Veelzijdig Zuid-Korea reis, 14 dagen

Veelzijdig Zuid-Korea reis

Seoul – Gyeongju – Busan – Jeju  – Seoul

iki Travels heeft een veelzijdige Zuid-Korea reis van 14 dagen in elkaar gezet voor mensen die de hoogtepunten van Zuid-Korea willen zien inclusief een verblijf op het vulkanisch eiland Jeju. U bezoekt de 2 belangrijkste steden Seoul en Busan en de historische, voormalige hoofdstad Gyeongju en u sluit uw reis naar Zuid-Korea af met een verblijf op het landschappelijke “honeymoon” eiland Jeju.

Deze individuele veelzijdig Zuid-Korea reis op maat is te boeken vanaf € 1.445,-  inclusief transport, hotels en ontbijt.

Ook kunnen onze reizen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast of kan uw reis geheel op maat worden samengesteld.
Zuid Korea Veelzijdig 12dgn Bewaren

Zuid Korea Seoul Paleis dak Zuid Korea Seoul Paleis trom Zuid Korea Seoul tempel papieren vissen Zuid Korea Seoul Paleis toren

Veelzijdig Zuid-Korea van dag tot dag

Dag 1 Vlucht naar Seoul
Vandaag begint uw reis vanaf Schiphol of Brussel.

Dag 2 Seoul
Na een vlucht van gemiddeld tien tot dertien uur komt u aan op de internationale luchthaven van Seoul. Hier kunt u gebruikmaken van de snelle trein/metro lijn die het vliegveld met de stad verbindt. Een leuke eerste kennismaking met Seoul is de wijk Donghae. Met name ’s avonds bruist deze gezellige studentenwijk van het leven. U vindt hier een keur aan restaurantjes in alle prijsklassen.

Dag 3 Seoul
Ga verder op onderzoek in het moderne Seoul. Bezoek de eeuwenoude paleizen, laat je onderdompelen in de drukte van de Namdaemon markt en beklim Namsan berg met de Seoul Tower. Het observatieplatform van deze 235 meter hoge toren biedt een magnifiek uitzicht over de stad. ’s Avonds wordt de toren door de verschillende kleuren belichting een bonte verschijning. Seoul Tower heeft ook een grote aantrekkingskracht op verliefde stelletjes, die elkaar door het ophangen van een gesigneerd hangslotje, de eeuwige liefde verklaren.

Dag 4 Seoul – Panmunjon (optioneel) – Seoul
Optioneel kunt u de excursie naar Panmunjon bijboeken. In dat geval wordt u ’s ochtend opgehaald in uw hotel voor een dagexcursie naar de DMZ (demilitarized zone). Dit is de grens tussen Noord- en Zuid-Korea. Beide landen leven officieel nog in een staat van oorlog met elkaar en de grensstreek is dan ook zeer zwaar bewaakt. Op één plek wijkt het prikkeldraad terug; de “Joint Security Area” hier staan de bekende blauwe barakken waar in het verleden diplomatiek overleg tussen beide regeringen is gevoerd. Een bijzondere excursie omdat de spanning tussen beide landen hier zo overduidelijk voelbaar is.

Dag 5 Seoul – Gyeongju
U reist per KTX (hogesnelheidstrein) van Seoul naar de provinciale stad Gyeongju. Dit was ooit de hoofdstad van het historische Shilla koninkrijk. Midden in de stad vindt u de hoge met gras begroeide grafheuvels van Shilla koningen en nobelen.  De geschenken die de doden mee kregen in hun graf zijn nu te zien in het Nationaal museum. Ga ’s avonds voor een wandeling naar Anapji waar de verlichte paleisgebouwen reflecteren in de romantische lotus vijver.

Dag 6 Gyeongju
Gyeongju laat zich prima per fiets verkennen. Ongeveer 16 km ten zuidoosten van Gyeongju treft u de Bulguksa tempel, een serene tempel die prachtig in het landschap ligt. Niet ver hiervandaan ligt de bekende Boeddhistische Sokkuram Grotto. In Gyeongju overnacht u in een traditionele Koreaanse Hanok. De kamers zijn gegroepeerd rond een binnenplaats en voorzien van een Ondol [Koreaanse vloerverwarming].

