Hoogtepunten Taiwan rondreis, 10 dagen

Hoogtepunten Taiwan rondreis

Taipei – Sun Moon Lake – Fo Guang Shan –Kaohsiung – Kenting – Zhiben – Taroko Gorge – Taipei

Een goed verzorgde rondreis langs de hoogtepunten van Taiwan. Naast de hectische steden Taipei en Kaohsiung maakt u kennis met de religieuze kanten van Taiwan in het boeddhistisch centrum Fo Guang Shan. Het idyllische Sun Moon Lake en de ruige Taroko Gorge maken ook onderdeel uit van het programma.

  • Bezoek aan het tempelcomplex Fo Guang Shan
  • Verblijf in de hot spring (warmwaterbron) plaatsje Zhiben
  • Natuurwonder Taroko Gorge

Deze individuele hoogtepunten Taiwan rondreis van 10 dagen is te boeken vanaf € 685,- inclusief hotels met ontbijt en alle vervoer ter plaatse per eigen huurauto.

Ook kunnen onze reizen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast of kan uw reis geheel op maat worden samengesteld.

Taiwan reis Taipei straatbeeld

Taiwan Sun Moon Lake zonsopgang

Taiwan Taipei tempel

Taiwan Tainan minions

 Taiwan Taipei wacht

 

Hoogtepunten Taiwan rondreis van dag tot dag

Dag 1 Vlucht van Amsterdam/Brussel naar Taipei
Vandaag neemt u het vliegtuig van Amsterdam of Brussel naar Taipei.

Dag 2 Taipei
Afhankelijke van de maatschappij waarmee u vliegt, komt u ’s ochtends of in de middag aan. Na de douane wordt u opgevangen door een medewerker die de privé transfer naar uw hotel verzorgd. In de middag kunt u op eigen gelegenheid de stad verkennen.

Dag 3 Taipei
Breng na het ontbijt een bezoek aan de indrukwekkende Chiang Kai-Shek Memorial Hall en het National Palace Museum waar 5000 jaar Chinese kunst tentoongesteld wordt. Ga vervolgens naar de Schrijn van de Martelaren waar u de wisseling van de wacht bij kunt wonen. Ook kunt u het uitzicht vanaf Taiwans bekendste wolkenkrabber, Taipei 101, niet te missen. Het observatiedeck ligt op bijna 400 meter hoog en bij helder weer heeft u een spectaculair uitzicht over de stad en de omgeving.

Dag 4 Taipei – Sun Moon Lake
Vandaag staat er een huurauto voor u gereed. Nadat u bent geholpen met het instellen van de GPS kunt u op pad. U rijdt naar Sun Moon Lake, het grootste en volgens Taiwanese mooiste meer van het eiland. Aan het meer ligt de Wen Wu tempel die gewijd is aan Confucius (meester van de pen) en aan Kuan Ti (meester van het zwaard). Na een ronde om het meer checkt u in bij uw hotel en kunt u in de middag de omgeving verder per fiets of te voet verkennen. Maak bijvoorbeeld een fikse wandeling langs één van de wandelroutes die hier uitgezet zijn.

Dag 5 Sun Moon Lake – Fo Guang Shan – Kaohsiung
Vandaag gaat u op pad naar Fo Guang Shan, het bekendste boeddhistische tempelcomplex in Taiwan. Tijdens een rondgang in het klooster krijgt u uitleg over het boeddhisme en kunt u in gesprek gaan met een van de monniken. U kunt een vegetarische lunch nemen voordat u doorgaat naar Kaohsiung. Breng hier een bezoek aan de chaotische en gezellige Liuhe avondmarkt.

Dag 6 Kaohsiung – Kenting – Zhiben
In de ochtend vertrekt u naar Kenting Nationaal Park in het meest zuidelijke puntje van het Taiwan. De ruige rotsige kustlijn is de grootste attractie hier. Na een aantal stops op verschillende uitzichtpunten kunt u de reis voortzetten naar Taitung. U overnacht in het badplaatsje Zhiben. Geniet hier van de heerlijke natuurlijke heetwaterbronnen.

Dag 7 Zhiben – Taroko Gorge
Na het ontbijt rijdt u langs de oostkust van Taiwan. Wind en watererosie hebben ertoe geleid dat de kust over een lengte van bijna 200 km bijzonder grillig gevormd is. Deze bijzondere geologische vormen kunt u gaan bekijken in Xiaoyeliu, Sanxiantai en Shitiping. Laat in de middag bereikt u Taroko Gorge Nationaal park waar u in het park zult overnachten.

Dag 8 Taroko Gorge  –  Taipei
Ga vandaag het Taroko Nationaal Park verder verkennen. De Liwu rivier heeft hier een weg gesleten door de marmeren rotswanden. Op verschillende plaatsen kunt u de spectaculaire canyons en grotten bezoeken. In de middag gaat u op weg naar Taipei waar u tegen de avond arriveert. In Taipei levert u de auto weer in.

