Korte Zuid-Korea reis, 7 dagen

Korte Zuid-Korea reis

Seoul – Busan

Zelfs voor de meest doorgewinterde Azië vakantieganger zal de eigen identiteit van Zuid-Korea een openbaring zijn. U vindt er moderne architectuur, een flashy jongerencultuur en fancy gadgets op de elektronica markten. Maar ook voor eeuwenoude tempels, historische paleizen, traditionele yogwans (Koreaanse herbergen), authentieke dorpen en heerlijke stranden moet u in Zuid-Korea zijn.

Deze individuele Zuid-Korea reis op maat is te boeken vanaf € 420,- inclusief transport, hotels en ontbijt.

Ook kunnen onze reizen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast of kan uw reis geheel op maat worden samengesteld.

Zuid Korea Seoul paleis wachters

Zuid Korea Seoul Paleis

Zuid Korea Seoul warenhuis

Zuid korea Busan Vismarkt

 Zuid Korea Seoul Paleis toren

 

Korte Zuid-Korea reis van dag tot dag

Dag 1 Vlucht naar Seoul
Vandaag vertrekt u vanaf Schiphol naar Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea.

Dag 2 Seoul
Na een vlucht van 11 uur landt u op Incheon International Airport. Met de Airport Rail Express bent u in no-time in het hart van de stad. Check-in in uw hotel en ga op pad voor een eerste verkennende wandeling in de stad.

Dag 3 Seoul
Op deze dag kunt u Seoul op eigen gelegenheid verkennen. Bezoek het Gyeongbok paleis, het mooiste paleis in Seoul, ga shoppen in Insadong, dé shopping wijk met gezellige restaurantjes en galeries en vergaap u op de Namdaemun markt aan alle huisraad, kleding en etenswaar die hier te koop is.

Dag 4 Seoul – Panmunjom (optie)
Optioneel kunt u een internationale excursie naar het indrukwekkende grensgebied met Noord-Korea maken. Nadat u controle na controle gepasseerd bent, arriveert u in de Joint Security Area met de barakken waar in 1953 de wapenstilstand tussen Noord- en Zuid-Korea getekend is. Onder strikte regie van de militairen kunt u in een van de barakken voet op Noord-Koreaanse bodem zetten.

Dag 5 Seoul – Busan
Vanuit Seoul reist u in 2,5 tot 3 uur met de KTX (de hogesnelheidstrein) naar Busan. Busan is tweede stad van Zuid-Korea. Breng een bezoek aan de moderne wijk Gukje en ga vervolgens naar de haven met de enorme Jagalchi vismarkt. Ga u te buiten aan de super verse vis in één van de vele restaurantjes in deze buurt.

Dag 6 Busan
Vanuit het centrum zijn de stranden van Busan te bezoeken. Het Haeundae strand kent vele restaurantjes, barretjes en winkeltjes. Geen zin in het strand? Bezoek dan bijvoorbeeld de Beomeosa Tempel in het noorden van de stad. Per kabelbaan gaat u omhoog en eenmaal boven bij de tempel heeft u schitterend uitzicht over de stad.

Dag 7 Busan – Fukuoka / Seoul – Amsterdam
Van Busan neemt u de KTX-hogesnelheidstrein terug naar Seoul of kunt u terugvliegen naar Seoul, waar uw terugvlucht naar Amsterdam vertrekt. Vanuit Busan kunt u ook de ferry naar Japan nemen. In ongeveer 3 uur varen bereikt u Japan.

Zuid Korea Seoul Paleis Zuid Korea Seoul warenhuis Zuid korea Busan Vismarkt Zuid Korea Seoul tempel

 

Korte Zuid-Korea reis dag tot dag overzicht

Dag 1 Vlucht naar Seoul
Dag 2 Seoul
Dag 3 Seoul
Dag 4 Seoul – Panmunjeom (optie) – Seoul
Dag 5 Seoul – Busan
Dag 6 Busan
Dag 7 Busan – Fukuoka / Seoul – Amsterdam
Zuid Korea Seoul Paleis

 

Prijs van deze korte Zuid-Korea reis:

Afhankelijk van de reisperiode is deze zeer complete korte Zuid-Korea reis al te boeken vanaf € 420,- per persoon op basis van een tweepersoonskamer.

