Golfen in Japan, 5 dagen

Golf is al jaren een geliefde sport in Japan maar was altijd vrij exclusief voor Japanners. De afgelopen tien jaar hebben steeds meer befaamde country clubs hun poorten geopend voor het internationale publiek met een passie voor golf.

Deze bouwsteen begint in Tokyo en neemt u langs de mooiste banen die net buiten de hoofdstad liggen. U zult het contrast zien van het moderne Tokyo en het serene landschap waar de golf banen zich in bevinden.

De laatste dag van deze bouwsteen sluit u af bij The Royal Golf Club in Ibaraki met uitzicht op zee.

 

Deze Bouwsteen Japan geldt als aanvulling voor de Japan voorbeeldreizen of bij een Japan reis op maat. Het is niet mogelijk om Bouwstenen los te boeken.

Sun Hills Golf Utsunomiya Japan

Golfen in Japan, 5 Dagen

Dag 1: Tokyo – Utsunomiya
Tokyo heeft het!!! Heerlijk eten, moderne architectuur en kleine traditionele buurtjes. De Meiji-schrijn is beroemd en staat in het prachtige rustgevende Yoyogi Park. De Shinto schrijn is gebouwd in 1920 ter ere van de keizer Meiji en keizerin Shoken die het land de moderne tijd in leidden. De twee poorten (Torii) naar de schrijn zijn twaalf meter hoog en de grootste in Japan. Ze zijn gemaakt van prachtig cipressenhout van 1700 jaar oud.

Dag 2: Utsunomiya – Sun Hills Country Club – Utsunomiya
Vandaag staan de greens van Sun Hills Country Club te wachten. De course heeft 36 holes, verdeeld in een oostelijke en westelijke baan. Het uitzicht van de baan is geweldig met de bergen rondom het park. Het ontwerp van de baan maakt het tactische een plezierig baan om te spelen voor zowel beginners als meer ervaren spelers. De west baan is platter dan de oost baan maar heeft verschillende hindernissen om het uitdagend te houden.

Dag 3: Utsunomiya – Nikko – Utsunomiya
Vandaag kunt u de tijd nemen om lekker te wandelen. Neem daartoe de auto naar het Senjogahara moerasgebied. U rijdt over de Irohazaka weg richting het Chuzenji meer. De weg is beroemd vanwege de vele (42) bochten.

De wandeling op Senjogahara plateau is één van de mooiste wandelingen door het Nikko National park. Vooral tijdens het herfstkleurenseizoen in november, wanneer de bladeren rood en geel kleuren, is deze wandeling meer dan de moeite waard. U bent ongeveer 2,5 a 3 uur aan het wandelen en tussendoor kunt u af en toe een pauze nemen om te genieten van het prachtige uitzicht op de bergen en de uitgestrekte vlaktes.

Het meer van Chuzenji dat gevormd is door de laatste uitbarsting van de vulkaan Nantai. Vele rijke families en bedrijven hebben hier villa’s om in de zomer de vochtige hitte van Tokyo te ontlopen. Het meer loopt uit in een waterval van 97 meter hoogte.

Dag 4: Utsunomiya – Sashima Golf Club- Ibaraki
Gelegen in het midden van een woud bezoekt u Sashima Golf Club. Het is een vrij vlakke baan met maar ongeveer 1 meter hoogteverschil. De fairways worden door de natuurlijke bebossing gescheiden. Bijna elke hole heeft een of meerdere waterhindernissen. Agressief spel is zeker niet aan te raden.

Dag 5: Ibaraki – Ibaraki Royal Country Club – Ibaraki
De laatste baan van het programma is ook tevens de meest uitdagende. De Ibaraki Royal Country Club heeft een grote variatie aan hindernissen; van diepe bunkers tot oppervlakkige, uniek gevormde greens en fairways. Het is een van de meeste dynamische banen van de wereld, de plek om uw spel dus uit te dagen.

Prijs van deze bouwsteen:

De prijs voor deze 5 daagse ”Golfen in Japan” bouwsteen is vanaf € 1.020,- per persoon op basis van twee personen.

 

€ 1.020,–          sfeervolle 3 sterren hotels
€ 1.225,–         comfortabele 4 sterren hotels
€ 1.355,–         luxe 5 sterren hotels


Inclusief :

  • Vijf overnachtingen inclusief ontbijt.
  • Green fee en cart en caddy
  • Huurauto voor 5 dagen
  • Uitgebreide informatiemap met kaarten en vertaling
  • Onze agent in Japan is 24 uur per dag bereikbaar in geval van problemen.

 Exclusief:

  • Internationale vluchten naar en van Japan
  • Reis en Annuleringsverzekering
  • Overige maaltijden
  • Administratiekosten € 25,– p.p. (Maximaal € 50,– per dossier)
  • Calamiteitenfonds € 2,50 per dossier

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. Voor onze reizigers naar Japan ligt er tevens een dikke op maat gemaakte reisinformatie map klaar in de eerste accommodatie bij aankomst in Japan.

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

Sun Hills Golf Course Utsunomiya Japan
Sashima Golf Resort Japan
Sun Hills Golf Japan
Ibaraki Golfbaan Japan