Onze Bouwstenen Japan

Hieronder vindt u een aantal Bouwstenen Japan die als aanvulling gelden voor de Japan rondreizen die hierboven beschreven worden of bij een Japan reis op maat. Het is niet mogelijk om Bouwstenen los te boeken.

Wandeltocht Kiso vallei, 4 dagen

Japanse alpen, Centraal Japan
Wandel over een eeuwen oud wandelpad door de natuur langs hoge bergen en pittoreske dorpjes. U overnacht in Japanse herbergen (minshuku’s) waar naast een warm bad ook altijd een ontbijt en diner voor u klaar staat.U wandelt rond de 15 kilometer per dag, wandelt u liever minder dan is dat op deze wandeltocht geen enkel probleem.

 

Wandeltocht Shinetsu trail, 4 dagen

Japanse Alpen, Oost Japan
Aan de voet van Mount Madarao begint u aan de Shinetsu trail wandeltocht door het prachtige natuurgebied. De natuur langs de Shinetsu trail is gezegend met een rijk ecosysteem gevoed door bossen vol met Japanse beuken. Onderweg overnacht u in de lokale herbergen (minshuku’s, een soort bed en breakfast in Japanse stijl) die vaak door families worden gerund. Bij deze minshuku’s zit naast het ontbijt ook diner inbegrepen. De mix van prachtige uitzichten en overweldigende natuur maakt deze tocht zeer de moeite waard.

Pelgrimstocht Kumano incl. Mount Koya, 5 dagen

West Japan
Al eeuwen lopen pelgrims door de grillige bossen ten zuiden van Mount Koya. Wij hebben hiervan het mooiste stukje in de zuidelijke Kumano pelgrimstocht uitgekozen. Deze authentieke route loopt door een overweldigende natuur langs zowel Shinto shrijns als Boedistische tempels.

Wandeltocht Kumano incl. Ise Grand shrine, 6 dagen

West Japan
In het Kumano gebied ten zuiden van Osaka lopen verschillende eeuwenoude pelgrimsroutes. U wandelt hier door ruige bossen en overnacht in traditionele Japanse accommodaties. Lekker ontspannen in een onsen (warm waterbronnen) na een actieve dag. Deze bouwsteen eindigt in het belangrijkste Shinto heiligdom van Japan.

Japan reizen

88 tempel pelgrimstocht, 4 dagen

Shikoku, West Japan
Het eiland Shikoku is beroemd vanwege een 1400 kilometer lange pelgrimsroute. Al eeuwen lang maken mensen langs de vele tempels op het eiland een pelgrimstocht in navolging van Kobo Daishi de stichter van het Shingon Zen Boeddhisme. In de negende eeuw maakte hij een tocht langs alle 88 tempels op de route. U loopt een mooi stukje van deze 88 tempel pelgrimstocht dwars door Shikoku.

Japan reizen

Pelgrimstocht 88 tempel route Shikoku, 5 dagen

Shikoku, West Japan
De 88 tempelroute op het eiland Shikoku is verreweg de bekendste pelgrimstocht van Japan. De grote Zen meester Kobo Daishi heeft de 1400 km lange route langs de 88 tempels als eerste lopend afgelegd om verlicht te worden. De hele pelgrimstocht duurt zo’n 60 dagen, maar wij hebben een mooi kort stukje van deze 88 tempel pelgrimstocht geselecteerd.

Eilandjes en bruggen per fiets, 5 dagen

Shimanami Kaido, West Japan
Ingeklemd tussen het Japanse hoofdeiland Honshu en het traditionelere Shikoku ligt de Seto zee, de grootste binnenzee van Japan. De eilanden worden verbonden door enkele enorme bruggen waarover gefietst kan worden, terwijl u geniet van de prachtige vergezichten over de vele eilandjes die de Seto zee rijk is.

Zuid-Korea Guinsa Temple Danyang-gun
Zuid-Korea Reizen Jeju Songaksan Mountain
17d Herfst Wandelreis Yudanaka 2
Pelgrims Shikoku Japan 88 tempel
groepsreis Zuid Korea seoul
Mt Koya beeldjes
Shikoku beeldje monnik
Kyoto beeldjes Japan
Tsumago huizen Japan

Duiken in Japan

Duiken in helder blauw water? Wij hebben prachtige bestemmingen voor duikexcursies voor alle duikniveaus, van beginner tot aan ervaren.

iki eiland strandvakantie, 4 dagen

Kyushu, Zuid Japan
Tussen Kyushu en Zuid-Korea ligt iki eiland. iki eiland is een subtropisch eiland met veel natuur, witte zandstranden en natuurlijke warmwaterbronnen (onsen). Ook zijn er verschillende mogelijkheden tot het beoefenen van watersporten zoals snorkelen, duiken en surfen. Het relaxte leven, de vriendelijke bevolking en de prachtige omgeving maakt Iki eiland een geweldige plaats om te bezoeken.

