Taipei avondtour

Taipei avondtour omschrijving

 

Din Tai Fung – Longshan Temple – Huaxi Street Night Market – Taipei 101

 

 U wordt bij uw hotel opgehaald voor deze excursie.

De avondtour begint bij Din Tai Fung. Din Tai Fung is een Taiwanees restaurant, gespecialiseerd in xiao long bao (gestoomde dumplings). Din Tai Fung is inmiddels ook te vinden in Australië, China, Hongkong, Indonesië, Japan, Macau, Maleisië, de Filipijnen, Singapore, Zuid-Korea, America, Thailand, Dubai en Engeland.

Vervolgens bezoekt u Longshan Temple. In Taipei zijn er heel veel tempels te vinden. Longshan (draak berg) Temple is een van de oudste en bekendste tempels in Taiwan. Het is ook een prachtig voorbeeld van Taiwanese tempel architectuur.

Uiteraard kunnen de Huaxi Street Night Market niet vergeten. Bij de ingang van Huaxi Street Night Market staat er een traditionele rode poort. In de straatjes vindt u traditionele Taiwanese lampionnen en beroemde restaurants met fantastisch eten. Er is bijvoorbeeld een restaurant met Danzai noodels die heel bekend is onder de Japanse toeristen. Andere gerechten zoals vlees soep en inktvis soep trekken ook heel veel mensen. In de zomer kunt u hier heerlijke verse sapjes en shaved ice vinden.

U eindigt de tour bij Taipei 101. De Taipei 101 is een 509 meter hoge wolkenkrabber in de Taiwanese hoofdstad Taipei. De toren was van 2003 tot 2007 het hoogste gebouw ter wereld, tot de Burj Khalifa hem overtrof. De bouw startte in 1998 om de groei van de Taiwanese economie uit te beelden. Toen zou de toren niet zo hoog worden, maar later werd besloten de toren 101 verdiepingen te geven, vandaar ook de naam. In 2003 werd het hoogste punt bereikt, maar pas in 2004 werd de toren officieel geopend met een groots vuurwerk vanaf het dak. De liften in Taipei 101 behoren tot de snelste ter wereld, met een stijgsnelheid van zo’n 60 kilometer per uur.

De Taipei avondtour duurt ongeveer 3 uur en kost €50,- per persoon (toegang tot Taipei 101 Observatory is niet in de prijs inbegrepen).

Taiwan Reis Taipei Dumplings

Taipei 101 Taiwan iki Travels

Taiwan Reis Taipei Din Tai Fung

 

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie.

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

Taiwan Reis Taipei Dumplings

Taipei 101 Taiwan iki Travels

Taiwan Reis Taipei Din Tai Fung

 

Taipei avondtour

Taipei avondtour omschrijving

Din Tai Fung – Longshan Temple – Huaxi Street Night Market – Taipei 101

U wordt bij uw hotel opgehaald voor deze excursie.

Din Tai Fung: Din Tai Fung is een Taiwanees restaurant, gespecialiseerd in xiao long bao (gestoomde dumplings). Din Tai Fung is inmiddels ook te vinden in Australië, China, Hongkong, Indonesië, Japan, Macau, Maleisië, de Filipijnen, Singapore, Zuid-Korea, America, Thailand, Dubai en Engeland.

Longshan Temple: In Taipei zijn er heel veel tempels te vinden. Longshan (draak berg) Temple is een van de oudste en bekendste tempels in Taiwan. Het is ook een prachtig voorbeeld van Taiwanese tempel architectuur.

Huaxi Street Night Market: Bij de ingang van Huaxi Street Night Market staat er een traditionele rode poort. In de straatjes vindt u traditionele Taiwanese lampionnen en beroemde restaurants met fantastisch eten. Er is bijvoorbeeld een restaurant met Danzai noodels die heel bekend is onder de Japanse toeristen. Andere gerechten zoals vlees soep en inktvis soep trekken ook heel veel mensen. In de zomer kunt u hier heerlijke verse sapjes en shaved ice vinden.

Taipei 101: De Taipei 101 is een 509 meter hoge wolkenkrabber in de Taiwanese hoofdstad Taipei. De toren was van 2003 tot 2007 het hoogste gebouw ter wereld, tot de Burj Khalifa hem overtrof. De bouw startte in 1998 om de groei van de Taiwanese economie uit te beelden. Toen zou de toren niet zo hoog worden, maar later werd besloten de toren 101 verdiepingen te geven, vandaar ook de naam. In 2003 werd het hoogste punt bereikt, maar pas in 2004 werd de toren officieel geopend met een groots vuurwerk vanaf het dak. De liften in Taipei 101 behoren tot de snelste ter wereld, met een stijgsnelheid van zo’n 60 kilometer per uur.

De Taipei avondtour duurt ongeveer 3 uur en kost €50,- per persoon (toegang tot Taipei 101 Observatory is niet in de prijs inbegrepen).

 

Longshan Temple

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg. Stap 2 Wensenlijstje Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier. Stap 3 Offerte aanvraag Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend. Stap 4 Offerte ontvangen Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent. Stap 5 Vastleggen van de reis Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten. Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is. Stap 6 Reisbescheiden Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. Stap 7 Boarding Pass Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.