Verschillende manieren van reizen
Vele mensen, vele wensen, en dus ook vele manieren van reizen. De één gaat voor eenvoudig maar goed, de ander is naast goed ook gesteld op luxe. Daarom hebben we in onze reizen verschillende prijsklassen opgenomen.

€ 420,– *** hotels   eenvoudige accommodaties  
€ 525,– **** hotels   comfortabele 4 sterren hotels  
€ 795,– ***** hotels   luxe 5 sterren hotels  

Inbegrepen:
– Alle overnachtingen inclusief ontbijt.
– Treinticket Seoul – Busan, per KTX-hogesnelheidstrein, tweede klasse.
– Treinticket Busan – Seoul, per KTX-hogesnelheidstrein, tweede klasse.
– Toeristische informatie.
– Hotellijst in het Engels en Koreaans.
– Onze agent in Zuid-Korea is 24/7 bereikbaar in geval van nood.

Niet inbegrepen:
– Internationale vlucht naar en van Zuid-Korea.
– Transfers van en naar de luchthavens.
– Entreegelden, eventuele gewenste gidsen.
– Reis en Annuleringsverzekering.
– Administratiekosten € 25,- p.p. (Maximaal € 50,– per dossier)
– Calamiteitenfonds € 2,50 per dossier.

Zuid Korea Seoul Paleis Zuid Korea Seoul warenhuis Zuid korea Busan Vismarkt

 

Hotels tijdens deze korte Zuid-Korea reis:

Wij hebben een uitgebreid hotel assortiment. Bij het samenstellen van deze voorbeeldreis hebben wij de volgende hotels gekozen:

Op basis van 3 sterren hotels:
Benika Marigold hotel, Seoul
Toyoko Inn, Busan

Op basis van comfortabele 4 sterren hotels:
Best Western Hotel, Seoul
Crown Harbor Hotel, Busan

Op basis van luxe 5 sterren hotels:

The Plaza Hotel, Seoul
Westin Chosun Hotel, Busan

 

Zuid Korea Seoul Paleis Zuid Korea Seoul warenhuis

 

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie
Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje
Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag
Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen
Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis
Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten. Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden
Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie.

Stap 7 Boarding Pass
Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

Zuid Korea Seoul Paleis Zuid Korea Seoul warenhuis Zuid korea Busan Vismarkt  Zuid Korea Seoul Paleis toren 

 

Korte Zuid Korea reis, 7 dagen

Korte Zuid Korea reis

Seoul – Busan

Zelfs voor de meest doorgewinterde Azië vakantieganger zal de eigen identiteit van Zuid Korea een openbaring zijn. U vindt er moderne architectuur, flashy jongerencultuur en fancy gadgets op de elektronica markten. Maar ook voor eeuwenoude tempels, historische paleizen, traditionele yogwans (Koreaanse herbergen) authentieke dorpen en heerlijke stranden moet je in Zuid Korea zijn.

Deze individuele Zuid Korea reis op maat is te boeken vanaf € 420,- inclusief transport, hotels en ontbijt. Ook kunnen onze reizen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast of kan uw reis geheel op maat worden samengesteld. Zuid Korea Seoul paleis wachters

Korte Zuid Korea reis van dag tot dag

 

Dag 1 Vlucht naar Seoul

Op dag 1 vertrekt u vanaf Schiphol naar Seoul, de hoofdstad van Zuid Korea.

Dag 2 Seoul

Na een vlucht van 11 uur landt u op Incheon International Airport. Met de Airport Rail Express bent u in no-time in het hart van de stad. Check-in in uw hotel en ga op pad voor een eerste verkennende wandeling in de stad.

Dag 3 Seoul

Op deze dag kunt u Seoul op eigen gelegenheid verkennen. Bezoek het Gyeongbok paleis, het mooiste paleis in Seoul, ga shoppen in Insadong, dé shopping wijk met gezellige restaurantjes en galeries en vergaap je op de Nam Daemon markt aan alle huisraad, kleding en etenswaar die hier te koop is.

