Onbekend Japan reis per huurauto, 15 dagen

Onbekend Japan reis per huurauto

Kyoto – Miyama – Obama – Kanazawa – Wajima – Takayama – Gujo Hachiman – Osaka

Deze 15-daagse reis neemt u mee naar het onbekende Japan – van het traditionele Kyoto naar schilderachtige vissersplaatsjes en kleine dorpjes tot diep in de Japanse Alpen. U rijdt met uw eigen huurauto en geniet daardoor van alle vrijheid en flexibiliteit om van de gebaande paden te gaan.

  • Verblijf in authentieke plattelandsdorpen
  • Oude traditionele vissershaventjes
  • Rondreis met eigen huurauto en Engelstalige navigatie

Deze individuele reis op maat is te boeken vanaf €2.339,- inclusief huurauto, hotels en ontbijt.

Al onze reizen kunnen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Vraag naar de mogelijkheden.

15 Dagen Japan Per Huur Auto Gujo Hachiman

Kyoto Beeldjes

Gujo Hachiman Straatje

Gujo Hachiman Rivier

Gujo Hachiman Plastic Voedsel

 

 

Onbekend Japan reis per huurauto van dag tot dag

Dag 1 Vlucht naar Kyoto via Osaka
Op dag 1 vertrekt u vanaf Schiphol of Zaventem via Osaka naar de voormalige hoofdstad Kyoto in Japan.

Dag 2 Kyoto
U landt op Kansai International Airport in de baai van Osaka. In ongeveer 1,5 uur brengt de transfer u naar Kyoto waar u verblijft. Kyoto was eeuwen lang de hoofdstad van Japan en is dé bestemming voor tempelliefhebbers met eindeloos veel historisch en cultureel erfgoed om te verkennen. Vandaag is vrij te besteden om bij te komen van de vlucht. Natuurlijk kunt u de stad alvast een beetje verkennen.

Dag 3 Kyoto
Wees de drukte voor en begin vroeg aan het bezoek aan Kinkakuji ofwel het Gouden Paviljoen. Het is een van de belangrijkste trekpleisters van Japan en bekend om zijn mooie tuinen en schitterende gouden kleur, die symbool is komen te staan voor Kyoto. Loop daarna richting de Zen Tempel Ryoanji (vredige draak) die je tot rust brengt met zijn prachtige rotstuinen. De avond is de perfecte tijd om het traditionele Gion-district te verkennen. In de sfeervolle buurt heeft u een goede kans de beroemde Geisha’s te zien, op weg naar hun afspraakjes.

Dag 4 Kyoto – Nara – Kyoto
Ook Nara, iets ten zuiden van Kyoto, was ooit de hoofdstad van Japan.. Met de trein reist u binnen een uurtje naar deze historische plaats. Hier kunt u een bezoek brengen aan de Todaiji tempel. Het is het grootste houten gebouw ter wereld en herbergt een 15 meter hoge bronzen Boeddhabeeld. Ook een bezoek aan de Kasuga tempel is zeer de moeite waard. Deze Shinto tempel werd opgericht in het jaar 768. De tempel is tevens beroemd om zijn vele bronzen lantaarns. Nara is ook bekend wegens de wilde, maar zeer goedgemanierde en beleefde herten die rondlopen op de tempelgronden. Grote kans dat ze een buiging voor u maken!

Dag 5 Kyoto – Miyama
Na het ontbijt staat de auto voor u gereed bij het verhuurbedrijf. In een kleine twee uur rijdt u van Kyoto in noordelijke richting naar Miyama, een pareltje op het Japanse platteland. Zodra u de auto parkeert wordt u begroet door een trotste dorpeling staat te popelen om u een rondleiding door het dorp te geven. Het dorp bestaat uit zo’n 50 traditionele boerenwoningen, gekenmerkt door de met riet bedekte daken. U overnacht in een familiepension met ontbijt en diner.

