Onbekend Japan reis, 14 dagen

Onbekend Japan reis

Kyoto – Takayama – Shirakawago – Kanazawa – Wajima – Kanazawa – Yudanaka – Tokyo

iki Travels heeft een reis van 14 dagen in elkaar gezet voor mensen die interesse hebben in het Japan van vroeger met al zijn tradities. Naast een bezoek aan de vele tempels die het land rijk is logeert u ook in oude traditionele huizen en ryokan’s.

  • Grootste houten gebouw ter wereld
  • Apen in het warme bad
  • Oude traditionele vissershaventjes

Deze individuele reis op maat is te boeken vanaf €1.760,- inclusief transport, hotels en ontbijt.

Ook kunnen onze reizen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast of kan uw reis geheel op maat worden samengesteld.

Japan VB Onbekend 14dgn iki Travels

japan Kyoto Monnikken

Japan Shirakawago

Japan Takayama festival kar

japan Wajima

 

Onbekend Japan reis dag tot dag

Dag 1 Vlucht naar Kyoto
Op dag 1 vertrekt u vanaf Schiphol of Zaventem naar de voormalige hoofdstad Kyoto in Japan.

Dag 2 Kyoto
U landt op Kansai International Airport in de baai van Osaka. U verblijft in Kyoto, ongeveer 1,5 uur rijden van de luchthaven. De rest van de dag is vrij om uit te rusten en/of een wandeling in de omgeving te maken.

Dag 3 Kyoto
Het Nijo Kasteel is beroemd om zijn prachtige schilderingen in Chinese stijl in de ontvangsthallen en de piepende vloeren die indringers moesten verraden. De Kinkakuji ofwel gouden paviljoen is een van de belangrijkste trekpleisters van Japan. De Zen Tempel Ryoanji (vredige draak) brengt je tot rust door zijn prachtige rotstuinen. In de avond in het Gion-district gaan kijken is een must. In de sfeervolle buurt heeft u een goede kans de beroemde Geisha’s te zien, op weg naar hun afspraakjes.

Dag 4 Kyoto of Nara
De Heian Tempel met zijn vermiljoenrode kleur is zeer fraai met zijn grote tuin en vijver. Ook een bezoek aan de Kiyomizu-dera tempel, een houten boeddhistische tempel uit de achtste eeuw is de moeite waard. Maak ook zeker een ommetje in de Ninenzaka en de Sannenzaka laantjes. Deze straatjes zitten vol met winkeltjes, barretjes en restaurantjes.

Een andere optie voor deze dag is een bezoek aan Nara. Met de trein gaat u naar deze vroegere hoofdstad van Japan. Hier kunt u een bezoek brengen aan de Todaiji tempel. Het is het grootste houten gebouw ter wereld en herbergt een 15 meter hoge bronzen Boeddhabeeld. Ook een bezoek aan de Kasuga tempel is de moeite waard. Deze Shinto tempel werd gesticht in het jaar 768. De tempel is ook beroemd om zijn vele bronzen lantaarns.

Dag 5 Kyoto – Takayama
Met de trein naar Takayama. In dit oude stadje in de bergen lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. De Sannomachi buurt heeft vele oude straatjes met oude koopmanshuizen, winkeltjes, sakebrouwerijen en taveernes. Ook kunt u gaan kijken in de Yatai Kaikan. In deze hal staan de praalwagens opgesteld die gebruikt zijn tijdens de jaarlijkse festivals op 14 en 15 april en 9 en 10 oktober.

Dag 6 Takayama – Shirakawago
Met de bus naar Shirakawago. Hier gaat u de oude traditionele “Ghasso – zukuri” huizen bekijken. Deze huizen hebben zwaar gebouwde steile rieten daken. Op de begane grond leefden grote families van 20 tot 30 personen. Overnachting in een Minshuku op een boerderij met diner maar zonder privé badkamer.

