze reizen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast of kan uw reis geheel op maat worden samengesteld.

Taiwan Reis Ping Xi Lantern

Kleurrijk Taiwan rondreis van dag tot dag

Dag 1 Vlucht van Amsterdam/Brussel naar Taipei

Dag 2 Taipei
Na aankomst in Taipei wordt u van de luchthaven naar uw hotel in de stad gebracht. Ga ’s avonds lekker dumplings eten in een van de vele gespecialiseerde restaurantjes.

Dag 3 Taipei
Na de communistische machtsovername in China is Chiang Kai Shek met zijn leger naar Taiwan gevlucht en heeft in 1949 de onafhankelijke staat Taiwan uitgeroepen. Het Chiang Kai-shek Memorial Hall is daarom een goede plek om te verkenningstocht van de stad te beginnen. Ga vervolgens naar de Schrijn van de martelaren. Mis de wisseling van de wacht niet!

Museum liefhebbers opgelet! De 700.000 “souvenirs” die Chiang Kai Shek destijds meebracht uit China zijn te bezichtigen in het National Palace Museum. Hier ligt de grootste verzameling Chinese kunst ter wereld.
’s Nachts komt Taipei pas echt tot leven. Dat is vooral zichtbaar op de nachtmarkten die bestaan uit een doolhof van straatjes waar u kunt shoppen maar waar u vooral gezellig kunt eten en snacken.

Dag 4 Taipei
Voor een actief dagje wandelen tussen de theevelden en een schitterend uitzicht over de stad neemt u de kabelbaan naar de Maokong Highlands. Tussen de theeplantages zijn diverse wandelroutes uitgezet. Na een fikse wandeling is het goed rusten op de buitenterrassen waar u thee kunt proeven en vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de stad beneden.

Geen zin om te wandelen dan is een bezoek aan het Beitou park, buiten de stad en ook een optie. Dit is een gebied met hete zwavelbronnen en de spa’s die hier te vinden zijn, zijn een erfenis van de Japanse bezetting. Leuk om een middagje te badderen in een van de oudste badhuizen van Taiwan.Lekker eten doe je op de oudste en grootste nachtmarkt van Taipei; de Shilin nachtmarkt. Hier worden alle mogelijke Taiwanese snacks verkocht.

Dag 5 Taipei – Jiufen
Vandaag staat er voor u een huurauto gereed bij het verhuurbedrijf. U voert samen de coördinaten voor de plaatsen op de route in en gaat op weg. In het Yeliu Geopark staan rotsformaties staan die door wind en water zijn uitgesleten en grillige vormen aan hebben genomen.  Het einddoel van de rit van vandaag is Jiufen, een voormalig goudzoekers plaatsje ten noordoosten van Taipei. Mijnwerkers zijn er niet meer maar het plaatsje heeft een opleving gekregen door het toerisme en u vindt er gezellige straatjes met restaurantjes en theehuizen.

Dag 6 Jiufen – Taroko Gorge [190 km]
U neemt de kustroute van Jiufen naar het zuiden. Maak zo nu en dan een fotostop en geniet van het uitzicht over de Stille Oceaan. Na zo’n 3 a 4 uur bereikt u Taraoko National Park met daarin de 19 km lange Taroko kloof, hier heeft het water van de rivier een kloof gesleten in de marmeren en granieten wanden. Volg het wandelpad langs de rivier voor de meest spectaculaire zichten op de canyon. U overnacht midden in het park.

Dag 7 Taroko Gorge – Sun Moon Lake [175km]
Vandaag rijdt u het Taiwanese Centrale Bergmassief over naar Sun Moon Lake. De afstand is zo’n 175 kilometer maar houd er rekening mee dat u over de prachtige maar kronkelende bergwegen 4 tot 5 uur onderweg bent. In de loop van de middag bereikt u Sun Moon Lake, het grootste en mooiste meer van het eiland. Verken de omgeving per auto, per fiets óf maak een flinke wandeling langs een van de wandelroutes die hier uitgezet zijn.