Dag 6 Miyama – Obama
Na het Japanse ontbijt zet u de rit voort naar Obama (u leest het goed, Obama!). Geen presidentïele ontvangst hier, maar hartelijk zijn de inwoners van het vissersplaatsje Obama wel. Hier zult u niet veel toeristen tegenkomen, want grote toeristenattracties kent Obama niet. Maak een wandeling langs de boulevard en ervaar het dagelijks leven van de inwoners van Obama. Hier ziet u hoe de inwoners de kost verdienen met hun visserij. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het strandje en kunt u een verfrissende duik nemen in de zee van Japan. U overnacht in een sfeervol Japans huisje vlak bij de boulevard.

Dag 7 Obama
Vandaag kunt u in alle rust genieten van alle kleine strandjes en de bergen in de omgeving van Obama – de naam “Obama” betekent namelijk ook letterlijk klein strand. Wakasa Wada beach ligt net buiten Obama. Vanaf dit brede zandstrand heeft u een prachtig uitzicht op de Aoba berg.

Dag 8 Obama – Fukui – Eihei-ji – Kanazawa
Na het ontbijt langs de kust en reist u richting Fukui, de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Op 15 kilometer van de stad ligt de Boeddhistische Eihei-ji tempel, het hoofdkwartier van de Soto Zen sekte. Vele monniken wonen hier in het eeuwenoude complex dat dateert uit 1244 en bestaat uit 70 tempels, gebouwen en poorten, allen verbonden met overdekte gangen. De natuur rondom en in dit complex is schitterend. Hierna rijdt u verder naar Kanazawa, een oude stad vlak bij de kust aan de Japanse Zee.

Dag 9  Kanazawa
Loop vandaag over de mooie overdekte Omi Cho markt en probeer een yakitori bij één van de eetstalletjes. Een bezoek aan het moderne “21th century museum of contemporary art” is ook zeker de moeite waard, al is het alleen om de ronde vorm van het gebouw te bekijken. Breng zeker een bezoek aan het Nagamachi Samurai kwartier. Een van de oude Samurai huizen, het huis van de vroegere Nomura familie, is open voor het publiek en geeft u een goede indruk hoe rijke mensen in de feodale tijd leefden.

Dag 10 Kanazawa – Wajima
Van Kanazawa is het een mooie rit naar Wajima. Wanneer u richting Noto schiereiland rijdt is het mogelijk een stuk over het strand te rijden. Een prachtige rit met links van u de Japanse zee en rechts het groene binnenland. Onderweg zijn veel oude vissersdorpjes te zien, evenals vele terrassen met rijstvelden. Het oude vissersstadje Wajima is ook zeer beroemd vanwege zijn gelakte artikelen schalen en kommen waarvan sommigen wel 70 lagen bevatten. Geniet ’s avonds van de verse zee producten die u in de traditionele minshuku of ryokan worden voorgezet.

Dag 11 Wajima – Takayama
De ochtendmarkt is zeker een aanrader om de dag mee te beginnen. Met de auto rijdt u van Wajima in circa 3 uur naar Takayama. In dit oude stadje in de bergen lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. De Sannomachi buurt laat zich kenmerken door vele smalle, traditionele straatjes met oude koopmanshuizen, winkeltjes, sakebrouwerijen en taveernes. Ook kunt u een kijkje nemen bij de Yatai Kaikan hal. In deze hal staan de praalwagens opgesteld die gebruikt worden tijdens de jaarlijkse festivals op 14 en 15 april en 9 en 10 oktober.

Dag 12 Takayama
Het Hida Folk Village is een openluchtmuseum waar u allerlei oude traditionele boerderijen en gebouwen kunt verkennen. Neem een kijkje in het huis van de vroegere gouverneur. De Takayama Jinya is het oude Government House en werd gebruikt van 1692 tot 1969. Het is een prachtig oud gebouw en nu een museum. Zeer de moeite waard! Voor de liefhebbers is mogelijk een fiets te huren en de omgeving te gaan verkennen rondom het stadje.