Okinawa duikvakantie, 5 dagen

Zuid Japan
Een azuurblauwe zee en hagelwitte stranden. Okinawa is het strandparadijs van Japan waar bijna altijd de zon schijnt en het hele jaar tropische temperaturen zijn. Voor de kust liggen schitterende koraalvelden en Okinawa is dan ook uitstekend geschikt voor duiken en snorkelen.

Ishigaki strandvakantie, 5 dagen

Okinawa, Zuid Japan
Ishigaki, hoofdeiland van de Yaeyama eilandengroep; de meest zuidelijk gelegen eilanden van Japan. Het tropische klimaat en de ontspannen, landelijke leefstijl van de bewoners maken de eilanden tot een geliefde bestemming  als alternatief voor de drukke Japanse steden. Ishigaki is de ideale plaats voor en strand- of duikvakantie.

Japan reizen

Ishigaki eiland hoppen, 5 dagen

Okinawa, Zuid Japan
Ishigaki, hoofdeiland van de Yaeyama eilandengroep; de meest zuidelijk gelegen eilanden van Japan. Het tropische klimaat en de ontspannen, landelijke leefstijl van de bewoners maken de eilanden tot een geliefde bestemming. Met een 3 daagse ferry pas kunt u verschillende eilanden bezoeken.

Japan reizen

Eilandhoppen Tsushima en iki eiland , 5 dagen

Zuid Japan en Zuid-Korea
Tussen Zuid-Korea en Kyushu liggen de Japanse eilanden Tsushima en iki. Tsushima is een gemoedelijk eiland op 50 km van Busan (Zuid-Korea) en bestaat grotendeels uit bergen.Verken de prachtige natuur van het eiland per fiets. Onderweg is het heerlijk vertoeven aan een van de stranden. Verbaas u over de unieke rotsformaties die de eilanden kennen en geniet van de prachtige witte zandstranden.

Japan reizen

Iki Eiland bouwsteen Apen
Okinawa aquarium Walvishaaien
groepsreis Zuid Korea trom
Zuid Korea Festival vissen
Gouden Tempel Kyoto Japan
Okinawa strand
Iriomote Ishigaki ossenkar
Dmz Noord-Korea Soldaten Foto iki Travels

Tohoku, 6 dagen

Noord Japan
Tohoku, de regio 2 uur boven Tokyo zit vol met natuur. Beklim de 1000 treden naar de indrukwekkende bergtempel Yamadera, maak een mooie wandeltocht op Mount Zao en ontspan in de onsen stad: Ginzan Onsen. De reis is af te leggen zowel per trein als per auto.

Japan reizen

Hokkaido, 8 dagen

Noord Japan
Hokkaido, Een uniek natuur eiland in het noorden van Japan. Met kans op walvissen, kraanvogels, beren en zeearends. Maak rustgevende wandelingen door afgelegen natuurgebieden met bergen en watervallen.

Japan reizen

 

Wajima Vissersdorpjes, 3 dagen

Noto Hanto, Noord Japan
Ontdek het authentieke schiereiland Noto. Hier kunt u kilometers lang over het strand rijden. Vervolgens bezoekt u de visserdorpjes langs de ruige rotskust en de beroemde ochtendmarkt in Wajima. Natuurlijk even ontspannen in de onsen.

Golfen In Japan Regio TokyoGolfen in Japan, 5 dagen

Tokyo – Nikko – Utsunomiya – Ibaraki
Deze golf bouwsteen brengt u van de stalen jungle in Tokyo naar de serene rust en natuur van het Japanse platteland ten noorden van de hoofdstad. Bij deze bouwsteen zult u uitgedaagd worden door de Japans golf courses met hoogte verschillen, bunkers en waterhindernissen.

Japan reizen

Yudanaka Onsen ApenNikko naar Yudanaka en Matsumoto, 5 dagen

Noordelijk Honshu
Met huurauto door historisch Japan. Japan is een land met een rijke, diepgewortelde en eeuwenoude cultuur. De Japanners doen er dan ook alles aan om deze cultuur is stand te houden en vooral niet te laten beïnvloeden door het buitenland. Veel plaatsen zijn daarom geheel of deels in oude staat behouden.

