Individuele reizen Sri Lanka

Sri Lanka, een tropische parel in de azuurblauwe Indische Oceaan is een ideale bestemming om er even helemaal uit te zijn. Het hele jaar door is het er tropisch warm met temperaturen tussen 26 en 35 graden celcius.

Afkoelen? Dat kan in de hoge centraal gelegen bergen van het eiland en aan de stranden met hun prachtige wit schuimende golven. De vriendelijke bevolking, de oude tempels en het heerlijke eten maken uw vakantie compleet.

Bij iki Travels hebben we twee verschillende rondreizen Sri Lanka ontwikkeld voor mensen die op individuele basis het eiland willen ontdekken maar geen zin hebben in de rompslomp dit allemaal te regelen. De reizen zijn inclusief hotels en ontbijt, privé transport, excursies en diverse extra’s. Kijk hier voor een van de prachtige rondreizen in het voormalige Ceylon.

Hieronder vindt u een aantal voorbeeldreizen. Deze reizen kunnen ook naar uw wensen worden aangepast.

16 daagse rondreis Sri Lanka Cultureel

Rondreis Sri Lanka cultureelIn korte tijd laten wij u verliefd worden op het tropische eiland Sri lanka, de parel in de Indische Oceaan. Een gastvrije bevolking, eeuwenoude koningssteden, een overweldigende natuur en schitterende palmenstranden maken van Sri Lanka een paradijs. Complete rondreis Sri Lanka op maat vanaf 975,- euro.

Button Lees Meer Sri Lanka

19 daagse rondreis Sri Lanka veelzijdig

Veelzijdig Sri Lanka Adams PeakSri Lanka is een land met vele gezichten. Laat u tijdens deze veelzijdig Sri Lanka reis overweldigen door het drukke Colombo, leer over de boeiende en tragische geschiedenis van de vele koninkrijken, wandel door prachtige natuur, geniet van de lekkerste Curry’s en sluit de reis ontspannen af aan het strand met azuurblauwe zee. Complete rondreis Sri Lanka op maat vanaf 1.150,- euro.

Button Lees Meer Sri Lanka

23 daagse rondreis Sri Lanka Totaal

rondreis Sri Lanka totaalHet contact met de kleurrijke bevolking, de trektochten door de overweldigende natuur, de imposante tempels en moskeeën het surfen bij de prachtige stranden en de dagelijkse culinaire feestjes zorgen er voor dat u zich afvraagt of u nog terug wilt naar Nederland. Complete rondreis Sri Lanka op maat vanaf 1.450,- euro.

Button Lees Meer Sri Lanka

Reizen Sri Lanka vakantie Sri Lanka iki Travels
Reizen Sri Lanka Kandi iki Travels
Reizen Sri Lanka Kandi iki Travels