Dag 13 Takayama – Gujo Hachiman
In de ochtend moet u zeker een bezoek brengen aan de ochtendmarkt van Takayama. Hier worden lokale groenten, lekkernijen en plaatselijke ambachtsproducten aangeboden. In de loop van de ochtend gaat u op pad naar het dorp Gujo Hachiman. Dit dorpje staat bekend om zijn huizen uit de Edo periode en het plastic nep-eten dat u vast en zeker eerder gezien heeft tijdens deze reis. Het plaatsje ligt aan een bruisende rivier en in de zomer worden hier festivals gehouden waarbij iedereen uitgenodigd wordt om in kimono mee te doen aan de Japanse volksdansen, een indrukwekkende happening.

Dag 14 Guji Hachiman – Osaka
U rijdt terug naar Kyoto en levert de auto weer in bij de verhuurder. Met de trein reist u in een uurtje naar Osaka. Hier kunt u de laatste souvenirs inslaan in wijken als America Mura en Namba. Voor liefhebbers; ook een bezoek aan het grootste aquarium van de wereld is mogelijk. Tenslotte, gaat u zich nog een keer te buiten aan sushi, tempura of okonomiyaki, Osaka staat ten slotte niet voor niets bekend als de keuken van Japan.

Dag 15 Osaka – Amsterdam
Na het ontbijt vertrekt u naar Kansai Airport om in te checken voor de vlucht terug naar huis. Na een vlucht van 12 uur landt u op dezelfde dag weer in de Lage Landen.

Kyoto Beeldjes

Gujo Hachiman Straatje

Gujo Hachiman Rivier

Gujo Hachiman Plastic Voedsel

Ohara

Osaka Food Market

Kyoto Nijo Kasteel

Gujo Hachiman Traditioneel Straatje

 

 

Onbekend Japan reis per huurauto dag tot dag overzicht

Dag 1 Vlucht naar Kyoto
Dag 2 Kyoto
Dag 3 Kyoto
Dag 4 Kyoto of Nara (optie)
Dag 5 Kyoto – Miyama
Dag 6 Miyama – Obama
Dag 7 Obama
Dag 8 Obama – Fukui – Eiheiji – Kanazawa
Dag 9 Kanazawa
Dag 10 Kanazawa – Wajima
Dag 11 Wajima – Takayama
Dag 12 Takayama
Dag 13 Takayama – Gujo Hachiman
Dag 14 Gujo Hachiman – Osaka
Dag 15 Osaka – Amsterdam

Kyoto Beeldjes

Gujo Hachiman Straatje

Prijs van Onbekend Japan reis per huurauto

Afhankelijk van de reisperiode is deze zeer complete reis al te boeken vanaf 2.339,- euro per persoon op basis van een tweepersoonskamer.

Verschillende manieren van reizen
Vele mensen, vele wensen, en dus ook vele manieren van reizen. De een gaat voor eenvoudig maar goed, de ander is naast goed ook gesteld op luxe. Daarom hebben we in onze reizen verschillende prijsklassen opgenomen.

€ 2.340,– *** hotels   eenvoudige accommodaties  
€ 2.785,– **** hotels   comfortabele 4 sterren hotels  
€ 3.590,– ***** hotels   luxe 5 sterren hotels  

Inbegrepen:
– Alle overnachtingen inclusief ontbijt.
– 3 Diners in respectievelijk Miyama, Obama, Wajima en Guji Hachiman
– Overnachting in dorpshuisje in Kyoto en Obama.
–  Rondleiding door Miyama
– 10 dagen autohuur inclusief verzekeringen en Engelstalige navigatie.
– Alle treintrajecten en bussen zoals beschreven in de reis.
– Uitgebreide informatiemap met kaarten en vertalingen.

 

Niet inbegrepen:
– Internationale vlucht naar en van Japan.
– Transfers van en naar de luchthavens.
– Veerboten, lokale bussen en metro.
– Entreegelden, eventuele gewenste gidsen.
– Eigen risico huurauto bij schade tot een maximum van Yen 50.000,–.
– Reis en Annuleringsverzekering.
– Administratiekosten € 25,– p.p. (Maximaal € 50,– per dossier)
– Calamiteitenfonds € 2,50 per dossier.