Japan reizen

Tango Hanto, 4 dagen

West Japan
Aanschouw de brug naar de hemel of geniet van de hemelse visgerechten waaronder de koningscrab op Tango Hanto. In uw ryokan kunt u volledig ontspannen, terwijl u uw keuze probeert te maken tussen een warme onsen of de zee. Bezoek ook de visserplaatsjes met de huizen op palen.

Japan reizen

Kyoto culinair, 5 dagen

West Japan
Geniet van de vele lekkerijen, die Japan te bieden heeft tijdens één van de kookworkshops of tijdens een wandeling over de beroemde Nishiki Markt in het centrum van Kyoto. Bij de theeceremonie leert u over tradities en gebruiken. Verblijf een in traditioneel Japans huis.

Japan reizen

Naoshima moderne kunst, 6 dagen

West Japan
In de binnenzee van Japan liggen een aantal mooie eilandjes, enkele zijn bezaaid met musea met Japanse moderne kunst. Een waar mekka voor liefhebbers van hedendaagse kunst, met als hoogtepunt het museumhotel Benesse House op het bekendste eiland Naoshima.

Japan reizen

Nagasaki naar Beppu, 4 dagen

Kyushu, Zuid Japan
Nagasaki is ongetwijfeld één van de leukste steden van Japan. Met de auto rijdt u door de uitgestrekte vulkanische landschappen en het platteland van Japan. De reis wordt afgesloten bij een echte Japanse familie thuis.

Japan reizen

Tohoku Japan
Hokkaido meer Japan
groepsreis Zuid Korea trom
Tohoku traditioneel dorpje
Mt Koya Beeld Japan
Monniken Japan Kansai
Kyoto arashiyama bamboebos
Miyama onsen badhuis Japan
Kyushu Gunkanjima
Ise bamboe fonteintje
Dmz Noord-Korea Soldaten Foto iki Travels
De Japan reisspecialist “iki Travels” heeft voor iedereen een unieke reis naar Japan. Wij verzorgen uw totale rondreis Japan of korte Japan vakantie in het land van de rijzende zon. Elke Japan reis is op individuele basis en wordt geheel op maat gemaakt.

Uitstekende service van iki Travels. Na de reis ook nog goed geholpen met het verkrijgen van informatie uit Japan.
We zijn heel erg tevreden met iki Travels.

Eduard

We waren heel erg tevreden met de reis en het hele pakket.

Hein

Uitstekende organisatie die de klant hoog in het vaandel heeft. Ook op reis (tyfoon issue) hield zowel de NL organisatie als de agent in Japan vinger aan de pols. Mochten weer gaan laten we di zeker r

Lees meer
Kees

Ik heb een heel prettige reis gehad, ondanks de tyfoon!

Albert

Japan is een land waar je als vrouw heel goed alleen kan reizen.

Marjo

Kyoto was erg mooi. Door de typhoon moesten we eerder weg. Complimenten aan Ken. Er werd adequaat geanticipeerd op de storm die er aan kwam. Weliswaar hebben we een deel van het programma gemist maar

Lees meer
John

Net twee weken terug van vakantie Seoul en Japan. Een geweldige tijd gehad dankzij de goede organisatie van Iki Travels. Mijn bedoeling was om wat langer in Seoul te blijven maar ik kreeg de kans om w

Lees meer
Mary-Lou

We hebben een fantastische vakantie gehad. Het programma zag er goed en verzorgd uit. Bovendien willen we jullie lokale agent Ken hartelijk bedanken voor de sumo wrestling tickets die we hebben ontvan

Lees meer
Astrid

Contact met lokale agent was prima, de adviezen in de map over wat we ter plekke konden doen / bekijken waren ook heel nuttig en zeer uitgebreid. Alles was goed geregeld en in orde. Het was een fantast

Lees meer
Sandra

Het was een prima reis en een enerverende ervaring; goed, helder georganiseerd en goede opbouw.

  • Auto was heerlijk; we hebben wat afgeweken van de route, en ook wat van de kustlijn bekeken
  • Homestay wa
Lees meer
Kurt

We hebben een heel mooie en boeiende reis achter de rug.

Alles was super geregeld.