Dag 8 Sun Moon Lake – Alishan  [110 km]
In 2 a 3 uur rijdt u van Sun Moon Lake via een prachtige bergweg naar Alishan Nationaal Park. Alishan ligt op 2600 meter hoogte. Het is hier dan ook koeler dan in andere delen van Taiwan en dat maakt het mogelijk dat in deze prachtige omgeving theeplantage zijn aangelegd. Een van ’s werelds bekendste theesoorten; Oolong thee wordt hier verbouwd. Neem ter plaatse het treintje en laat u door het bosrijke gebied voeren of maak een wandeling over het Giant Tree Trail. De gigantische cipressen maken deze wandelroute zeer fotogeniek.

Dag 9 Alishan – Tainan [145 km]
U daalt af uit de bergen en rijdt in 2 a 3 uur naar Tainan. Dit is de oudste stad van Taiwan en was tot het begin van de twintigste eeuw de hoofdstad van Taiwan. In de Nederlandse Gouden Eeuw heeft de VOC hier een handelspost gebouwd; “Fort Zeelandia”. De restanten van het fort en oude koopmanshuizen zijn te zien in Anping. Aan het einde van de dag levert u de huurauto in bij het verhuurbedrijf. Ga vervolgens een hapje eten in de wirwar van straatjes in het oude stadscentrum.

Dag 10 Tainan
Ga verder op pad in het centrum van Tainan en maak een route langs de verschillende tempels. Bezoek daarbij zeker de Matsu tempel, gewijd aan de godin van de zee en de Confucius tempel. Wie geïnteresseerd is in het tijd dat de Nederlandse VOC in Taiwan gevestigd was, de tijd van de Japanse bezetting en de overname van het land door de Kuo Min Tang, moet zeker een kijkje nemen in het Nationaal Museum voor Taiwanese geschiedenis. Het is leuk om ook een bezoek aan Ten Drums Art Village in uw programma op te nemen. In de hallen van een oude suikerfabriek worden drumvoorstellingen gegeven de hallen en het terrein eromheen vormen een stukje industrieel erfgoed, dat omgetoverd is in een themapark voor jong en oud.

Dag 11 Tainan – naar luchthaven
In nog geen 1,5 uur reist u met de hogesnelheidstrein van Tainan naar de luchthaven van Taipei, een geweldige ervaring! Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij vertrekt uw vlucht net vóór of net ná middernacht.

Dag 12 Aankomst  Amsterdam/ Brussel
Vandaag vliegt u naar Amsterdam of Brussel waar u dezelfde dag arriveert.

Kleurrijk Taiwan overzicht

Dag 1 Amsterdam/Brussel – Taipei
Dag 2 Taipei
Dag 3 Taipei
Dag 4 Taipei
Dag 5 Taipei – Jiufen
Dag 6 Jiufen – Taroko Gorge
Dag 7 Taroko Gorge – Sun Moon Lake
Dag 8 Sun Moon Lake – Alishan
Dag 9 Alishan – Tainan
Dag 10 Tainan
Dag 11 Tainan – naar luchthaven
Dag 12 Aankomst Amsterdam/Brussel

Prijs van de Kleurrijk Taiwan rondreis:

Afhankelijk van de reisperiode is deze onbekend Taiwan rondreis al te boeken vanaf € 975,- euro per persoon op basis van een 2 persoonskamer.

Verschillende manieren van reizen
Vele mensen, vele wensen, en dus ook vele manieren van reizen. De een gaat voor eenvoudig maar goed, de ander is naast goed ook gesteld op luxe. Daarom hebben we in onze reizen verschillende prijsklassen opgenomen.

€ 975,– *** hotels sfeervolle 3 sterren hotels
€ 1.068,– **** hotels comfortabele 4 sterren hotels
€ 1.247,– ***** hotels luxe 5 sterren hotels

Inbegrepen:
– Bij aankomst in Taipei transfer van de luchthaven naar uw hotel
– Alle overnachtingen inclusief ontbijt
– 5 dagen huurauto, incl drop off kosten
– Treinticket Tainan – Taipei airport per hogesnelheidstrein
– in geval van nood is onze agent 24 uur per dag bereikbaar

Niet inbegrepen:
– Internationale vlucht naar en van Taiwan.
– Transfer naar de luchthaven
– Lokale bussen, metro’s, taxi’s enz.
– Entreegelden en lokale gidsen indien gewenst.
– Reis- en annuleringsverzekering.
– Administratiekosten € 25 p.p. (Maximaal € 50 per dossier).
– Calamiteitenfonds € 2,50 per dossier.

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. 

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

familiereis Taiwan Reis Alishan Train