Kyoto Beeldjes

Gujo Hachiman Straatje

Gujo Hachiman Rivier

Gujo Hachiman Plastic Voedsel

 

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. Voor onze reizigers naar Japan ligt er tevens een dikke op maat gemaakte reisinformatie map klaar in de eerste accommodatie bij aankomst in Japan.

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

Kyoto Beeldjes

Gujo Hachiman Straatje

Gujo Hachiman Rivier

Gujo Hachiman Plastic Voedsel

Ohara

 

Onbekend Japan reis per huurauto, 15 dagen

 

Onbekend Japan reis per huurauto

Kyoto – Miyama – Obama – Kanazawa – Wajima – Takayama – Gujo Hachiman – Osaka

Deze 15-daagse reis neemt u mee naar het onbekende Japan – van het traditionele Kyoto naar kleine dorpjes en schattige vissersplaatsjes tot diep in de Japanse Alpen. U rijdt met uw eigen huurauto en geniet daardoor van alle vrijheid en flexibiliteit om van de gebaande paden te gaan.

  • Verblijf in authentieke plattelandsdorpen
  • Oude traditionele vissershaventjes
  • Rondreis met eigen huurauto en Engelstalige navigatie

Deze individuele reis op maat is te boeken vanaf €2.340,- inclusief huurauto, hotels en ontbijt.

Ook kunnen onze reizen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast of kan uw reis geheel op maat worden samengesteld.

Obekend Japan reis van dag tot dag

Dag 1 Vlucht naar Kyoto via Osaka
Op dag 1 vertrekt u vanaf Schiphol of Zaventem via Osaka naar de voormalige hoofdstad Kyoto in Japan.

Dag 2 Kyoto
U landt op Kansai International Airport in de baai van Osaka. In ongeveer 1,5 uur rijdt u naar Kyoto waar u verblijft. Kyoto is een eeuwenoude hoofdstad van Japan en is dé bestemming voor tempelliefhebbers met eindeloos veel historisch en cultureel erfgoed om te verkennen. Vandaag is vrij te besteden om bij te komen van de vlucht of om de stad te verkennen.

Dag 3 Kyoto
Wees de drukte voor en begin vroeg aan het bezoek aan Kinkakuji ofwel het Gouden Paviljoen. Het is een van de belangrijkste trekpleisters van Japan en bekend om zijn mooie tuinen en schitterende gouden kleur, die symbool is komen te staan voor Kyoto. Loop daarna richting de Zen Tempel Ryoanji (vredige draak) die je tot rust brengt met zijn prachtige rotstuinen. De avond is de perfecte tijd om het traditionele Gion-district te verkennen. In de sfeervolle buurt heeft u een goede kans de beroemde Geisha’s te zien, op weg naar hun afspraakjes.


Dag 4 Kyoto – Nara – Kyoto

Een must voor deze dag is een bezoek aan Nara, iets ten zuiden van Kyoto. Met de trein reist u binnen no time naar deze voormalige hoofdstad van Japan. Hier kunt u een bezoek brengen aan de Todaiji tempel. Het is het grootste houten gebouw ter wereld en herbergt een 15 meter hoge bronzen Boeddhabeeld. Ook een bezoek aan de Kasuga tempel is zeer de moeite waard. Deze Shinto tempel werd opgericht in het jaar 768. De tempel is tevens beroemd om zijn vele bronzen lantaarns. Nara is ook bekend wegens de wilde, maar zeer goed gemanierde en beleefde herten die rondlopen op de tempelgronden. Grote kans dat ze een buiging voor u maken!

Dag 5 Kyoto – Miyama
Vandaag staat de auto voor u gereed bij het verhuurbedrijf. In een kleine twee uur rijdt u van Kyoto in noordelijke richting naar Miyama, een pareltje op het Japanse platteland. Zodra u de auto parkeert wordt u begroet door een trotse dorpeling staat te popelen om u een rondleiding door het dorp te geven. Het dorp bestaat uit zo’n 50 traditionele boerenwoningen, gekenmerkt door de met stro bedekte daken. U overnacht in een familiepension met ontbijt en diner.