Alleen het weer kon wat beter tijdens de eerste week maar daar kan niemand iets aan doen natuurlijk 🙂

Guido

Hulde voor agent Ken die bagagevervoer regelde en tickets bestelde voor honkbalwedstrrijd in Tokio.
We waren erg tevreden met de hotels. Niet al te grote kamers, maar dat wisten we, maar wel veel faci

Lees meer
Rik

Na onze geweldige reis in Japan willen we jullie bedanken voor de uitstekende service voor een tot in de puntjes verzorgde reis. Bij onze aankomst in Kyoto lag er een heel gedetailleerde map klaar met

Lees meer
Joris

Wij vonden organisatie uitstekend. Zowel vooraf als tijdens. Goede en tijdige reactie op vragen. Goede informatievoorziening. Goede bereikbaarheid. Kortom: complimenten.
We hebben een top vakantie geh

Lees meer
Liesbeth

Goed georganiseerd, informatiemateriaal was zeer duidelijk en handig, locatie van hotels goed. Zonder enige problemen rondgereisd en een meerwaarde om via jullie de reis geboekt te hebben.

Karlijn

Praktische organisatie: Deze was werkelijk top. Goed gedocumenteerd, reservaties in orde . Duidelijke tijdschema’s enz…

Slaapplaatsen: Het Huisje in Kyoto was heel netjes en alles wat we nodig had

Lees meer
Katia

Een schitterende reis, een goeie organisatie, maar misschien moet je afwijkingen van de wensen van de klant wat meer benadrukken en eventueel motiveren. We gaan jullie in elk geval aanbevelen bij vrie

Lees meer
Hugo

We hebben in Kyoto fietsen gehuurd (tip van Japanner die we onderweg spraken). Dat geeft veel vrijheid en is erg aan te bevelen. Metro is heel goed georganiseerd maar toch veel gedoe. We hadden in Yun

Lees meer
Lot

Wij zijn heel blij dat we via Iki Travel geboekt hebben. We zijn nu op plekken geweest die we anders niet gevonden zouden hebben. Ook alle tips en kaartjes waren heel fijn en handig en de accommodatie

Lees meer
Marije

De eerste week hebben we genoten van de kersenbloesem, maar het is niet aan te raden in de Golden Week naar Japan te gaan. Er zijn nauwelijks festiviteiten, maar de Japanners zijn dan vrij en gaan ook

Lees meer
Els

Was mooi divers en rustig getimed zoals we gevraagd hadden.

Kees

De hotels zijn bijzonder netjes, personeel erg behulpzaam en alles was correct geregeld zoals afgesproken.

Veerle

Goed gevulde reismap met kaarten die soms beter zijn als bij de lokale toerist info. De lokale agent was bereid om een concert ticket te regelen wat vanuit Europa zo goed als onmogelijk was. De Ryokan

Lees meer
Machiel

Wij hebben een prima vakantie gehad mede door de uitstekende organisatie. Alle treinkaartjes klopten precies en de uitleg wa duidelijk. Complimenten aan jullie en als we weer naar Azie gaan, kloppen w

Lees meer
Henk

Met mijn vader van 80 heb ik twee weken door Japan gereisd en veel steden aangedaan. Alles was tot in de details geregeld door IKI. Hierdoor hebben we een prachtige, ontspannen reis gehad.

Kay en Theo

Ondertussen reeds een 10 tal dagen terug in het grijze Belgenland na een, werkelijk fantastische Japanreis. Jullie hebben inderdaad een prima job afgeleverd. Jullie Japanese partner, had inderdaad een

Lees meer
Frank

Erg leuke en afwisselende reis met veel interessante tips van de lokale agent en mooie locaties om te overnachten met veel contact mogelijkheden met de lokale bevolking. Ook het contact voorafgaand me

Lees meer
Gijsje

De hoeveelheid informatie was zo groot, dat ik het daardoor af en toe pas achteraf zag.

Herman

Als je de eerste dag s’avonds aankomt met een joekel van een jetlag is de map lezen wel best een uitdaging. Gelukkig had ik reeds thuis een reisgids Japan gelezen. Bij deze wens ik Iki Travels te be

Lees meer
Peter

We hebben een fantastische reis gehad. alles was tot in de puntjes goed geregeld en het valt erg mee om zelf te reizen in japan. Ook autorijden viel erg mee. De Kumano-tour, Het Koyasan klooster en de

Lees meer
Ernst

Met veel plezier denken wij terug aan onze erg leuke Japan reis.    Het programma was goed gekozen en de boekingen etc waren tot in de perfectie verzorgd.
Hierbij mede onze complimenten aan de Japa

