2020 Formule 1 race Hanoi, 4 dagen

2020 Formule 1 race Hanoi bouwsteen

Van 3 t/m 5 april 2020 vindt de Formule 1 plaats in de hoofdstad van Vietnam, Hanoi. De Formule 1 Vietnam Grand Prix markeert officieel een belangrijke mijlpaal voor Vietnam om het derde Zuidoost-Aziatische land te worden in de geschiedenis van de F1-race met een Formule 1-toernooi, na Maleisië en Singapore. Hanoi zal ook de tweede Zuidoost-Aziatische stad zijn die de wedstrijd in 2020 samen met Singapore organiseert.

Wilt u graag de Formule 1 in Hanoi bijwonen? Voeg deze bouwsteen dan snel aan uw reis door Vietnam!

Deze Formule 1 Hanoi bouwsteen kan geboekt worden als aanvulling op de Vietnam voorbeeldreizen of bij een Vietnam reis op maat. Het is niet mogelijk om bouwstenen los te boeken.

 

Bewaren

2020 Formule 1 race Hanoi dag tot dag

Dag 1 – [2 april] Aankomst Hanoi
U wordt opgehaald bij de luchthaven van Hanoi en naar uw hotel gebracht. In de middag wordt u opgehaald voor een city tour van een halve dag. Na het diner woont u een voorstelling bij in het beroemde Waterpoppen theater.

Dag 2 – [3 april] Grand Prix dag 1 Kwalificatie race
Vanuit uw hotel wordt u opgehaald en naar locatie gebracht waar de eerste kwalificatie race plaats vind.

Optioneel: Dagtocht naar Halong Bay.
Vandaag gaat u aan boord van de jonk en vaart u enkele uren tussen de schitterende rotsen door en bezoekt u één van de vele grotten. Als het weer het toe laat is er nog ruim gelegenheid om een duik te nemen of een tochtje te maken met een kano. De kano’s zijn aan boord van de jonk aanwezig.

Tussen de rotsen liggen drijvende vissersdorpjes waarvan de mensen vaak hun hele leven niet aan land komen. Na deze heerlijke dag op het water gaat u terug naar Hanoi.

Deze dagtocht zit nog niet inbegrepen in de prijs van de bouwsteen.

Dag 3 – [4 april] Grand Prix dag 2 Kwalificatie race
Ook vandaag gaat u weer naar het circuit om de tweede kwalificatie race bij te wonen.

In de avond staat een kleine street food tour door Hanoi op het  programma. Maak kennis met de Vietnamese keuken. De gids brengt u langs verschillende standjes en kraampjes waar u de lokale gerechten van dit land kunt uitproberen.

Dag 4 – [5 april] Grand prix dag 3, Hoofdrace
Vandaag is het de dag van de Formule 1 race. Na het ontbijt in het hotel wordt u naar het circuit gebracht. Geniet hier van een dagje vol spanning en sensatie.

2020 Formule 1 race Hanoi bouwsteen prijs

De prijs voor deze 4 daagse Formule 1 race Hanoi bouwsteen is € 671,- per persoon op basis van twee personen met verblijf in driessterrenaccommodaties.

De prijzen kunnen afhankelijk van plaatsen en de hotels variëren. Vraag snel een offerte aan.

De prijs is inclusief :
– Alle overnachtingen inclusief ontbijt.
– Toegang tot circuit (staanplaatsen) – 3 dagen
– Alle excursies zoals beschreven in de reis.
– Privé gids tijdens de excursies.
– Alle entreegelden tijdens de excursies.

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. Voor onze reizigers naar Japan ligt er tevens een dikke op maat gemaakte reisinformatie map klaar in de eerste accommodatie bij aankomst in Japan.

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.