Dag 7 Shirakawago – Kanazawa
Met de bus vertrekt u naar Kanazawa. De stad Kanazawa zit ingeklemd tussen de Japanse Zee en de Japanse Alpen. Ga zeker een bezoek brengen aan Nagamachi Samoerai kwartier. Een van de oude Samoerai huizen is open voor het publiek en geeft een idee hoe de mensen destijds leefden. De Myoryu-ji, ook wel Ninja tempel genoemd stamt uit 1643 en was tevens ook een uitkijktoren aan de zuidkant van de stad. Het is een heel complex gebouw met 23 kamers die verbonden zijn met 29 trappen en gangetjes.

Dag 8 Kanazawa – Wajima
Een auto staat voor u klaar om richting Wajima te vertrekken op het schiereiland Noto. Let op! In Japan zit het stuur van de auto aan de verkeerde kant! Onderweg zijn veel oude huizen en oude vissersdorpjes te zien, evenals vele terrassen met rijstvelden. Het oude vissersstadje Wajima is ook zeer beroemd vanwege zijn gelakte artikelen waarvan sommigen wel 70 lagen bevatten.

Dag 9 Wajima – Kanazawa
De ochtendmarkt is zeker een aanrader om de dag mee te beginnen. Met de auto rijdt u weer terug naar Kanazawa. Hier kunt u nog een bezoek brengen aan de Kenrokuen tuin, een van de mooiste van Japan. Ook kunt u naar het Higashi Pleasure district daar waar vroeger de geisha’s leefden. Hier is tevens de markt met allerlei eetstalletjes, een goede plek om de dag af te sluiten. Zorgt u er wel voor dat u de auto voor 20.00 uur inlevert bij de verhuurder.

Dag 10 Kanazawa – Yudanaka
Met de trein reist u naar Yudanaka en geniet u van het prachtige landschap. Op ongeveer twintig minuten lopen vanaf uw ryokan ligt de Jigokudani Hot Spring en dat is waar de apen in bad zitten en spelen langs de rivier. Verder kunt u rondwandelen en genieten van de dorpjes in de prachtige omgeving en de dag afsluiten met een heet bad.

Dag 11 Yudanaka – Tokyo
Na een fraaie ochtendwandeling reist u in ongeveer 3 uur met de trein naar Tokyo. Na aankomst in het hotel kunt u de stad gaan verkennen. Om de stad echt goed te zien kunt u het Shinjuku Metropolitan Building bezoeken en naar de bovenste verdiepingen gaan.

Dag 12 Tokyo
Deze bruisende metropool heeft iedereen wel iets te bieden. Hier kunt u het Edo Museum bezoeken dat een fascinerend beeld geeft van de ontwikkeling van de stad vanuit de Edo periode naar de moderne tijd. De Asakusa Kannon Tempel, ook wel Senso-Ji genoemd, is de oudste tempel van Japan en dateert uit 628. De nabij gelegen Nakamise shopping arcade is een gerestaureerde winkelstraat uit de 17e eeuw. Ook in de avond is het prachtig om rond te dwalen in Tokyo.

Dag 13 Tokyo
De Harajuku wijk in Tokyo is niet alleen bekend om de aangrenzende Meiji Shrine met zijn prachtige park. Hier komen vele jongeren om te zien en gezien te worden in hun prachtige Cosplay-outfits in allerlei stijlen. Ook leuk is een bezoek aan Odaiba, een wijk op een kunstmatig aangelegd eiland in de baai van Tokyo. Met zijn architectuur en winkels is de buurt een belangrijke trekpleister voor de inwoners van Tokyo.

Dag 14 Tokyo – Amsterdam
Na het ontbijt vertrekt u naar Narita Airport om in te checken voor de vlucht terug naar huis. Na een vlucht van 12 uur landt u op dezelfde dag op Schiphol of Zaventem.

japan Kyoto Monnikken

Japan Shirakawago

Japan Takayama festival kar

japan Wajima

japan Tokyo edo kasteel

Kanazawa kasteel Japan

japan Shibuya nacht

japan Yudanaka onsen

 

Onbekend Japan reis dag tot dag overzicht

Dag 1 Vlucht naar Kyoto
Dag 2 Kyoto
Dag 3 Kyoto
Dag 4 Kyoto of Nara (optie)
Dag 5 Kyoto – Takayama
Dag 6 Takayama – Shirakawago
Dag 7 Shirakawago – Kanazawa
Dag 8 Kanazawa – Wajima
Dag 9 Wajima  – Kanazawa
Dag 10 Kanazawa – Yudanaka
Dag 11 Yudanaka – Tokyo
Dag 12 Tokyo of Nikko (optie)
Dag 13 Tokyo of Mount Fuji (optie)
Dag 14 Tokyo – Amsterdam