Dag 7 Gyeongju – Busan
U laat het cultuurhistorische Gyeongju achter u en gaat per trein op weg naar Busan, de tweede stad van Zuid-Korea. Hier verblijft u in een hotel nabij het station. De visliefhebber komt volledig aan zijn trekken in een van de vele restaurantjes rond de levendige Jachalgi vismarkt.

Dag 8 Busan
Busan is een Dynamische stad en een waar shoppersparadijs met drukke straatmarkten maar ook met het grootste winkelcentra van Azië in stadsdeel Centum. Hier ligt ook het Busan Cinema Center een bijzonder gebouw dat je gezien moet hebben (vooral ’s avonds wanneer het verlicht is).

Tip: De hop-on hop-off bus die vanaf het station vertrekt is een goede eerste kennismaking met de stad.

Dag 9 Busan
Ga voor een alternatief programma naar Gangcheon Village waar de huizen in alle mogelijke kleuren geschilderd zijn en waar de gevels gepimpt zijn met bonte muurschilderingen. Een alternatief en artistiek stukje Busan. Geniet ’s avonds aan een van de vele streetfood stalletjes van Kimbap (de koreaanse sushi).

Dag 10 Busan – Jeju
Vandaag vliegt u van Busan naar Jeju, een korte vlucht van nog geen uur brengt u naar dit vakantieparadijs. We hebben voor u een centraal gelegen hotel gereserveerd. Indien gewenst kunnen wij voor u een auto reserveren. Een auto biedt u veel vrijheid en flexibiliteit om de bezienswaardigheden op het eiland te verkennen.

Dag 11 Jeju
Op Jeju treft u natuurfenomenen zoals vulkanische lavagrotten die tot de grootste ter wereld behoren en uitgestrekte stranden. Voor Koreanen is Jeju eiland verreweg de belangrijkste binnenlandse vakantiebestemming. Vooral honeymooners maken graag gebruik van dit romantische eiland en dat is niet zonder reden. Jeju heeft 230 km aan wandelpaden die zich langs de rotsige kust uitstrekken, de paden zijn opgedeeld in trajecten waarvan u er een zou kunnen lopen. Gaat u voor een grotere uitdaging, maak dan een trekking in het Nationaal Park Halla. De uitgebluste vulkaan is de hoogte berg van Zuid-Korea.

Dag 12 Jeju
Beklim de vulkaan Ilchulbong in het oosten van het eiland. Eenmaal op de rand van de krater word je beloond met een schitterend uitzicht over het eiland en de zee. Rond Ilchulbong zijn ook vaak de Haenyo vrouwen actief. Tot op zeer hoge leeftijd duiken zij schelpen en zeedieren op uit de omringende zee. Het frappante is dat zij hierbij geen zuurstof gebruiken en toch schijnbaar moeiteloos minuten onder water blijven. Hoewel hun aantallen afnemen kunt u deze vrouwen hier nog aan het werk zien.

Dag 13 Jeju – Seoul – Amsterdam
In de loop van de dag vertrekt u naar de luchthaven voor de vlucht naar Seoul. Hier stapt u over op het toestel naar Amsterdam

Dag 14 Aankomst Amsterdam

 

.

Zuid Korea Seoul Paleis dak Zuid Korea Seoul Paleis trom Zuid Korea Seoul tempel papieren vissen Zuid Korea Seoul Paleis toren Zuid Korea busan eetstal Zuid Korea Seoul warenhuis Zuid Korea Seoul spiegeltjes Zuid Korea Busan Vismarkt

 

Veelzijdig Zuid-Korea dag tot dag overzicht

Dag 1 Vertrek Amsterdam
Dag 2 Aankomst Seoul
Dag 3 Seoul
Dag 4 Seoul
Dag 5 Seoul – Gyeongju
Dag 6 Gyeongju
Dag 7 Gyeongju – Busan
Dag 8 Busan
Dag 9 Busan
Dag 10 Busan – Jeju
Dag 11 Jeju
Dag 12 Jeju
Dag 13 Jeju – Seoul
Dag 14 Seoul – Amsterdam

 

Zuid Korea Seoul Paleis dak Zuid Korea Seoul Paleis trom

 

Prijs van deze Zuid-Korea reis:

Afhankelijk van de reisperiode is deze zeer complete veelzijdig Zuid-Korea reis al te boeken vanaf € 1.445,-

Verschillende manieren van reizen
Vele mensen, vele wensen, en dus ook vele manieren van reizen. De één gaat voor eenvoudig maar goed, de ander is naast goed ook gesteld op luxe. Daarom hebben we in onze reizen verschillende prijsklassen opgenomen.