Dag 9 Taipei
Vandaag heeft u de gelegenheid om op de markten of in een van de shopping centra uw laatste souvenirs te scoren voor u tegen de avond naar de luchthaven gaat.

Dag 10 Taipei – Amsterdam / Brussel
Vandaag vliegt u naar Amsterdam of naar Brussel waar u dezelfde dag arriveert.

Taiwan Sun Moon Lake zonsopgang

Taiwan Taipei tempel

Taiwan Tainan minions

 Taiwan Taipei wacht

Taiwan Taipei Taipei 101

 

Hoogtepunten Taiwan overzicht

Dag 1 Amsterdam/Brussel – Taipei
Dag 2 Taipei
Dag 3 Taipei
Dag 4 Taipei – Sun Moon Lake
Dag 5 Sun Moon Lake – Fo Guang Shan – Kaohsiung
Dag 6 Kaohsiung – Kenting – Zhiben
Dag 7 Zhiben – Taroko Gorge
Dag 8 Taroko Gorge – Taipei
Dag 9 Taipei
Dag 10 Taipei – Amsterdam

Taiwan Sun Moon Lake zonsopgang

 

Prijs van de Hoogtepunten Taiwan rondreis:

Afhankelijk van de reisperiode is deze hoogtepunten Taiwan rondreis al te boeken vanaf € 685,- euro per persoon op basis van een 2 persoonskamer.

Verschillende manieren van reizen
Vele mensen, vele wensen, en dus ook vele manieren van reizen. De een gaat voor eenvoudig maar goed, de ander is naast goed ook gesteld op luxe. Daarom hebben we in onze reizen verschillende prijsklassen opgenomen.

€ 685,– *** hotels   sfeervolle 3 sterren hotels  
€ 795,– **** hotels   comfortabele 4 sterren hotels  
€ 975,– ***** hotels   luxe 5 sterren hotels  

Inbegrepen:
– Transfer van de luchthaven naar hotel eerste dag
– Alle overnachtingen inclusief ontbijt
– 5 dagen huurauto
– In geval van nood is onze agent 24 uur per dag bereikbaar

Niet inbegrepen:
– Internationale vlucht naar en van Taiwan
– Transfer naar de luchthaven
– Lokale bussen, metro’s, taxi’s 
– Entreegelden en lokale gidsen indien gewenst
– Reis- en annuleringsverzekering
– Administratiekosten € 25 p.p. (Maximaal € 50 per dossier).
– Calamiteitenfonds € 2,50 per dossier

Taiwan Sun Moon Lake zonsopgang

Taiwan Taipei tempel

Taiwan Tainan minions

 

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie.

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

Taiwan Sun Moon Lake zonsopgang

Taiwan Taipei tempel

Taiwan Tainan minions

 Taiwan Taipei wacht

 

Hoogtepunten Taiwan rondreis, 10 dagen

Hoogtepunten Taiwan rondreis

Taipei – Sun Moon Lake – Foguangshan –Kaohsiung – Kenting – Chiphen – Taroko Gorge – Taipei

Een goed verzorgde rondreis langs de hoogtepunten van Taiwan. Naast de hectische steden Taipei en Kaohsiung maakt u kennis met de religieuze kanten van Taiwan in het Boeddhistisch centrum Foguangshan. Het idyllische Sun Moon Lake en de ruige Taroko Gorge maken ook onderdeel uit van het programma.

  • Bezoek aan het tempelcomplex Foguangshan
  • Verblijf in de hotsprings van Chiphen
  • Natuurwonder Taroko Gorge
  • Strandverblijf in Kenting

Deze individuele hoogtepunten Taiwan rondreis van 10 dagen is te boeken vanaf € 685,- inclusief hotels met ontbijt en alle vervoer ter plaatse per eigen huurauto.

Ook kunnen onze reizen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast of kan uw reis geheel op maat worden samengesteld.

Taiwan reis Taipei straatbeeld

Hoogtepunten Taiwan rondreis van dag tot dag

Dag 1 Vlucht van Amsterdam/Brussel naar Taipei

Dag 2 Taipei
Afhankelijke van de maatschappij waarmee u vliegt, komt u ’s ochtends of in de middag aan. Na de douane wordt u opgevangen door een medewerker die de privé transfer naar uw hotel verzorgd. In de middag kunt u op eigen gelegenheid de stad verkennen.

Dag 3 Taipei
Breng na het ontbijt een bezoek aan de indrukwekkende Chiang Kai-Shek Memorial Hall en het National Palace Museum waar 5000 jaar Chinese kunst tentoongesteld wordt. Ga vervolgens naar de schrijn van de Martelaren waar u de wisseling van de wacht bij kunt wonen. Ook kunt u het uitzicht vanaf Taiwan’s bekendste wolkenkrabber, Taipei 101, niet missen. Het observatiedeck ligt op bijna 400 meter hoog en bij helder weer heeft u een spectaculair uitzicht over de stad en de omgeving.

