Vluchten Japan

In 12 uur naar de andere kant van de wereld

Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen, die rechtstreeks vluchten of met een tussenstop naar Tokyo en Osaka aanbieden.

Vanaf Schiphol vliegt alleen KLM-Air France nog rechtstreeks naar Japan. Deze vlucht duurt ongeveer 12 uur. Indien u de internationale vlucht wilt combineren met een binnenlandse vlucht, bent u bij JAL (in combinatie met Finnair) en ANA (in combinatie met Lufthansa) vaak het voordeligst uit. ANA (All Nippon Airways) vliegt vanaf Zaventem en Dusseldorf rechtstreeks op Tokyo.

Uiteraard zoeken en vinden wij voor u de beste mogelijkheid, zodat u zich hier niet druk over hoeft te maken. Wij kunnen vluchten vanaf elke luchthaven regelen waaronder Schiphol, Zaventem, Parijs, Dusseldorf en Frankfurt.

Stopovers

Een rechtstreekse vlucht klinkt natuurlijk ideaal en dat is het ook, maar misschien wilt u juist wel een tussenstop maken. Zo kunt u namelijk uw reis naar Japan combineren met 1 van de andere wereldsteden in Azië. Alle luchtvaartmaatschappijen bieden in de steden waar zij een tussenstop maken voordelige arrangementen aan, stopovers genaamd.

Zo zou u bijvoorbeeld met China Southern Airlines kunnen vliegen en enkele dagen in Beijing de Verboden Stad en de beroemde Chinese muur kunnen gaan bezichtigen. Of een korte rondreis door Taiwan met China Airlines.

Nog even shoppen in Hong Kong met Cathay Pacific of de moderne wonderen in de woestijn van Dubai bezoeken met een vlucht van de Emirates.

Deze lijst zouden we onuitputtelijk lang kunnen maken en uit kunnen breiden met Singapore, Kuala Lumpur, Seoul of zelfs Moskou, Helsinki of Londen.

De beste vlucht met de beste prijs

Voor alle vluchten geldt dat dit lijnvluchten zijn met gerenommeerde maatschappijen, waarbij zeker de Aziatische luchtvaartmaatschappijen tot de beste van de wereld behoren. Deze luchtvaartmaatschappijen zitten in de vakantieperiodes dan ook zeer snel volgeboekt en moeten het niet van last minute aanbiedingen hebben. De tickets kunnen dan ook een stuk duurder worden naar mate u later boekt. Elke luchtvaartmaatschappij werkt met verschillende prijsklassen in hetzelfde vliegtuig en wie het eerst boekt krijgt de goedkoopste klasse. Naar mate het vliegtuig voller raakt stijgt de prijs.

Bij het maken van een offerte, zoeken wij alvast een geschikte vlucht voor u en we kunnen deze vlucht voor u enkele dagen in optie houden, waardoor u gegarandeerd op reis kunt.

U kunt een offerte aanvragen voor een speciaal voor u samengestelde reis via het offerteformulier.

Vluchten naar Japan iki Travels
Vluchten naar Japan iki Travels
Vluchten naar Japan iki Travels
Vluchten naar Japan iki Travels