Lees meer
Maarten-Jan

We hebben een fantastische reis gehad! Alles was perfect geregeld. We zouden zeker nog een keer bij jullie boeken en het aan iedereen aanraden. Ik had wel graag wat langer in koya San gebleven. We kwa

Lees meer
Ella

We hebben een geweldige reis gemaakt! We hadden op voorhand wel een beetje een gevoel dat we op ontdekkingsreis gingen, zo weinig wisten we van Japan. De uiteindelijke reis staat nu met stip in onze t

Lees meer
Sjoerd

Onze accommodatie in Tanabe (gerund door Sakura & Mojito) was helemaal geweldig. Wij hadden het geluk hun eerste klant te mogen zijn en hebben het nieuwe huisje ingewijd. We hopen dat dit leuke st

Lees meer
Stefan

Onze reis heeft volledig al onze verwachting en wensen waargemaakt. Uitstekend verzorgd en heel afwisselend (wat wij ook wilde) Alles was tiptop geregeld en heel goed te bereizen zonder een groep of r

Lees meer
Marina

Bedankt voor het orginaseren van weer een topreis. Mijn man en ik zijn ontzettend enthousiast teruggekomen na een reis met Kersenbloesem, Phloxmoss bergen, heerlijk eten en teveel nieuwe indrukken.
kl

Lees meer
Charlotte

Bedankt voor de leuke reis! Alles was heel goed geregeld en we hadden een fantastische tijd in Japan.

Marta

Wij hebben een heel goede ervaring met Ikitravel. De reis was uitstekend georganiseerd. De reis map gaf hele duidelijke informatie en dat was erg prettig. We hebben genoten! Wat een fantastische reis

Lees meer
Irene

We hebben een fantastische reis door Japan gemaakt. We hebben genoten van het prachtige landschap, de super vriendelijke en gastvrije mensen, het heerlijke eten en de levenswijze met zoveel aandacht v

Lees meer
Esther

Prima vakantie gehad. Ik vond de informatie van de lokale agent echt goed. Zeer precies en “persoonlijk”.

Bas

Van de zomer door het (warme) Japan getrokken, het zuiden dus, en op uitgebreide wijze kennis gemaakt met de Japanse cultuur en samenleving. Zelf was ik er al eerder geweest, maar toch weer veel nieuw

Lees meer
Bas

We hebben een fantastische reis gehad. Wat een belevenis is Japan. Helaas hebben we heel slecht weer gehad, zodat we niet alles hebben gezien wat we wilden zien. Wellicht gaan we nog een keer terug.
I

Lees meer
Conny

Erg goed georganiseerd. ondanks het Japanse schrift is het heel goed uitgelegd. We hadden veel te weinig tijd om alles tot ons te nemen. Volgende keer is een langere vakantie een must.

Paul

ENIGE OPMERKING :
HET ACTIVEREN VAN DE RAILPASS KAN NOGAL WAT TIJD VERGEN
HET RESERVEREN VAN DE ZITPLAATSEN OP DE JR LIJN NEEMT BEDUDIDEND TIJD IN OMDAT DE GEGEVESN HANDMATIG MOETEN WORDEN OVERGESCHRE

Lees meer
Gertjan

Onze reis was fantastisch! We hadden het qua Sakura niet beter kunnen treffen. Volop bloesem en ook nog prachtig weer. Het huis in Kyoto was prima, erg goed gelegen. Goede restaurants in de buurt etc.

Lees meer
Ellen

We zijn super tevreden van de voorbereidende contacten, de professionele aanpak en de uitstekende informatiemap ter plaatse! Op die manier verliep onze huwelijksreis relax én efficiënt :-).
Als we d

Lees meer
Pol en Kitty

We hebben het prima gehad en zijn erg tevreden!
Was een leuke en interessante reis, de informatie was correct en heel volledig.
Osaka had korter gekund, we waren niet geïnteresseerd in universla stud

Lees meer
Martine

Na de prachtige reis naar Taiwan en Japan zijn we weer terug in Amsterdam. We hebben van elk onderdeel van de uitstekend samengestelde reis genoten. Het waren eigenlijk twee reizen in één. Taiwan he

Lees meer
Annemiek en Gerd

Het was een feest om hier weer te zijn: aardige mensen, heerlijk weer, super lekker (en soms verrassend) eten, sfeervolle entourages en mooie natuur. Wat wil je nog meer?