 

japan Kyoto Monnikken

Japan Shirakawago

Japan Takayama festival kar

 

Prijs van de onbekend Japan reis

Afhankelijk van de reisperiode is deze zeer complete reis al te boeken vanaf 1.760,- euro per persoon op basis van een 2 persoonskamer.

Verschillende manieren van reizen
Vele mensen, vele wensen, en dus ook vele manieren van reizen. De een gaat voor eenvoudig maar goed, de ander is naast goed ook gesteld op luxe. Daarom hebben we in onze reizen verschillende prijsklassen opgenomen.

€ 1.760,– *** hotels eenvoudige accommodaties
€ 2.110,– **** hotels comfortabele 4 sterren hotels
€ 2.960,– ***** hotels luxe 5 sterren hotels

Inbegrepen:
– Alle overnachtingen inclusief ontbijt.
– 3 Diners in respectievelijk Noto, Shirakawago en Yudanaka.
– JR railpass van 1 week
– Autohuur inclusief verzekeringen.
– Alle treintrajecten en bussen zoals beschreven in de reis.
– Uitgebreide informatiemap met kaarten en vertalingen.

Niet inbegrepen:
– Internationale vlucht naar en van Japan.
– Transfers van en naar de luchthavens.
– Veerboten, lokale bussen en metro.
– Entreegelden, eventuele gewenste gidsen.
– Eigen risico huurauto bij schade tot een maximum van Yen 50.000,–.
– Reis en Annuleringsverzekering.
– Administratiekosten € 25,– p.p. (Maximaal € 50,– per dossier)
– Calamiteitenfonds € 2,50 per dossier.

japan Kyoto Monnikken

Japan Shirakawago

Japan Takayama festival kar

japan Wajima

 

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. Voor onze reizigers naar Japan ligt er tevens een dikke op maat gemaakte reisinformatie map klaar in de eerste accommodatie bij aankomst in Japan.

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

japan Kyoto Monnikken

Japan Shirakawago

Japan Takayama festival kar

japan Wajima

japan Tokyo edo kasteel

 

Onbekend Japan reis, 14 dagen

Onbekend Japan reis

Kyoto – Takayama – Shirakawago – Kanazawa – Wajima – Kanazawa – Yudanaka – Tokyo

iki Travels heeft een reis van 14 dagen in elkaar gezet voor mensen die interesse hebben in het Japan van vroeger met al zijn tradities. Naast een bezoek aan de vele tempels die het land rijk is logeert u ook in oude traditionele huizen en ryokan’s.

  • Grootste houten gebouw ter wereld
  • Apen in het warme bad
  • Oude traditionele vissershaventjes

Deze individuele reis op maat is te boeken vanaf €1.760,- inclusief transport, hotels en ontbijt.

Ook kunnen onze reizen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast of kan uw reis geheel op maat worden samengesteld.

Japan VB Onbekend 14dgn iki Travels

Bewaren

Onbekend Japan reis dag tot dag

Dag 1 Vlucht naar Kyoto
Op dag 1 vertrekt u vanaf Schiphol of Zaventem naar de voormalige hoofdstad Kyoto in Japan.

Dag 2 Kyoto
U landt op Kansai International Airport in de baai van Osaka. U verblijft in Kyoto, ongeveer 1,5 uur rijden van de luchthaven. De rest van de dag is vrij om uit te rusten en/of een wandeling in de omgeving te maken.

Dag 3 Kyoto
Het Nijo Kasteel is beroemd om zijn prachtige schilderingen in Chinese stijl in de ontvangsthallen en de piepende vloeren die indringers moesten verraden. De Kinkakuji ofwel gouden paviljoen is een van de belangrijkste trekpleisters van Japan. De Zen Tempel Ryoanji (vredige draak) brengt je tot rust door zijn prachtige rotstuinen. In de avond in het Gion-district gaan kijken is een must. In de sfeervolle buurt heeft u een goede kans de beroemde Geisha’s te zien, op weg naar hun afspraakjes.