Dag 6 Miyama – Obama
Na het Japanse ontbijt zet u de rit voort naar Obama (u leest het goed, Obama!). Geen presidentieel ontvangst hier, maar hartelijk zijn de inwoners van het vissersplaatsje Obama wel. In dit plaatsje zult u niet veel toeristen tegenkomen, want grote toeristenattracties kent Obama niet. Maak een wandeling langs de boulevard en ervaar het dagelijks leven van de inwoners van Obama. Hier ziet u hoe de inwoners de kost verdienen met hun visserijen. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het strandje en een kunt u een verfrissende duik nemen in de zee van Japan. U overnacht in een sfeervol Japans stadshuisje vlak bij de boulevard.

Dag 7 Obama
Vandaag kunt u in alle rust genieten van alle kleine strandjes in de omgeving van Obama – de naam “Obama” betekent namelijk ook letterlijk klein strand. Wakasa Wada beach ligt net buiten Obama. Vanaf dit brede zandstrand heeft u een prachtig uitzicht op de Aoba berg. Hier komt u geheel tot rust.

Dag 8 Obama – Fukui – Eihei-ji – Kanazawa
In de ochtend neemt u de auto langs de kust. Het is zeer de moeite waard om een stop te maken bij het plaatsje Fukui. Op 15 kilometer van de stad ligt de boeddhistische Eihei-ji tempel, het hoofdkwartier van de Soto Zen sekte. Vele monniken wonen hier in het eeuwenoude complex dat dateert uit 1244 en bestaat uit 70 tempels, gebouwen en poorten, allen verbonden met overdekte gangen. De natuur rondom en in dit complex is schitterend. Na deze pitstop kunt u doorrijden naar Kanazawa. Maak hier zeker een bezoek aan het Nagamachi Samoerai kwartier. Een van de oude Samoerai huizen is open voor het publiek en geeft u een goede indruk hoe de mensen toen leefden

Dag 9  Kanazawa
Loop vandaag over de mooie overdekte Omi Cho markt en probeer een yakitori bij één van de eetstalletjes. Een bezoek aan het moderne “21th century museum of contemporary art” is ook zeker de moeite waard, al is het alleen om de ronde vorm van het gebouw te bekijken. In contrast met het 21-eeuwse museum is het Nomura huis, een oud huis van de samoeraifamilie Nomura dat geopend is voor publiek.

Dag 10 Kanazawa – Wajima
Van Kanazawa is het een mooie rit naar Wajima. Wanneer u Noto schiereiland op rijdt is het mogelijk een stuk over het strand te rijden. Een prachtige rit met links van u de Japanse zee en rechts het groene binnenland. Onderweg zijn veel oude vissersdorpjes te zien, evenals vele terrassen met rijstvelden. Het oude vissersstadje Wajima is ook zeer beroemd vanwege zijn gelakte artikelen waarvan sommigen wel 70 lagen bevatten. Geniet ’s avonds van de verse zeeproducten die u in de minshuku of ryokan worden voorgezet.

Dag 11 Wajima – Takayama
De ochtendmarkt is zeker een aanrader om de dag mee te beginnen. Met de auto rijdt u weer terug van Wajima in circa 3 uur naar Takayama. In dit oude stadje in de bergen lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. De Sannomachi buurt laat zich kenmerken door vele smalle, traditionele straatjes met oude koopmanshuizen, winkeltjes, sakebrouwerijen en taveernes. Ook kunt u een kijkje nemen bij de Yatai Kaikan hal. In deze hal staan de praalwagens opgesteld die gebruikt zijn tijdens de jaarlijkse festivals op 14 en 15 april en 9 en 10 oktober.

Dag 12 Takayama
Het Hida Folk Village is een openluchtmuseum waar u allerlei oude traditionele boerderijen en gebouwen kunt verkennen. Neem een kijkje in het huis van de vroegere dorpsleider. De Takayama Jinya is het oude Government House en werd gebruikt van wanneer? tot 1969. Het is een prachtig oud gebouw en nu een museum. Zeer de moeite waard!