Dag 4 Seoul- Panmunjeom (optie)

Optioneel kunt u een internationale excursie naar het indrukwekkende grensgebied met Noord Korea maken. Nadat u controle na controle gepasseerd bent, arriveert u in de Joint Security Area met de barakken waar in 1953 de wapenstilstand tussen Noord en Zuid Korea getekend is. Onder strikte regie van de militairen, kunt u in een van de barakken, voet op Noord Koreaanse bodem zetten.

Dag 5 Seoul – Busan

Vanuit Seoul reist u in 2,5 tot 3 uur met de KTX (de hogesnelheidstrein) naar Busan. Busan is tweede stad van Zuid Korea. Breng een bezoek aan de moderne wijk Gukje en ga vervolgens naar de haven met de enorme Jagalchi vismarkt Jagalchi. Ga je te buiten aan de super verse in een van de vele restaurantjes in deze buurt.

Dag 6 Busan

Vanuit het centrum zijn de stadsstranden van Busan te bezoeken. Het strand kent vele restaurantjes, barretjes en winkeltjes. Geen zin in het strand? Bezoek dan bijvoorbeeld de Beomeosa Tempel in het noorden van de stad. Per kabelbaan gaat u omhoog en eenmaal boven bij de tempel heeft u schitterend uitzicht over de stad.

Dag 7 Busan – Fukuoka // Seoul – Amsterdam

Van Busan neemt u de KTX hogesnelheidstrein terug naar Seoul vanwaar u terugvliegt naar Amsterdam.. Vanuit Busan kunt u ook de  ferry naar Japan nemen. In ongeveer 3 uur varen bereikt u Japan.

Korte Zuid Korea reis dag tot dag overzicht

Dag 1 Vlucht naar Seoul
Dag 2 Seoul
Dag 3 Seoul
Dag 4 Seoul – Panmunjeom (optie) – Seoul
Dag 5 Seoul – Busan
Dag 6 Busan
Dag 7 Busan – Fukuoka // Seoul – Amsterdam

Prijs van deze Korte Zuid Korea reis:

Afhankelijk van de reisperiode is deze zeer complete korte Zuid Korea reis al te boeken vanaf € 420,- per persoon op basis van een 2 persoonskamer.

Verschillende manieren van reizen
Vele mensen, vele wensen, en dus ook vele manieren van reizen. De een gaat voor eenvoudig maar goed, de ander is naast goed ook gesteld op luxe. Daarom hebben we in onze reizen verschillende prijsklassen opgenomen.

€ 420,– *** hotels   eenvoudige accommodaties  
€ 525,– **** hotels   comfortabele 4 sterren hotels  
€ 795,– ***** hotels   luxe 5 sterren hotels  

Inbegrepen:
– Alle overnachtingen inclusief ontbijt.
– Treinticket Seoul – Busan, per KTX hogesnelheidstrein, 2e klasse.
– Toeristische informatie

Niet inbegrepen:
– Internationale vlucht naar en van Zuid Korea
– Transfers van en naar de luchthavens.
– Entreegelden, eventuele gewenste gidsen.
– Reis en Annuleringsverzekering.
– Administratiekosten € 25,– p.p. (Maximaal € 50,– per dossier)
– Calamiteitenfonds € 2,50 per dossier.

Hotels tijdens deze Korte Zuid Korea reis:

Wij hebben een uitgebreid hotel assortiment. Bij het samenstellen van deze voorbeeldreis hebben wij de volgende hotels gekozen:

Op basis van 3 sterren hotels:
Benika Marigold hotel, Seoul
Toyoko Inn, Busan

Op basis van comfortabele 4 sterren hotels:
Best Western hotel, Seoul
Crown Harbour hotel, Busan

Op basis van deluxe 5 sterren hotels:

The Plaza Hotel, Seoul
Westin Chosun Hotel, Busan

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. 

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

Zuid Korea reis Seoul paleis