Dag 4 Kyoto of Nara
De Heian Tempel met zijn vermiljoenrode kleur is zeer fraai met zijn grote tuin en vijver. Ook een bezoek aan de Kiyomizu-dera tempel, een houten boeddhistische tempel uit de achtste eeuw is de moeite waard. Maak ook zeker een ommetje in de Ninenzaka en de Sannenzaka laantjes. Deze straatjes zitten vol met winkeltjes, barretjes en restaurantjes.

Een andere optie voor deze dag is een bezoek aan Nara. Met de trein gaat u naar deze vroegere hoofdstad van Japan. Hier kunt u een bezoek brengen aan de Todaiji tempel. Het is het grootste houten gebouw ter wereld en herbergt een 15 meter hoge bronzen Boeddhabeeld. Ook een bezoek aan de Kasuga tempel is de moeite waard. Deze Shinto tempel werd gesticht in het jaar 768. De tempel is ook beroemd om zijn vele bronzen lantaarns.

Dag 5 Kyoto – Takayama
Met de trein naar Takayama. In dit oude stadje in de bergen lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. De Sannomachi buurt heeft vele oude straatjes met oude koopmanshuizen, winkeltjes, sakebrouwerijen en taveernes. Ook kunt u gaan kijken in de Yatai Kaikan. In deze hal staan de praalwagens opgesteld die gebruikt zijn tijdens de jaarlijkse festivals op 14 en 15 april en 9 en 10 oktober.

Dag 6 Takayama – Shirakawago
Met de bus naar Shirakawago. Hier gaat u de oude traditionele “Ghasso – zukuri” huizen bekijken. Deze huizen hebben zwaar gebouwde steile rieten daken. Op de begane grond leefden grote families van 20 tot 30 personen. Overnachting in een Minshuku op een boerderij met diner maar zonder privé badkamer.

Dag 7 Shirakawago – Kanazawa
Met de bus vertrekt u naar Kanazawa. De stad Kanazawa zit ingeklemd tussen de Japanse Zee en de Japanse Alpen. Ga zeker een bezoek brengen aan Nagamachi Samoerai kwartier. Een van de oude Samoerai huizen is open voor het publiek en geeft een idee hoe de mensen destijds leefden. De Myoryu-ji, ook wel Ninja tempel genoemd stamt uit 1643 en was tevens ook een uitkijktoren aan de zuidkant van de stad. Het is een heel complex gebouw met 23 kamers die verbonden zijn met 29 trappen en gangetjes.

Dag 8 Kanazawa – Wajima
Een auto staat voor u klaar om richting Wajima te vertrekken op het schiereiland Noto. Let op! In Japan zit het stuur van de auto aan de verkeerde kant! Onderweg zijn veel oude huizen en oude vissersdorpjes te zien, evenals vele terrassen met rijstvelden. Het oude vissersstadje Wajima is ook zeer beroemd vanwege zijn gelakte artikelen waarvan sommigen wel 70 lagen bevatten.

Dag 9 Wajima – Kanazawa
De ochtendmarkt is zeker een aanrader om de dag mee te beginnen. Met de auto rijdt u weer terug naar Kanazawa. Hier kunt u nog een bezoek brengen aan de Kenrokuen tuin, een van de mooiste van Japan. Ook kunt u naar het Higashi Pleasure district daar waar vroeger de geisha’s leefden. Hier is tevens de markt met allerlei eetstalletjes, een goede plek om de dag af te sluiten. Zorgt u er wel voor dat u de auto voor 20.00 uur inlevert bij de verhuurder.

Dag 10 Kanazawa – Yudanaka
Met de trein reist u naar Yudanaka en geniet u van het prachtige landschap. Op ongeveer twintig minuten lopen vanaf uw ryokan ligt de Jigokudani Hot Spring en dat is waar de apen in bad zitten en spelen langs de rivier. Verder kunt u rondwandelen en genieten van de dorpjes in de prachtige omgeving en de dag afsluiten met een heet bad.