€ 1.445,– *** hotels   eenvoudige accommodaties  
€ 1.880,– **** hotels   comfortabele hotels  
€ 3.250,- ***** hotels   luxe hotels  

Inbegrepen:
– Alle overnachtingen inclusief ontbijt.
– Treinticket Seoul – Gyeongju per KTX hogesnelheidstrein.
– Treinticket Gyeongju – Busan per KTX hogesnelheidstrein.
– Binnenlandse vlucht Busan – Jeju.
– Binnenlandse vlucht Jeju – Seoul.

Niet inbegrepen:
– Internationale vlucht naar en van Zuid-Korea.
– Transfers van en naar de luchthavens.
– Lokale bussen en metro’s.
– Entreegelden, eventuele gewenste gidsen.
– Reis en Annuleringsverzekering.
– Administratiekosten € 25,– p.p. (Maximaal € 50,– per dossier)
– Calamiteitenfonds € 2,50 per dossier.

Zuid Korea Seoul Paleis dak Zuid Korea Seoul Paleis trom Zuid Korea Seoul tempel papieren vissen

 

Hotels tijdens deze Zuid-Korea reis:

Wij hebben een uitgebreid hotel assortiment. Bij het samenstellen van deze voorbeeldreis hebben wij de volgende hotels gekozen:

Op basis van eenvoudige 3 sterren hotels
Benika Marigold hotel, Seoul
Sfeervol Koreaans Hanok Hotel, Gyeongju
Toyoko Inn, Busan
Ramada Encore Hotel, Jeju

Op basis van comfortabele 4 sterren hotels
Best Western Hotel, Seoul
Sfeervol Koreaans Hanok Hotel, Gyeongju
Crown Harbour Hotel, Busan
Best Western hotel, Jeju

Op basis van luxe 5 sterren hotels
The Plaza Hotel, Seoul
Hilton Hotel, Gyeongju
Westin Chosun Hotel, Busan
Ramada Plaza Hotel, Jeju

Zuid Korea Seoul Paleis dak Zuid Korea Seoul Paleis trom

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie
Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje
Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag
Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen
Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis
Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten. Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden
Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie.

Stap 7 Boarding Pass
Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

Zuid Korea Seoul Paleis dak Zuid Korea Seoul Paleis trom Zuid Korea Seoul tempel papieren vissen Zuid Korea Seoul Paleis toren 

 

Veelzijdig Zuid Korea reis, 14 dagen

Veelzijdig Zuid-Korea reis

Seoul – Gyeongju – Busan – Jeju

iki Travels heeft een veelzijdige Zuid-Korea reis van 14 dagen in elkaar gezet voor mensen die de hoogtepunten van Zuid-Korea willen zien inclusief een verblijf op het vulkanisch eiland Jeju. U bezoekt de 2 belangrijkste steden Seoul en Busan en de historische, voormalige hoofdstad Gyeongju en u sluit uw reis naar Zuid-Korea af met een verblijf op het landschappelijke “honeymoon” eiland Jeju.

Deze individuele veelzijdig Zuid-Korea reis op maat is te boeken vanaf € 1.445,-  inclusief transport, hotels en ontbijt.

Ook kunnen onze reizen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast of kan uw reis geheel op maat worden samengesteld.

Veelzijdig Zuid-Korea van dag tot dag

Dag 1 Vlucht naar Seoul
Vandaag begint uw reis vanaf Schiphol of Brussel.

Dag 2 Seoul
Na een vlucht van gemiddeld tien tot dertien uur komt u aan op de internationale luchthaven van Seoul. Hier kunt u gebruikmaken van de snelle trein/metro lijn die het vliegveld met de stad verbindt. Een leuke eerste kennismaking met Seoul is de wijk Donghae. Met name ’s avonds bruist deze gezellige studentenwijk van het leven. U vindt hier een keur aan restaurantjes in alle prijsklassen.