 Dag 13 Takayama – Gujo Hachiman
In de ochtend moet u zeker een bezoek brengen aan de ochtendmarkt van Takayama. Hier worden lokale groenten, lekkernijen en plaatselijke ambachtsproducten aangeboden. In de loop van de ochtend gaat u op pad naar het dorp Gujo Hachiman. Dit dorpje staat bekend om zijn huizen uit de Edo periode en het nep eten dat u vast en zeker eerder gezien heeft deze reis. Het plaatsje ligt aan een bruisende rivier en in de zomer worden hier festivals gehouden waarbij iedereen uitgenodigd wordt om in kimono mee te doen aan de Japanse volksdansen, een indrukwekkende happening!

Dag 14 Guji Hachiman – Osaka
Via Kyoto neemt u de trein naar Osaka. Hier kunt u de laatste souvenirs inslaan in wijken als America Mura en Namba. Ga u nog een keer te buiten aan sushi, tempura of okonomiyaki, Osaka staat ten slotte niet voor niets bekend als de keuken van Japan.

Dag 15 Osaka – Amsterdam
Na het ontbijt vertrekt u naar Kansai Airport om in te checken voor de vlucht terug naar huis. Na een vlucht van 12 uur landt u op dezelfde dag op Schiphol of Zaventem.

Onbekend Japan reis per huurauto dag tot dag overzicht

Dag 1 Vlucht naar Kyoto
Dag 2 Kyoto
Dag 3 Kyoto
Dag 4 Kyoto of Nara (optie)
Dag 5 Kyoto – Miyama
Dag 6 Miyama – Obama
Dag 7 Obama
Dag 8 Obama – Fukui – Eiheiji – Kanazawa
Dag 9 Kanazawa
Dag 10 Kanazawa – Wajima
Dag 11 Wajima – Takayama
Dag 12 Takayama
Dag 13 Takayama – Gujo Hachiman
Dag 14 Gujo Hachiman – Osaka
Dag 15 Osaka – Amsterdam

Prijs van Onbekend Japan reis per huurauto

Afhankelijk van de reisperiode is deze zeer complete reis al te boeken vanaf 2.340,- euro per persoon op basis van een tweepersoonskamer.

Verschillende manieren van reizen
Vele mensen, vele wensen, en dus ook vele manieren van reizen. De een gaat voor eenvoudig maar goed, de ander is naast goed ook gesteld op luxe. Daarom hebben we in onze reizen verschillende prijsklassen opgenomen.

€ 2.340,– *** hotels   eenvoudige accommodaties  
€ 2.785,– **** hotels   comfortabele 4 sterren hotels  
€ 3.590,– ***** hotels   luxe 5 sterren hotels  

Inbegrepen:
– Alle hotelovernachtingen inclusief ontbijt.
– 3 Diners in respectievelijk Miyama, Wajima en Guji Hachiman
– Overnachting in traditioneel huisje in Kyoto en Obama.
– Rondleiding door Miyama
– 10 dagen autohuur inclusief verzekeringen en Engelstalige navigatie.
– Alle treintrajecten en bussen zoals beschreven in de reis.
– Uitgebreide informatiemap met kaarten en vertalingen.

 

Niet inbegrepen:
– Internationale vlucht naar en van Japan.
– Transfers van en naar de luchthavens.
– Veerboten, lokale bussen en metro.
– Entreegelden, eventuele gewenste gidsen.
– Eigen risico huurauto bij schade tot een maximum van Yen 50.000,–.
– Reis en Annuleringsverzekering.
– Administratiekosten € 25,– p.p. (Maximaal € 50,– per dossier)
– Calamiteitenfonds € 2,50 per dossier.

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. Voor onze reizigers naar Japan ligt er tevens een dikke op maat gemaakte reisinformatie map klaar in de eerste accommodatie bij aankomst in Japan.

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

Kyoto Beeldjes
Gujo Hachiman Rivier