Wandeltochten in Azië

Wandelen in Japan

iki Travels organiseert wandelreizen in Japan. Er zijn in Japan verschillende indrukwekkende pelgrim en/of historische wandelroutes. Tijdens het wandelen door de Japanse bergen komt u de beroemdste boeddhistische tempels, onsen kuuroorden en pittoreske Japanse dorpjes tegen.

Wandeltocht Kiso vallei, 4 dagen

japan-kiso-vallei-omaWandel over een eeuwen oud wandelpad door de natuur langs hoge bergen en pittoreske dorpjes. U overnacht in Japanse herbergen (minshuku’s) waar naast een warm bad ook altijd een ontbijt en diner voor u klaar staat.U wandelt rond de 15 kilometer per dag, wandelt u liever minder dan is dat geen enkel probleem.

Wandeltocht Shinetsu trail, Japanse Alpen, 4 dagen

Wandeltocht Shinetsu trail, Japanse AlpenAan de voet van Mount Madarao begint u aan de Shinetsu trail wandeltocht door het prachtige natuurgebied. De natuur langs de Shinetsu trail is gezegend met een rijk ecosysteem gevoed door bossen vol met Japanse beuken. Onderweg overnacht u in de lokale herbergen (minshuku’s, een soort bed en breakfast in Japanse stijl) die vaak door families worden gerund. Bij deze minshuku’s zit naast het ontbijt ook diner inbegrepen. De mix van prachtige uitzichten en overweldigende natuur maakt deze tocht zeer de moeite waard.

Pelgrimstocht Kumano incl. Mount Koya, ten zuiden van Osaka, 5 dagen

japan kumano pelgrimstocht iki TravelsAl eeuwen lopen pelgrims door de grillige bossen ten zuiden van Mount Koya. Wij hebben hiervan het mooiste stukje in de zuidelijke Kumano pelgrimstocht uitgekozen. Deze authentieke route loopt door een overweldigende natuur langs zowel Shinto shrijns als Boedistische tempels. 

Wandeltocht Kumano incl. Ise Grand shrine, ten zuiden van Osaka, 6 dagen

japan reis kumano trailIn het Kumano gebied ten zuiden van Osaka lopen verschillende eeuwenoude pelgrimroutes. U wandelt hier door ruige bossen en overnacht in traditionele Japanse accommodaties. Lekker ontspannen in een onsen (warm waterbronnen) na een actieve dag. Deze bouwsteen eindigt in het belangrijkste Shinto heiligdom van Japan.

Pelgrimstocht 88 tempelroute Shikoku, 5 dagen
japan-88-tempels-routeDe 88 tempelroute is verreweg de bekendste pelgrimsroute van Japan. De grote Zen meester Kobo Daishi heeft de 1400 km lange route langs de 88 tempels als eerste lopend afgelegd om verlicht te worden.
reis Japan kumano pelgrimtocht iki Travels
reis Japan kumano pelgrimtocht iki Travels
reis Japan kiso wandeltocht iki Travels
reis Japan 88 tempel pelgrimtocht iki Travels
reis Japan Shinetsu trail wandeltocht iki Travels

Wandelen in Vietnam

Vietnam staat bekend om zijn vele natuurparken en prachtige bezienswaardigheden die op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Daarom is Vietnam ook een perfecte land voor trekkingen, beklimmingen en wandeltochten. U bezoekt prachtige plaatsten vol flora en fauna.

Fansipan beklimming Sapa, Noord Vietnam, 2 dagen

De stijlen paden en de route door de wilde jungle maken deze Fansipan bouwsteen de perfecte toevoeging aan de Vietnam reizen voor avonturiers. Geniet tijdens deze beklimming van de natuur en de verschillende uitzichten over prachtige landschappen. De Fansipan trekking is geen makkelijk beklimmen, maar zeker een leuke uitdaging.

Button Lees Meer Vietnam

Dalat trekking, Zuid Vietnam, 3 dagen

Vietnam Dalat Trekking bouwsteen iki Travels vogelsIn Dalat, de centrale hooglanden van Vietnam, maakt u een mooie trekking door de prachtige Ta Nung Vallei en rond het Tuyen Lam Meer. U gaat per jeep naar de berg Langbiang voor een hike door het nationaal park naar de top. Onderweg kunt u verschillende exotische dieren en zeldzame vogels tegenkomen.

Button Lees Meer Vietnam

reis Japan kumano pelgrimtocht iki Travels
reis Japan kiso wandeltocht iki Travels

Wandelen in Zuid-Korea

 

Zuid-Korea kent prachtige natuurgebieden, heerlijk om te wandelen. Gecombineerd met authentieke dorpjes maken de reis compleet.

15 daagse Wandelreis Zuid-Korea

Zuid Korea, Wandelreis IcoonSeoul – Sognisan – Jeonju – Boseong – Geoje – Busan – Jeju – Seoul

Een reis door Zuid-Korea waarbij u gebruik maakt van een huurauto. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk fantastische wandelgebieden op te nemen in de route. U bezoekt prachtige natuurparken en authentieke dorpjes.

Button Lees Meer Zuid Korea

Zuid Korea, Soraksan Groot