Een paar van onze highlights:

Lees meer
Geurt en Marien

Geweldige reis, wij hebben echt het idee dat we Japan (beter) hebben leren kennen! Veel variatie en top geregeld!

De reis naar Mount Koya, vond ik erg vermoeiend omdat we in een dag van Kyoto naar Mou

Lees meer
Marijke

Iki reizen heeft ons zeer goed geholpen met onze persoonlijke individiuele reiswensen, vader met zoon, 12 topdagen. Persoonlijk en professioneel. Japan hielp natuurlijk ook qua bestemming, erg interes

Lees meer
Jan

na een paar dagen terug aanpassen na de jetlag kijken we terug op een fantastische Japan-reis(cultureel Japan).  Toegeven, helemaal gerust waren we er niet in, want dit was onze eerste grote reis en

Lees meer
Bert

Zeer goed gebalanceerde reis, helemaal zoals we gehoopt hadden De map geeft absoluut top informatie, heel makkelijk en overzichtelijk!! slechte 1 verblijf dat heel erg ondermaats scoorde qua hygiene,

Lees meer
Stefan

Na een lange zoektocht voor een reisorganisatie die een Japan reis kon aanbieden binnen onze wensen en budget, zijn wij uitgekomen bij iki travels. Een geweldige persoonlijke benadering, waarbij echt

Lees meer
Karlijn

We hebben een fantastisch reis gehad. Het contact met Eva en de lokale agent Ken was prettig, beiden zeer ter zake kundig. De informatiemap was zeer compleet en nuttig, we waren verrast over de gedeta

Lees meer
Karin

Er was een tijd dat ik dacht dat er altijd wel iets te mekkeren valt over een reisorganisatie. Vage informatie, plotselinge meerkosten, gedoe over voorwaarden of ellende die pas tijdens de reis de kop

Lees meer
Arjen

Na zoeken op Japan op het Internet kwamen we iki Travel tegen met het een programma wat ons aanstond, we hebben wat aanpassingen laten doen en Eva heeft ons hier goed bij geholpen. Het paste allemaal

Lees meer
Kees en Diny

Onze complimenten aan Avi en team. De informatiemap was fantastisch!!! We hebben veel suggesties gevolgd. Ook de details om naar hotels te komen, restaurants, wat te zien, etc. waren uitstekend. Genoe

Lees meer
Ems

Eigen vervoer heeft het voordeel dat je meer het land in kunt en de drukke toeristenattracties kunt mijden. Met tomtom (in Engels) is het heel goed te doen. We misten een auto om rond Saga te reizen (

Lees meer
Bernard

Wijzijn ondertussen een weekje terug uit Japan.

Wij willen jullie bedanken voor de ongelofelijke organisatie. Alle verplaatsingen liepen zeer vlot, zeer gevarieerd programma en zeer toffe slaapgelegen

Lees meer
Naomi

Afgelopen zaterdag zijn wij terug gekomen van een mooie reis door een klein deel van Japan. We hebben iedere minuut genoten. We willen jullie (en de reisagent in Japan) heel erg bedanken voor de goede

Lees meer
Marja en Marco

Het was goed geregeld en het was een fijn gevoel dat de treinkaartjes er waren toen we aankwamen in Zuid-Korea en Japan. Wel moet ik erbij schrijven dat als ik thuis niet uitgezocht had wat we wilde z

Lees meer
Teun en Ellie

Thuis van gisteren na een prachtige vakantie.
Wel een “druk” programma maar enorm genoten van hun vriendelijkheid, het lekker eten, de properheid, stiptheid van metro/trein…
Gelukkig hadden we go

Lees meer
Benedikte

De organisatie en map waren ‘top’, over hotels waren we heel tevreden. Het ging in een geval niet helemaal goed. Bij het bezoek aan Kawakuchi-go, moesten we volgens de map naar de Tourist Informat

Lees meer
Gerard

Wij zijn ontzettend tevreden over de organisatie van onze reis naar Japan. Het contact vooraf was prima. De reis zat goed in elkaar. De informatiemap was overweldigend en hebben we veel aan gehad. Voo

Lees meer
Jacqueline

Allereerst is onze reis echt een aanrader voor mensen die van stad, cultuur, shoppen, natuur en snorkelen houden. Wij houden er erg van en deze reis is daar de perfecte bestemming voor.