Dag 3 Seoul
Ga verder op onderzoek in het moderne Seoul. Bezoek de eeuwenoude paleizen, laat je onderdompelen in de drukte van de Namdaemon markt en beklim Namsan berg met de Seoul Tower. Het observatieplatform van deze 235 meter hoge toren biedt een magnifiek uitzicht over de stad. ’s Avonds wordt de toren door de verschillende kleuren belichting een bonte verschijning. Seoul Tower heeft ook een grote aantrekkingskracht op verliefde stelletjes, die elkaar door het ophangen van een gesigneerd hangslotje, de eeuwige liefde verklaren.

Dag 4 Seoul – Panmunjon (optioneel) – Seoul
Optioneel kunt u de excursie naar Panmunjon bijboeken. In dat geval wordt u ’s ochtend opgehaald in uw hotel voor een dagexcursie naar de DMZ (demilitarized zone). Dit is de grens tussen Noord- en Zuid-Korea. Beide landen leven officieel nog in een staat van oorlog met elkaar en de grensstreek is dan ook zeer zwaar bewaakt. Op één plek wijkt het prikkeldraad terug; de “Joint Security Area” hier staan de bekende blauwe barakken waar in het verleden diplomatiek overleg tussen beide regeringen is gevoerd. Een bijzondere excursie omdat de spanning tussen beide landen hier zo overduidelijk voelbaar is.

Dag 5 Seoul – Gyeongju
U reist per KTX (hogesnelheidstrein) van Seoul naar de provinciale stad Gyeongju. Dit was ooit de hoofdstad van het historische Shilla koninkrijk. Midden in de stad vindt u de hoge met gras begroeide grafheuvels van Shilla koningen en nobelen.  De geschenken die de doden mee kregen in hun graf zijn nu te zien in het Nationaal museum. Ga ’s avonds voor een wandeling naar Anapji waar de verlichte paleisgebouwen reflecteren in de romantische lotus vijver.

Dag 6 Gyeongju
Gyeongju laat zich prima per fiets verkennen. Ongeveer 16 km ten zuidoosten van Gyeongju treft u de Bulguksa tempel, een serene tempel die prachtig in het landschap ligt. Niet ver hiervandaan ligt de bekende Boeddhistische Sokkuram Grotto. In Gyeongju overnacht u in een traditionele Koreaanse Hanok. De kamers zijn gegroepeerd rond een binnenplaats en voorzien van een Ondol [Koreaanse vloerverwarming].

Dag 7 Gyeongju – Busan
U laat het cultuurhistorische Gyeongju achter u en gaat per trein op weg naar Busan, de tweede stad van Zuid-Korea. Hier verblijft u in een hotel nabij het station. De visliefhebber komt volledig aan zijn trekken in een van de vele restaurantjes rond de levendige Jachalgi vismarkt.

Dag 8 Busan
Busan is een Dynamische stad en een waar shoppersparadijs met drukke straatmarkten maar ook met het grootste winkelcentra van Azië in stadsdeel Centum. Hier ligt ook het Busan Cinema Center een bijzonder gebouw dat je gezien moet hebben (vooral ’s avonds wanneer het verlicht is).

Tip: De hop-on hop-off bus die vanaf het station vertrekt is een goede eerste kennismaking met de stad.

Dag 9 Busan
Ga voor een alternatief programma naar Gangcheon Village waar de huizen in alle mogelijke kleuren geschilderd zijn en waar de gevels gepimpt zijn met bonte muurschilderingen. Een alternatief en artistiek stukje Busan. Geniet ’s avonds aan een van de vele streetfood stalletjes van Kimbap (de koreaanse sushi).

Dag 10 Busan – Jeju
Vandaag vliegt u van Busan naar Jeju, een korte vlucht van nog geen uur brengt u naar dit vakantieparadijs. We hebben voor u een centraal gelegen hotel gereserveerd. Indien gewenst kunnen wij voor u een auto reserveren. Een auto biedt u veel vrijheid en flexibiliteit om de bezienswaardigheden op het eiland te verkennen.