Dag 4 Taipei – Sun Moon Lake
Vandaag staat er een huurauto voor u gereed. Nadat u bent geholpen met het instellen van de GPS kunt u op pad. U rijdt naar Sun Moon Lake, het grootste en volgens Taiwanese mooiste meer van het eiland. Aan het meer ligt de Wenwu tempel die gewijd is aan Confucius (meester van de pen) en aan Kuan Ti (meester van het zwaard). Na een ronde om het meer checkt u in bij uw hotel en kunt u in de middag de omgeving verder per fiets of te voet verkennen. Maak bijvoorbeeld een fikse wandeling langs één van de wandelroutes die hier uitgezet zijn.

Dag 5 Sun Moon Lake – Foguangshan – Kaohsiung
Vandaag gaat u op pad naar Foguangshan, het bekendste boeddhistische tempelcomplex in Taiwan. Tijdens een rondgang in het klooster krijgt u uitleg over het boeddhisme en kunt u in gesprek gaan met een van de monniken. U kunt een vegetarische lunch nemen voordat u doorgaat naar Kaohsiung. Breng hier een bezoek aan de chaotische en gezellige Liuhe avondmarkt.

Dag 6 Kaohsiung – Kenting – Chiphen
In de ochtend vertrekt u naar Kenting Nationaal Park in het meest zuidelijke puntje van het Taiwan. De ruige rotsige kustlijn is de grootste attractie hier. Na een aantal stops op verschillende uitzichtpunten kunt u de reis voortzetten naar Taitung. U overnacht in het badplaatsje Chiphen. Geniet hier van de heerlijke natuurlijke heetwaterbronnen.

Dag 7 Chiphen – Taroko Gorge
Na het ontbijt rijdt u langs de oostkust van Taiwan. Wind en watererosie hebben ertoe geleid dat de kust over een lengte van 170 km bijzonder grillig gevormd is. Deze bijzondere geologische vormen kunt u gaan bekijken in Xiaoyeliu, Asnxianti en Shitiping. Laat in de middag bereikt u Taroko Gorge Nationaal park waar u in het park zult overnachten.

Dag 8 Taroko Gorge  –  Taipei
Ga vandaag het Taroko Nationaal Park verder verkennen. De Liwu rivier heeft hier een weg gesleten door de marmeren rotswanden. Op verschillende plaatsen kunt u de spectaculaire canyons en grotten bezoeken. In de middag gaat u op weg naar Taipei waar u tegen de avond arriveert. In Taipei levert u de auto weer in.

Dag 9 Taipei
Vandaag heeft u de gelegenheid om op de markten of in een van de shopping malls uw laatste souvenirs te scoren voor u tegen de avond naar de luchthaven gaat.

Dag 10 Taipei – Amsterdam / Brussel
Vandaag vliegt u naar Amsterdam of naar Brussel waar u dezelfde dag arriveert.

Hoogtepunten Taiwan overzicht

Dag 1 Amsterdam/Brussel – Taipei
Dag 2 Taipei
Dag 3 Taipei
Dag 4 Taipei – Sun Moon Lake
Dag 5 Sun Moon Lake – Foguangshan – Kaohsiung
Dag 6 Kaohsiung – Kenting – Chiphen
Dag 7 Chiphen – Taroko Gorge
Dag 8 Taroko Gorge – Taipei
Dag 9 Taipei- vertrek naar luchthaven
Dag 10 Aankomst in Amsterdam/ Brussel

Prijs van de Hoogtepunten Taiwan rondreis:

Afhankelijk van de reisperiode is deze hoogtepunten Taiwan rondreis al te boeken vanaf € 685,- euro per persoon op basis van een 2 persoonskamer.

Verschillende manieren van reizen

Vele mensen, vele wensen, en dus ook vele manieren van reizen. De een gaat voor eenvoudig maar goed, de ander is naast goed ook gesteld op luxe. Daarom hebben we in onze reizen verschillende prijsklassen opgenomen.

€ 685,– *** hotels sfeervolle 3 sterren hotels
€ 795,– **** hotels comfortabele 4 sterren hotels
€ 975,– ***** hotels luxe 5 sterren hotels

Inbegrepen:

– Transfer van de luchthaven naar hotel eerste dag
– Alle overnachtingen inclusief ontbijt
– 5 dagen huurauto
– in geval van nood is onze agent 24 uur per dag bereikbaar

Niet inbegrepen:

– Internationale vlucht naar en van Taiwan.
– Transfer naar de luchthaven
– Lokale bussen, metro’s, taxi’s enz.
– Entreegelden en lokale gidsen indien gewenst.
– Reis- en annuleringsverzekering.
– Administratiekosten € 25 p.p. (Maximaal € 50 per dossier).
– Calamiteitenfonds € 2,50 per dossier.

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. 

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

familiereis Taiwan iki Travels