Het huisje in

Lees meer
Ragna en Jeffrey

Ondanks de hittegolf, wat je van tevoren nooit kunt weten en waar we na een paar dagen gelukkig toch wel aan gewend raakten, hebben we een geweldige vakantie gehad in Japan, waarvoor dank! Alleen het

Lees meer
Peter en Ilse

De hotels vonden we prima. Wij vonden hotel Ethnografie in Kyoto, het Green Hill hotel in Onomichi en hotel Kagetsu in Matsumoto qua sfeer leuker en meer persoonlijk dan het Villa Fontaine hotel in To

Lees meer
Marijke en Erik

In het kort: het was een geweldige reis, door het westen van Honshu en een deel van Kyushu. Typhoon Jebi gooide nog wat roet in het eten, zodat we niet per shinkansen naar Fukuoka konden reizen vanuit

Lees meer
Menno

Als we ooit nog eens zouden gaan reizen door Japan, dan absoluut geen “Japanese style rooms” meer. Één nachtje is nog wel leuk maar uiteindelijk hebben we 6 nachten op de grond geslapen, niet on

Lees meer
Annemie

Alles was tot in de puntjes geregeld en de duidelijke informatiemap bij aankomst in Sapporo was erg fijn. Autoverhuur was prima geregeld, hadden wel verwacht dat ze bij die bedrijven wat Engels zouden

Lees meer
Jessica

Wij hebben de reis van ons leven beleefd, exact zoals wij hem voorgesteld hadden met alle hoogtepunten van Japan en de speciale plekjes waar je als westerse toerist niet zo snel komt!

Alex

Wij hebben genoten van de reis mede dankzij jullie hulp en informatie. Het was een geweldige ervaring.
We hebben nog een paar aandachtspunten.
1. Aankomst bij machiya in Kyoto: indien huisje nog niet

Lees meer
Karen

Geweldige, interessante reis gehad. Voorbereiding en begeleiding door íki travel heel goed. Reismap + reisschema in Japan prima, scheelt veel uitzoeken en tijd tijdens de reis ( trein- en metrokaartj

Lees meer
Jan

Groot compliment voor de wijze waarop de reis was voorbereid. Reisschema’s – hoe ingewikkeld soms ook – klopten precies. Map met spoorkaartjes, plattegronden, waar hotels te vinden. Prima allema

Lees meer
Martie

Geweldig georganiseerd door IKI waardoor onze vakantie bijzonder goed verliep. We kunnen terugkijken op een prachtige ervaring! Mede dankzij IKI Travels!

Anya

Alles was duidelijk, vooral de map die bij mijn eerste hotel klaar lag was super!! Dag tot dag schema was altijd goed gevuld (en anders kon ik zelf nog wat invullen of aanpassen voor de dag), ik ben z

Lees meer
Marit

4 weken hebben we door veelzijdig Japan gereisd. Wat een prachtige reis hebben we gemaakt. En de informatie die we vooraf hebben gekregen was echt perfect. Zo gedetailleerd omschreven en zoveel inform

Lees meer
Ilse

Zeer tevreden over Iki-travels. Aan al onze vakantiewensen is voldaan! Top vakantie gehad.

Ivonne

Wij vonden het contact met IKI, programma-bepaling, tips en tops, adviezen en aanvullende informatie uitstekend verzorgd (en sloegen werkelijk achterover hoe de reisagent ter plekke alles tot in de pu

Lees meer
Hans

Ik heb een fantastische reis gehad. Natuurlijk door het fenomeen Japan en zijn Japanners. Maar de uitstekend organisatie van de reis verdiend een compliment, dank je/jullie wel.

Wieger

Bedankt Iki Travels voor de voorbereiding van onze reis. Dankzij jullie handleiding ter plaatse konden wij elke dag gemakkelijk onze weg terugvinden. De plaatsen die jullie lokale agent voorstellen zi

Lees meer
Glen

De reis was prima verzorgd. Dankzij de vele informatie (vooral in de informatiemap) was de reis goed te doen en kon ik volop genieten van alle mooie dingen die Japan te bieden heeft. De informatie gaf

Lees meer
Eddy

Ik vond het een super mooie reis en goed georganiseerd. De enorme map was een grote hulp. Door jullie voorbereidend werk hebben wij veel tijd en moeite gespaard die we konden stoppen in genieten en er

Lees meer
Carlijn

Na een zeer geslaagde reis in Japan nog even een positieve reactie naar jullie toe. Alles was perfect geregeld. Tickets, reismap, hotels etc. en ook de late aanvulling voor mijn dochter. Dank daarvoor