Dag 11 Yudanaka – Tokyo
Na een fraaie ochtendwandeling reist u in ongeveer 3 uur met de trein naar Tokyo. Na aankomst in het hotel kunt u de stad gaan verkennen. Om de stad echt goed te zien kunt u het Shinjuku Metropolitan Building bezoeken en naar de bovenste verdiepingen gaan.

Dag 12 Tokyo
Deze bruisende metropool heeft iedereen wel iets te bieden. Hier kunt u het Edo Museum bezoeken dat een fascinerend beeld geeft van de ontwikkeling van de stad vanuit de Edo periode naar de moderne tijd. De Asakusa Kannon Tempel, ook wel Senso-Ji genoemd, is de oudste tempel van Japan en dateert uit 628. De nabij gelegen Nakamise shopping arcade is een gerestaureerde winkelstraat uit de 17e eeuw. Ook in de avond is het prachtig om rond te dwalen in Tokyo.

Dag 13 Tokyo
De Harajuku wijk in Tokyo is niet alleen bekend om de aangrenzende Meiji Shrine met zijn prachtige park. Hier komen vele jongeren om te zien en gezien te worden in hun prachtige Cosplay-outfits in allerlei stijlen. Ook leuk is een bezoek aan Odaiba, een wijk op een kunstmatig aangelegd eiland in de baai van Tokyo. Met zijn architectuur en winkels is de buurt een belangrijke trekpleister voor de inwoners van Tokyo.

Dag 14 Tokyo – Amsterdam
Na het ontbijt vertrekt u naar Narita Airport om in te checken voor de vlucht terug naar huis. Na een vlucht van 12 uur landt u op dezelfde dag op Schiphol of Zaventem.

Onbekend Japan reis dag tot dag overzicht

Dag 1 Vlucht naar Kyoto
Dag 2 Kyoto
Dag 3 Kyoto
Dag 4 Kyoto of Nara (optie)
Dag 5 Kyoto – Takayama
Dag 6 Takayama – Shirakawago
Dag 7 Shirakawago – Kanazawa
Dag 8 Kanazawa – Wajima
Dag 9 Wajima  – Kanazawa
Dag 10 Kanazawa – Yudanaka
Dag 11 Yudanaka – Tokyo
Dag 12 Tokyo of Nikko (optie)
Dag 13 Tokyo of Mount Fuji (optie)
Dag 14 Tokyo – Amsterdam

 

Prijs van de onbekend Japan reis

Afhankelijk van de reisperiode is deze zeer complete reis al te boeken vanaf 1.760,- euro per persoon op basis van een 2 persoonskamer. Verschillende manieren van reizen Vele mensen, vele wensen, en dus ook vele manieren van reizen. De een gaat voor eenvoudig maar goed, de ander is naast goed ook gesteld op luxe. Daarom hebben we in onze reizen verschillende prijsklassen opgenomen.

€ 1.760,– *** hotels   eenvoudige accommodaties  
€ 2.110,– **** hotels   comfortabele 4 sterren hotels  
€ 2.960,– ***** hotels   luxe 5 sterren hotels  

Inbegrepen:
– Alle overnachtingen inclusief ontbijt.
– 3 Diners in respectievelijk Noto, Shirakawago en Yudanaka.
– JR railpass van 1 week
– Autohuur inclusief verzekeringen.
– Alle treintrajecten en bussen zoals beschreven in de reis.
– Uitgebreide informatiemap met kaarten en vertalingen.

Niet inbegrepen:
– Internationale vlucht naar en van Japan.
– Transfers van en naar de luchthavens.
– Veerboten, lokale bussen en metro.
– Entreegelden, eventuele gewenste gidsen.
– Eigen risico huurauto bij schade tot een maximum van Yen 50.000,–.
– Reis en Annuleringsverzekering.
– Administratiekosten € 25,– p.p. (Maximaal € 50,– per dossier)
– Calamiteitenfonds € 2,50 per dossier.

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. Voor onze reizigers naar Japan ligt er tevens een dikke op maat gemaakte reisinformatie map klaar in de eerste accommodatie bij aankomst in Japan.

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

reis onbekend Japan cosplay tokyo iki Travels