Dag 11 Jeju
Op Jeju treft u natuurfenomenen zoals vulkanische lavagrotten die tot de grootste ter wereld behoren en uitgestrekte stranden. Voor Koreanen is Jeju eiland verreweg de belangrijkste binnenlandse vakantiebestemming. Vooral honeymooners maken graag gebruik van dit romantische eiland en dat is niet zonder reden. Jeju heeft 230 km aan wandelpaden die zich langs de rotsige kust uitstrekken, de paden zijn opgedeeld in trajecten waarvan u er een zou kunnen lopen. Gaat u voor een grotere uitdaging, maak dan een trekking in het Nationaal Park Halla. De uitgebluste vulkaan is de hoogte berg van Zuid-Korea.

Dag 12 Jeju
Beklim de vulkaan Ilchulbong in het oosten van het eiland. Eenmaal op de rand van de krater word je beloond met een schitterend uitzicht over het eiland en de zee. Rond Ilchulbong zijn ook vaak de Haenyo vrouwen actief. Tot op zeer hoge leeftijd duiken zij schelpen en zeedieren op uit de omringende zee. Het frappante is dat zij hierbij geen zuurstof gebruiken en toch schijnbaar moeiteloos minuten onder water blijven. Hoewel hun aantallen afnemen kunt u deze vrouwen hier nog aan het werk zien.

Dag 13 Jeju – Seoul – Amsterdam
In de loop van de dag vertrekt u naar de luchthaven voor de vlucht naar Seoul. Hier stapt u over op het toestel naar Amsterdam

Dag 14 Aankomst Amsterdam

 

Tip: Het is ook mogelijk om vanuit Jeju naar Japan te vliegen.

Veelzijdig Zuid Korea dag tot dag overzicht

Dag 1 Vertrek Amsterdam
Dag 2 Aankomst Seoul
Dag 3 Seoul
Dag 4 Seoul
Dag 5 Seoul – Gyeongju
Dag 6 Gyeongju
Dag 7 Gyeongju – Busan
Dag 8 Busan
Dag 9 Busan
Dag 10 Busan – Jeju
Dag 11 Jeju
Dag 12 Jeju
Dag 13 Jeju – Seoul
Dag 14 Seoul – Amsterdam

 

 

Prijs van deze Zuid Korea reis:

Afhankelijk van de reisperiode is deze zeer complete veelzijdig Zuid Korea reis al te boeken vanaf € 1.445,-

Verschillende manieren van reizen
Vele mensen, vele wensen, en dus ook vele manieren van reizen. De een gaat voor eenvoudig maar goed, de ander is naast goed ook gesteld op luxe. Daarom hebben we in onze reizen verschillende prijsklassen opgenomen.

€ 1.445,– *** hotels   eenvoudige accommodaties  
€ 1.880,– **** hotels   comfortabele hotels  
€ 3.250,- ***** hotels   Luxe hotels  

Inbegrepen:
– Alle overnachtingen inclusief ontbijt.
– Treinticket Seoul – Gyeongju per KTX hogesnelheidstrein.
– Treinticket Gyeongju – Busan per KTX hogesnelheidstrein.
– Binnenlandse vlucht Busan – Jeju.
– Binnenlandse vlucht Jeju – Seoul.

Niet inbegrepen:
– Internationale vlucht naar en van Zuid Korea.
– Transfers van en naar de luchthavens.
– Lokale bussen en metro’s.
– Entreegelden, eventuele gewenste gidsen.
– Reis en Annuleringsverzekering.
– Administratiekosten € 25,– p.p. (Maximaal € 50,– per dossier)
– Calamiteitenfonds € 2,50 per dossier.

Hotels tijdens deze Zuid-Korea reis:

Wij hebben een uitgebreid hotel assortiment. Bij het samenstellen van deze voorbeeldreis hebben wij de volgende hotels gekozen:

Op basis van eenvoudige 3 sterren hotels
Benika Marigold hotel, Seoul
Sfeervol Koreaans Hanok Hotel, Gyeongju
Toyoko Inn, Busan
Ramada Encore Hotel, Jeju

Op basis van comfortabele 4 sterren hotels
Best Western Hotel, Seoul
Sfeervol Koreaans Hanok Hotel, Gyeongju
Crown Harbour Hotel, Busan
Best Western hotel, Jeju

Op basis van luxe 5 sterren hotels
The Plaza Hotel, Seoul
Hilton Hotel, Gyeongju
Westin Chosun Hotel, Busan
Ramada Plaza Hotel, Jeju

 
 
 

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. 

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

Zuid Korea reis Seoul tempel buddha's