Lees meer
Erna

Waren zeer verbaasd over het plastic servies, het onbijt viel over het algemeen erg tegen. Super was het feit dat je overal kon wassen. Ik zou als ik jullie was dit duidelijker vermelden want dit is e

Lees meer
Ruud

Wij hebben een mooie reis gehad, maar ook enkele kritiekpuntjes.
De heenreis was best spannend. De overstaptijd was slechts een uur en was veel en veel te kort waardoor we bijna het vliegtuig hadden g

Lees meer
Herman

We zijn weer terug uit Japan. Echt een superreis, het was geweldig, heel veel gezien, echt alles was top.
Ons huisje in Kyoto, echt een tophuisje, de Kumano Kodo, zwaar met perfecte adressen voor de o

Lees meer
Pieter

We vonden het een geweldige reis en zijn zeer tevreden over de organisatie ervan. Moest ik een Japanner zijn, ik zou zeggen dat het één van de drie beste reizen is die ik ooit heb gemaakt.

Erwin

Dank Iki travels voor de geweldige reis naar Japan. De communicatie en behulpzaamheid voor de reis, de informatie en suggesties tijdens de reis. Wij ervoeren een persoonlijke benadering waardoor de op

Lees meer
Donald

Geweldige reis, mooie balans tussen traditioneel en modern. Uniek land, en dankzij IKI ook een unieke ervaring. Geweldige aandacht voor detail in de informatie mappen, en in de grote steden steeds hot

Lees meer
Dennis

Wij vonden de Ryokans fantastisch en het eten fenomenaal. Het treinschema was zeer duidelijk en makkelijk te vinden. Het vooruit versturen van de bagage was heel erg makkelijk alleen om het naar het

Lees meer
Gerdien

Het programma was zeker goed gevuld, wij hebben ons ook af en toe afgevraagd of we niet teveel wilden doen en niet te lang zijn gebleven maar dat blijft altijd een kwestie van balans zoeken…
Wij war

Lees meer
Monika

We zijn uitermate tevreden over het advies over en de organisatie van de reis. Tot in detail was alles voorbereid, waardoor het reizen een fluitje van een cent was.
Een aandachtspunt is dat we na 11 u

Lees meer
Henk en Angelique

We hebben een boeiende reis gehad, die perfect georganiseerd was. Het onthaal en de begeleiding van Iki en de lokale agent ter plaatse waren zeer professioneel. Houden zo!

Bruno

Geweldige reis gemaakt in Japan in oktober 2017. Alles goed georganiseerd en veel suggesties en tips in reismap. Eigen huisje in Kyoto een aanrader. Veel bezienswaardigheden op loopafstand. In Hiroshi

Lees meer
Bianca en Ruud

Het verblijf in ryokans is ons erg goed bevallen. De uitgebreide informatiemap was meer dan voldoende om overal zonder problemen onze weg te kunnen vinden.

Yolanda

Heel tevreden over de minshuku’s (voornamelijk dan Nikko en Yudanaka). Ook de hotels heel goed. Het ontbijt in Osaka vonden wij persoonlijk iets minder.

In het transportschema was een fout geslopen.

Lees meer
Robert

Mijn zoons en ik zijn weer thuis van onze reis door Japan en we willen je laten weten dat de reis door jullie uitstekend was georganiseerd. Alles liep op rolletjes. We hebben genoten. Dank daarvoor.

E

Lees meer
Cees

In het algemeen was de reis super. Vooral het verblijf in jullie huisje in Kyoto was top. maar de reis was heel hectisch. ik had achteraf gezien misschien 1 of plaatsen minder willen bezoeken maar iet

Lees meer
Peter

Heb een fantastische reis gehad! Hartstikke bedankt allemaal

Corina

Het Hotel Kairo in Shodoshima is een echt heel goed meegevallen. Mooie locatie, mooie kamers en zalig eten.
Andere hotels ( Okayama bijvoorbeeld) waren niet persee gezellig maar wel goed gelegen om bi

Lees meer
Patricia

Eind vorig jaar een lange reis naar Japan gemaakt. In eerste instantie voor het bewandelen van de 88-tempelroute(zelfstandig). Voor adviezen, tickets en gedeeltelijke planning vooraf een afspraak gema

Lees meer
Erica

Dankjewel Nadia van Iki Travels voor het zo goed op maat verzorgen van onze onvergetelijke reis naar Zuid-Korea en Japan. Hoogtepunt vonden we het gezamenlijk met de Japanners herdenken van de bom op

Lees meer
Peter